בית פורומים בחדרי חרדים

שובו המרשים והאמיץ של הביבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2023 21:25 לינק ישיר 
שובו המרשים והאמיץ של הביבי

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר הערב (חמישי) הצהרה מיוחדת לתקשורת. לדבריו: "אפשר להעביר רפורמה שתיתן מענה לשני הצדדים", אמר נתניהו והבהיר כי הוא מעוניין לענות על החשש המרכזי שעולה בצד המתנגד לחקיקה. לדבריו, "יש חשש מפסקת התגברות גורפת. כזו שתיתן לכל רוב קטן בכנסת לפסול החלטות בית משפט - זה לא יקרה. אני מתכוון לעגן בחוק את זכויות הפרט".

לדבריו, "אנחנו רוצים בית משפט מאוזן, שיהיה של העם ויזכה באמונו. זה לא קץ הדמוקרטיה אלא חיזוק הדמוקרטיה. עד היום ידיי היו כבולות. הגענו למצב אבסורדי שאיימו להוציא אותי לנבצרות. זה דבר אבסורדי שלא ייתכן בדמוקרטיה. ולכן הערב אני מודיע - עד כאן. אני נכנס לאירוע".

עוד אמר נתניהו: "יש לנו מדינה אחת ועלינו לעשות הכול כדי להגן עליה מפני איומים מבחוץ ומפני קרע בלתי-ניתן לאיחוי מבפנים. איננו יכולים לאפשר לאף מחלוקת לסכן את העתיד המשותף של כולנו. עלינו לדחות ולגנות הסתה והתלהמות. מתנגדי הרפורמה אינם בוגדים ותומכי הרפורמה אינם פאשיסטים. רוב מוחץ של אזרחי ישראל אוהבים את המדינה שלנו ורוצים לשמר על הדמוקרטיה".

נתניהו ושר הביטחון יואב גלנט נועדו אחרי ששניהם הצהירו כי ימסרו הצהרות מיוחדות. על פי הערכות, גלנט היה צפוי למסור הצהרה לתקשורת ב-19:30 ולקרוא בה לעצירה מיידית של חקיקת הרפורמה המשפטית לשם פנייה להידברות, כפי שדורשת האופוזיציה. אולם אחרי השיחה עם נתניהו, הודיע גלנט כי לא יישא הצהרה. בתוך כך, שר המשפטים יריב לוין העביר מסר ללשכת נתניהו לפיו אם הרפורמה תיעצר - הוא יתפטר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2023 22:36 לינק ישיר 

חוץ מלדבר, הוא לא טוב בכלים. הורס את המדינה מבפנים, פוגע בעם ישראל, כמו שלא פגעו אויבי ישראל. שר"י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 01:06 לינק ישיר 

הירוק כתב:

חוץ מלדבר, הוא לא טוב בכלים.הורס את המדינה מבפנים, פוגע בעם ישראל, כמו שלא פגעו אויבי ישראל.שר"י

בנתיים הוא לא איים על אף אחד ולא הסית ההפך מרבותיך יהיר ואהרון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 05:29 לינק ישיר 

נתניהו ממשיך להריץ את החוקים שיפוררו את המערכת המשפטית לאבק דק וירסקו את בית המשפט העליון. כאשר נתניהו יצליח, יכהנו כאן שופטים מטעם השלטון כמו אצל סטאלין ופידל קסטרו. השוטים שתומכים בהרסנות הזאת עוד ילמדו על בשרם מה קורה כשמשפטים מנוהלים על ידי פוליטרוקים פוליטיים ומושחתים שמקבלים הנחיות שיפוט מיאיר נתניהו וממשפחת הפשע קדושים מהרצליה. נסו ותיהנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 08:37 לינק ישיר 

עיבל כתב:
נתניהו ממשיך להריץ את החוקים שיפוררו את המערכת המשפטית לאבק דק וירסקו את בית המשפט העליון. כאשר נתניהו יצליח, יכהנו כאן שופטים מטעם השלטון כמו אצל סטאלין ופידל קסטרו. השוטים שתומכים בהרסנות הזאת עוד ילמדו על בשרם מה קורה כשמשפטים מנוהלים על ידי פוליטרוקים פוליטיים ומושחתים שמקבלים הנחיות שיפוט מיאיר נתניהו וממשפחת הפשע קדושים מהרצליה. נסו ותיהנו...
לא כי השופטים הממונים מטעם עצמם שמפוררים לאבק את המערכת הפוליטית, את הדמוקרטיה ואת רצון הבוחר זה עדיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 11:08 לינק ישיר 

עיבל כתב:

למקרה שלא שמת לב (לא מאמין) כרגע שולטים בנדינה קסטרו וסטלין בחסות הדיקטטורה של אהרון ברק..

לכם כמובן טוב ככה כי הם "מאתרגים" עברייני מין אפילו אם הם ח"כים ושופטים העיקר שהם בצד הנכון ומגנים על כל נפוטיזם שגרוע פי אלף מזה שביבי יהיה מעורב במינוי שופטים (שגם זה לא ממש נכון ועיקר חסר מן הספר אחרי הפשרה העצובה הזו)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 12:44 לינק ישיר 

עיבל כתב:

נתניהו לא מריץ כלום.
אם זה היה תלוי רק בו, לא היה כלום.
ביבי היה שמח להכניס את גנץ לקואליציה ולהשליך את כל החוקים לפח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 12:49 לינק ישיר 

הירוק כתב:

חוץ מלדבר, הוא לא טוב בכלים.הורס את המדינה מבפנים, פוגע בעם ישראל, כמו שלא פגעו אויבי ישראל.שר"י

הוא טוב בהפרד ומשול .

לשיטתו הקרע בעם רק מחזק אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2023 14:28 לינק ישיר 

כולם היו מעדיפים דמוקרטיה, דהיינו, העם בוחר את מנהיגיו ואת חוקיו
המציאות נתנה כאן שתי אופציות, דיקטטורת שמאל או דיקטטורת ימין
מסתבר שיש כאן בפורום לא סתם חילונים, אלא חילונים שמאלנים המעדיפים את הדיקטטורה השמאלנית, זו שרדפה את היהדות ואת המצוות עד תחילת שנה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 04:25 לינק ישיר 

שום פסיק מהאיוולת של הימין המוחלש לא יעבור הימין כבר נכנע הוא יכנע עד הסוף

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שובו המרשים והאמיץ של הביבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext