בית פורומים בחדרי חרדים

זהירות - סיפור עצוב של אפי ססקובסקי - ברדק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2023 14:42 לינק ישיר 
זהירות - סיפור עצוב של אפי ססקובסקי - ברדק

אחרי התפילה התישבנו בפאנן לאכול ארוחת בוקר מצה עם דבש וגבינה, להיט! אבא של אשתי קיבל שיחת טלפון מדֵּדוּשְׁקָה (סבא של אשתי) הוא היה נשמע מבולבל הוא אמר שמישהו איתו על הקו השני והוא לא מרשה לספר מה הוא רוצה, רצתי לרכב ודהרתי לביתו פתחתי את הדלת וראיתי שהוא עדיין משוחח בטלפון

הבחור מעבר לקו שמע שמישהו הגיע ושאל מי זה, דדא ענה שזה הבעל של הנכדה שלו הבחור הזדרז לסיים את השיחה והזהיר לא לספר לאפחד וניתק
שאלתי את דדה מה הסיפור והוא מספר שהבחור הזה סיפר לו שהוא מ"המשטרה" והוא גילה שמנסים לגנוב לו את הכסף מהחשבון אז דבר ראשון אסור לספר לאפחד כדי לא להרוס
ודבר שני הוא צריך לדעת כמה כסף היה בחשבון בשביל להבין כמה רצו לקחת...
דדא ענה שהוא לא זוכר בדיוק ושאל מה הוא צריך עכשיו לעשות אז הבחור שאל אותו איפה הוא גר בדיוק ואמר ש"שוטר" יגיע אליו עוד מעט לבית לקחת פרטים...

לבנתיים אני וחמי שהספיק להגיע גם הסברנו שלא ייתן שום פרטים בחיים לאפחד ושזה נסיון עקיצה ואז הטלפון צלצל שוב הרמתי את השפורפרת על מנת להסביר לו שהוא בן #### ושלא יעיז להתקשר או להתקרב לבית אבל הוא זיהה קול אחר וניתק את השיחה, כשניסינו לחזור אליו הקו כבר לא היה פעיל

שיהיה ברור מבחינת דדה הוא היה נותן את כל הפרטים ל"שוטר" ומפסיד את כל פרוטות הפנסייה שבקושי יש לו אבל לדדה יש מזל שיש לו נכדים שעזרו לו לא לכולם יש, וזה עצוב.
ולמי שיש קרוב משפחה מבוגר בודד חשוב להסביר לו שאין לתת את הפרטים לאפחד בחיים, וגם ככה ברור שזה לא תמיד יעזור...

לפעמים אני לא מצליח להבין איך יש כאלה אנשים רעים, פשוט רוע, אשכרה אדם קם בבוקר ואומר אני היום הולך לגנוב זקנים?!?!?!? אה אגב לערב את המשטרה זה סתם בזבוז זמן לא יעשו כלום לצערנו חג שמייח

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/04/2023 14:44:48

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 21:21 לינק ישיר 

לאחרונה יש גם מכה של שיחות מה"משטרה" שאומרות שצולמת בעבירת תנועה. הבעיה שה"שוטר" לא יודע אפילו מי אתה או אם בכלל יש לך רשיון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2023 22:37 לינק ישיר 

לפנות למשטרה עדיין אין תחליף טוב יותר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זהירות - סיפור עצוב של אפי ססקובסקי - ברדק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext