בית פורומים בחדרי חרדים

השנה המזרוחניקים גם יחגגו ביום העצמאות את האתחלתא דגאולה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2023 13:55 לינק ישיר 
השנה המזרוחניקים גם יחגגו ביום העצמאות את האתחלתא דגאולה ?

אחרי שהובהר מעל כל ספק כי המדינה על שלל מוסדותיה היא דקטטורת בג"ץ הנשלטת בידי משפחה קטנה וחזקה ,

האם המזרוחניקעס הנאיבים יתפקחו ?

או שגם השנה הם יגלחו את זקנם בספירת העומר וישמעו מוסיקה ויעשו סיאנסים לנביא בנימין זאב הרצל עליו השלום ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 14:24 לינק ישיר 
התקבל באישי

הואיל והמדינה על שלוחותיה לא מונעת קיום טקס זיכרון משותף לשמאלנים ולפלסטינאים, למה לא יארגנו ליד חוף אלנבי/גורדון בת"א טקס זיכרון לחללי אלטלנה הי"ד ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 14:59 לינק ישיר 

תגיד, יש מצב שאתה לא מחבב מזרוחניקים?
כי יש לי לאחרונה מין תחושה כזאת, שכל מי שלא בדיוק עונה לקריטריונים שאתה קבעת, לא ראוי לחיבתך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 15:26 לינק ישיר 

מלח_דק כתב:

תגיד, יש מצב שאתה לא מחבב מזרוחניקים?
כי יש לי לאחרונה מין תחושה כזאת, שכל מי שלא בדיוק עונה לקריטריונים שאתה קבעת, לא ראוי לחיבתך

אני מחבב מזרוחניקים אבל בז למזוכיזם שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2023 05:59 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
אחרי שהובהר מעל כל ספק כי המדינה על שלל מוסדותיה היא דקטטורת בג"ץ הנשלטת בידי משפחה קטנה וחזקה ,

או שגם השנה הם יגלחו את זקנם בספירת העומר וישמעו מוסיקה ויעשו סיאנסים לנביא בנימין זאב הרצל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2023 09:11 לינק ישיר 

הד"לים הם הציבור הכי איכותי וציוני שקיים במדינה, וכמעט היחיד שמשרת את הרעיון הציוני, עם "חומרעס'" שקשה למצוא אפילו אצל החרדים בכשרות לפסח..

הם תקועים בגישה הזו בהסברים שונים שזה "למרות" ולא "בגלל", ומוסרים נפש על כל פרט שנראה שקשור ישירות לקיומה כמו תשלום מיסים באדיקות מוגזמת, והתנהגות לפי דיניה והלכותיה לפרטי פרטים (חלקם עדיין מתהלך במסכות כי רבני משרד הבריאות לא פרסמו פסק הלכה שאפשר להוריד), גם כשזו דופקת אותם מאז קומה, פעם אחר פעם.
בעיניהם זה לא "מאזוכיזם" אלא מסירות נפש. בעיני זה עוורון מוחלט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/04/2023 09:12:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2023 12:38 לינק ישיר 

נפל כתב:

יו_טיוב כתב:

או שגם השנה הם יגלחו את זקנם בספירת העומר וישמעו מוסיקה ויעשו סיאנסים לנביא בנימין זאב הרצל ?

כן

מתי הם יתפקחו ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השנה המזרוחניקים גם יחגגו ביום העצמאות את האתחלתא דגאולה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext