שמעתי היום את גלית גוטמן שקנתה את מעמדה בגלל כישורי הגוף שה' חנן אותה והיא ערכה שיפוצים נרחבים בחלקים מסוימים של גופה, ביטוים אנטישמיים מובהקים, טרמינולוגיה נאצית, אני כחרדי משתומם ולא מאמין למשמע אזני שדברים כאלו יוצאים מפי יהודי נגד יהודי אחר, את ההתחלה ראינו בימי הקורונה שהאשימו את החרדים בדומה מה שהנאצים האשימו את היהודים בהפצת מחלות, פעם היית שומע דברים דומים והשוואות מחרידות היום הם מדברים גלוית באותו שפה ומצטטים אותם המילים שהנאצים השתמשו, פשוט העתק הדבק, שנאת ביבי מוציא אותם מדעתם. אז כמה אנו רחוקים מהקמת מחנות השמדה לחרדים? או יותר נכון כמה אנו קרובים לזה.
נשלח ב-19/5/2023 18:39
מבחינת הרצון להשמיד הוא קיים, ההבדל רק ביכולות, זוכר את הזעזוע של שלי יחמוביץ, כאשר שמעה מחבריה אחרי הפיגוע בקו 2 שהבעיה היא לא אלו שנהרגו, אלא אלו שלא נהרגו, וזכורים לי דבריו של וינרוט, שלהרבה חילונים הייתה שמחה גדולה, אם פצצת אטום הייתה נופלת במרכז בני ברק
נשלח ב-19/5/2023 18:52
מי זה "אנו"?י
נשלח ב-20/5/2023 21:14
אחרי ביטוי כמו חרדים מוצצי דם שלב הבא זה פשוט להרביץ לחרדי ברחוב מכות רצח . אין באמצע שלב ביניים. זה כבר השלב הבא.
אם אתם באמת חושבים ככה. איך אתם תומכים בהתנהגות הפרובוקטיבית ("תקפצו לנו" וכד') של הנציגים החרדים ? האם זו לא התגרות באומות? התגרות בשטן?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/05/2023 21:31:27
נשלח ב-20/5/2023 21:38
אסור לדבר על מחנות לחרדים רק לקבל שנאה ודחיה כמה שיותר ולשתוק להם כי להם מותר הכל מותר לדבר מותר לשנוא מותר להפגין מותר לשלוט מותר הכל כי הם אדוני הארץ להם הכל שייך המיקרפון והבג''ץ אבל מי אנחנו חסרי ההשכלה לדידם
נשלח ב-20/5/2023 21:53
חריף_ומקשה כתב:
אם אתם באמת חושבים ככה. איך אתם תומכים בהתנהגות הפרובוקטיבית ("תקפצו לנו" וכד') של הנציגים החרדים ? האם זו לא התגרות באומות? התגרות בשטן?