| נשלח ב-21/5/2023 10:32 |
|
| |
סלולרי בבית כנסת. זה בסדר. פטפוטים זה בסדר. רק אוטיסטים לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 10:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 10:53 |
|
| |
יש אנשים שאין להם מודעות בכלל... מסתכלים על זה כילד מופרע.. ושישאר בבית... לא מצדיק, אבל לא כל האנשים המבוגרים מבינים מה זה ילד עם אוטיזם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 12:15 |
|
| |
עם כל הרגישות לנושא, יש מקומות שלא מתאימים לכולם, האם גם לקונצרט באופרה היו מכניסים אותו? וזה לא רלוונטי רק לאוטיסטים, מי שמגיע למשל עם תינוק שבוכה וצועק עדיף שיתפלל ביחידות בבית מאשר שיפריע לציבור שלם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:07 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עם כל הרגישות לנושא, יש מקומות שלא מתאימים לכולם, האם גם לקונצרט באופרה היו מכניסים אותו? וזה לא רלוונטי רק לאוטיסטים, מי שמגיע למשל עם תינוק שבוכה וצועק עדיף שיתפלל ביחידות בבית מאשר שיפריע לציבור שלם. אכן, הלכה פסוקה היא, שלא להביא ילדים מפריעים, אפילו לא על הספקטרום, לבית הכנסת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:34 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  | עם כל הרגישות לנושא, יש מקומות שלא מתאימים לכולם, האם גם לקונצרט באופרה היו מכניסים אותו? וזה לא רלוונטי רק לאוטיסטים, מי שמגיע למשל עם תינוק שבוכה וצועק עדיף שיתפלל ביחידות בבית מאשר שיפריע לציבור שלם. אכן, הלכה פסוקה היא, שלא להביא ילדים מפריעים, אפילו לא על הספקטרום, לבית הכנסת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:43 |
|
| |
אם מדובר בילד שמפריע לתפילה, אין פה בכלל שאלה. הלכה פסוקה היא זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 14:15 |
|
| |
לי וגם לך אין מושג קלוש מה היה שם, אנו ניזונים מבחור חילוני שכותב בעיתון חילוני, זה לא מקום לבירור הלכה ואיך אמורים להתנהג בבית כנסת עם מי שמפריע לציבור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 14:26 |
|
| |
| מלך_הארץ כתב: |  | לי וגם לך אין מושג קלוש מה היה שם, אנו ניזונים מבחור חילוני שכותב בעיתון חילוני, זה לא מקום לבירור הלכה ואיך אמורים להתנהג בבית כנסת עם מי שמפריע לציבור. |
|
עוד סיפור שאפשר ללכלך על הציבור הדתי/חרדי. אמינות אפס מבלי לשמוע את כל הצדדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 14:45 |
|
| |
כתב לי וביקש שאפרסם: כאב לילד אוטיסט, במידה והוא ברמת התפקוד של השמעת קולות, אין מקומו בבית הכנסת, והשהיה במקום כזה עשויה לגרום לאוטיסט לסבל רב, אין לו שום תועלת מהאינטרקציה עם אנשים בטקס תפילה, והילד שלי, לטובתו, וגם לטובת הציבור. איננו מגיע לבית הכנסת, חבל שאין מי שמדריך את ההורים לחשוב מה טוב לילד, משתתף בצער ההורים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:21 |
|
| |
לא הבנתם! אף אם הסיפור. לא היה ולא נברא! יש לכם מראה! כי צלצולי סלולרי. או פטפוט בבית הכנסת. מקובל! אך אוטיסטים הבאים להתפלל. לא... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:30 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
הלכה פסוקה, של כל מקרה לגופו...
|
|
יפה אמרת האם ידוע לך בבירור שבמקרה שהבאת הילד לא הפריע את מהלך התפילה? רוצים לדעת האם ההסתה מוצדקת
אגב, אי אפשר להיכנס לקישור שהבאת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 22:24 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
לא הבנתם! אף אם הסיפור. לא היה ולא נברא! יש לכם מראה! כי צלצולי סלולרי. או פטפוט בבית הכנסת. מקובל! אך אוטיסטים הבאים להתפלל. לא...
|
|
מקובל על מי? גם אנשים כאלה עדיף שלא יבואו לבית הכנסת, " מי ביקש מכם זאת, רמוס חצרי".. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 00:35 |
|
| |
כל מקרה לגופו. השאלה היא עד כמה הילד מפריע. לא מדובר בילד קטן שעוד שנה או שנתיים ילמד להתנהג, מדובר בנשמה בישראל שבעצם אומרים לו "אין חלקך עמנו". לפני שמוציאים אדם כזה מבית הכנסת צריך לחשוב עשרות פעמים זאת לא שאלה פשוטה בכלל. וכן, ברור שאם זה ממש מקשה על התפילה ואין דרך להתפלל כך, אין ברירה אבל כמה השתדלויות צריכים לעשות לפני שמגיעים לכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 01:19 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | לא הבנתם! אף אם הסיפור. לא היה ולא נברא! יש לכם מראה! כי צלצולי סלולרי. או פטפוט בבית הכנסת. מקובל! אך אוטיסטים הבאים להתפלל. לא...
|
|
אה, אז לא ראית את כל המודעות בבתי הכנסת לכבות את הטלפון או לשים אותו לפחות על רטט? לא ראית מודעות בחייך של "אסור לדבר בבית הכנסת בשעת התפילה וקריאת התורה"?
מה קורה כשטלפון מצלצל, גם אם זה בטעות כולם מהסים אותו, וכשזה מצלצל בפעם השניה, שזה אומר שאותו אדם לא כיבה אחרי הצלצול הראשון, הוא יקבל גם גערות
|
|
|
|
|