|
|
| נשלח ב-21/5/2023 15:20 |
|
| |
רשת be החזירה למדפים מוצרים עם תמונות נשים
מסתבר שיש מי שמעוניין להתבונן בנשים יפות וענוגות בלב בני ברק רשת Be של שופרסל מתקפלת בעקבות המחאה: המוצרים עם תמונות הנשים שהוסתרו במדבקות חזרו לסניף בני ברק, ללא שום כיסוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:01 |
|
| |
ויש מטונף "יו טיוב" שאת נבלתו תולה בחריף ומקשה , ואין צריך לומר אל תתיראו מן הפרושים וכו, ,מדובר בצבוע שקוף באופן תמידי .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:09 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | ויש מטונף "יו טיוב" שאת נבלתו תולה בחריף ומקשה , ואין צריך לומר אל תתיראו מן הפרושים וכו, ,מדובר בצבוע שקוף באופן תמידי . |
|
ויש את רב חסדא ששמו אינו נאה לו ואין הוא נאה לשמו
כי הלוא נשאלת השאלה למה נכנסת לאשכול הטומן בחובו נשים יפות וענוגות ??? אהה ? יא שועל ?! התאכזבת מתוכן האשכול ? ציפית ליותר ? לבש שחורים וסע לחנות הנ"ל בבני ברק ותראה ישועות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 21/05/2023 17:11:49
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:14 |
|
| |
יו טיוב, הכותרות שלך דוחות לא פחות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יו טיוב, הכותרות שלך דוחות לא פחות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:26 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| חסדא כתב: |  | ויש מטונף "יו טיוב" שאת נבלתו תולה בחריף ומקשה , ואין צריך לומר אל תתיראו מן הפרושים וכו, ,מדובר בצבוע שקוף באופן תמידי . |
|
ויש את רב חסדא ששמו אינו נאה לו ואין הוא נאה לשמו
כי הלוא נשאלת השאלה למה נכנסת לאשכול הטומן בחובו נשים יפות וענוגות ??? אהה ? יא שועל ?! התאכזבת מתוכן האשכול ? ציפית ליותר ? לבש שחורים וסע לחנות הנ"ל בבני ברק ותראה ישועות
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 21/05/2023 17:11:49 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:49 |
|
| |
יו_טיוב, לפני שכותבים - חושבים, שוב ושוב ושוב. איך כותבים את הכותרת ? בא נראה אם אתה יודע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 17:53 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | יו טיוב, הכותרות שלך דוחות לא פחות
|
|
אם לא הבנת אז הכותרת היא בהפוך על הפוך
|
|
אין שום דבר שמצדיק ניבול פה גם לא הצורך או הרצון ללכת בהפוך על הפוך
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 21:22 |
|
| |
היה צריך לקום ארגון צרכני חרדי למצבים כאלו. צריכים ללמוד מהחרם על אנג'ל את גודל הכוח הצרכני שלנו. חייבים להיות שקולים מאוד בנשתמשות בכלי הזה, אבל עם בעלי זרוע פרוגרסיבים אין ברירות גדולות. לא ירחק הזמן ויהיו חייבים להשאיר תמונות של הורה א' והורה ב' גם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 23:19 |
|
| |
הרבה חרדים לא יכנסו לחנות מתועבת שכזאת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 21/05/2023 23:19:43
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 00:36 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
היה צריך לקום ארגון צרכני חרדי למצבים כאלו.
צריכים ללמוד מהחרם על אנג'ל את גודל הכוח הצרכני שלנו.
חייבים להיות שקולים מאוד בנשתמשות בכלי הזה, אבל עם בעלי זרוע פרוגרסיבים אין ברירות גדולות.
לא ירחק הזמן ויהיו חייבים להשאיר תמונות של הורה א' והורה ב' גם.
|
|
פה זה כבר לא חרם ולא הפגנת כוח. זה באמת איסור לץהלכתי לקנות במקום כזה, כשאיכא דרכא אחרינא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 00:45 |
|
| |
בא נראה אותם מתמודדים עם נשים ונערות שנכנסים לחנות ומדביקים מדבקות לבנות או שחורות על תמונות הנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 00:57 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | בא נראה אותם מתמודדים עם נשים ונערות שנכנסים לחנות ומדביקים מדבקות לבנות או שחורות על תמונות הנשים |
|
לא רק נשים ונערות, יהיו גם גברים שיתלשו את הזוהמה. מהר מאוד אף אחד לא יכנס לחנות הזאת וזה יסגר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 05:04 |
|
| |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|