בית פורומים בחדרי חרדים

תודה לניקים שיצאו מהארון בזכותכם הרווחתי 500 דולר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2023 22:51 לינק ישיר 
תודה לניקים שיצאו מהארון בזכותכם הרווחתי 500 דולר

לא מזמן ישבתי עם חבר שהגיע לביקור בארץ , החבר הוא ישראלי שגר בניו יורק . גופו אמנם נמצא שם אבל הוא עצמו חי ונושם את הארץ .
הוא גולש וותיק פה בבחדרי עוד מימי הדור הישן של דוד10 ומהיר_חימה וכל שאר דור הנפילים שהיו ואינם .

דיברנו על הפורום ואמרתי לו על ניקים מסויימים שלדעתי הם ב 100 אחוז חילונים שהסתננו לפורום .

הוא הציע לי התערבות על 500 דולר ( כסף קטן בשבילו ) וגם בשבילי (;

חשבתי על רעיון ובסוף החלטתי לשים מראה מול פני הניקים החילונים ולבדוק את תגובתם .

התחלתי להעלות פה ידיעות חדשותיות על מקרים קשים שקורים בציבור החילוני , תוך הדגשה שמדובר בחילונים .

( הרי אם כשמדובר בידיעה פלילית על חרדי מופיע השתייכותו המגזרית של העבריין אז למה שלא יהיה גם להיפך ? )

לא העלתי את כל המעשים הפלילים והשפלים שקרו ביומיים האלו כי ראיתי שאפילו אם אני מדווח חלקית זה פשוט מציף את הפורום מרוב שפע של מקרים רח"ל .

ואז זה הגיע .... שמתי גוש גדויילים וכל הזבובים התאספו לחגיגה ...

כשהיו ניקים כדוגמת חריף ומקשה שלעולם לא פספס אף ידיעה על מעשי מע"מ במגזר החרדי . אפשר היה לטעון שהנושא קרוב לליבו ושאולי הוא או מישהו מהקרובים אליו נפגע בעבר ולכן חשוב לו להציף את הנושא .

אלא שהוכח באופן שקוף ואדיוטי שלא מעניין אותו מע"מ ולא הוקעה ולא "וביערת הרע מקירבך" הבן אדם פשוט יצא מגדרו לסנגר על פוגעים חילונים !
לא יאומן באיזו צורה שקופה ואדיוטית הוא נפל למלכודת ולעיתים גם מהניק השני שלו סייען ( ניק שמ 2010 כתב בערך 20 הודעות ) .

הייתי רק צריך כמה הודעות ברורות שלו שהוא מסנגר על פוגעים והרווחתי 500 דולר .
זה לא היה העניין של הכסף אלא יותר השעשוע מהצביעות החילונית .
מטיפים לך מוסר על השתקה ובו זמנית משתיקים אצלם .

שכוייח לחריף ומקשה ולסייען .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2023 23:08 לינק ישיר 

פיספסת עוד כמה שלא אזכיר את שמם. אבל למען האמת הניקים הללו כיום כבר לא ממש מתאמצים להסתיר את היותם שונאי כל דבר שמריח ממנו דת. בלי קשר, ההצפה שלך מבורכת ומקווה שהיא תמשיך עד שההנהלה תרד ממגדל השן ותחזיר את הפורום למטרתו המקורית במקום להוות מקום שמשמש להציג את כל המומים והמורסות של המגזר החרדי בלבד סטייל שאולזון בתקופתו הפחות טובה. לא שעדיף לטאטא הכל מתחת לשטיח, אבל יש גם דברים טובים במגזר שאפשר להציג ולא רק כמה רע. לא אתפלא אם הכל מנווט מלמעלה כמו הכתבות הכמעט יומיות בעד האנרכיה והשמאל, רק שיקחו בחשבון שהמעט שנשאר מהפורום ילך ויתפורר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 00:59 לינק ישיר 

אתה באמת חושב שנאמין לך לשטויות מצוצות מהאצבע? הרי אם תשאל את רוב הפורום כולם עדיין יאמרו שחריף כנראה חרדי, ובכל אופן לא 100% חילוני. אז איזה מן פראייר מצאת לך שיהיה כה בטוח בהתחלה שזה חרדי ואז בגלל ההתפרעות הדוחה שלך בימים האחרונים ישנה את דעתו מן הקצה אל הקצה וישלם 500$. מי שמאמין לו שירים אצבע.

אני מבין שאתה מנסה לרדת מהעץ הגבוה שטיפסת עליו, תרגיש בנוח לרדת גם בלי שקרים.

וההתנסחות הזו לגבי זבובים וכו', אני מוכרח לומר שזה דוחה בדיוק כמו כל האשכולות שלך, אתה אוהב את הזוהמה ולכן פתחת את כל האשכולות, ולא לשום התערבות פנטסטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 01:12 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

אתה באמת חושב שנאמין לך לשטויות מצוצות מהאצבע? הרי אם תשאל את רוב הפורום כולם עדיין יאמרו שחריף כנראה חרדי, ובכל אופן לא 100% חילוני. אז איזה מן פראייר מצאת לך שיהיה כה בטוח בהתחלה שזה חרדי ואז בגלל ההתפרעות הדוחה שלך בימים האחרונים ישנה את דעתו מן הקצה אל הקצה וישלם 500$. מי שמאמין לו שירים אצבע.

וההתנסחות הזו לגבי זבובים וכו', אני מוכרח לומר שזה דוחה בדיוק כמו כל האשכולות שלך, אתה אוהב את הזוהמה ולכן פתחת את כל האשכולות, ולא לשום התערבות פנטסטית.

אתה רוצה גם להתערב ? אני מקבל גם בביט .
אתה רוצה שאני יחזור להעלות לכם אשכולות בנושאי מע"מ חילוני ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 02:31 לינק ישיר 

ללא קשר לאמון שלי על נושא ההתערבות
ולמרות הגועל הרב שאני חש כלפי אותם מעשים ותיאורים
אני חושב שחובה עליך - יו טיוב- להמשיך להביא לפה את הסיפורים האלו
למה?
כי אם כבר הפורום הפך להיות "אתר חדשות של סיפורי אונס", למה שזה יהיה רק על חרדים
נהיה לא נעים ככה, אנחנו כאן על תקן סטייק לצליה על המנגל.

אל תשים בכלל על חריף ומקשה בשני הניקים שלו (עצם זה שהוא נאלץ לבוא בהסתרה מניק אחר מוכיח שהוא מבין שעליו להסתתר, כי מה שהוא עושה מהניק סייען זה אחד הדברים הכי מסריחים שהיו כאן בתולדות הפורום, נהיה צדקן כאילו ומוחה על הידרדרות הפורום, הלווו? מי שאחראי על זה זה אתה מהניק חריף ומקשה..
שים פס ארוך, וכל יום שחריף ומקשה יביא לכאן סיפור אחד על חרדים, תביא שלשה סיפורים על חילונים, אפשר לצמצם אותם באשכול אחד תחת הכותרת "שלישית הסיפורים החילוניים היומית".

בתקווה לקצת שקט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 07:29 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

אמת ויציב , כל מילה בסלע, תגובתך היא ניסיון פאתטי להצדיק את היותך מתפלש במדמנת הזוהמה,  אני בספק אם אתה עצמך חרדי, אתה כולך בתוך רפש והכי חמור כשאתה מביא דברי זוהמה מהעולם החילוני שזה לא אמור לעניין אף יהודי חרדי ואתה מביא את הזוהמה לפה באוססיביות חולנית אתה מחטיא את הרבים , שפת הביבים שלך אינו מעיד על היותך חרדי. והחמש דולר שאתה מספר -מי שמאמין לסיפורים שלך- שהצלחת לעבוד על מישהו הרי ברור שהשגת במרמה באונאת דעת ובאונאת דברים, אבל מה לך ולדת היהודית. אתה כולך שטוף זימה ורק טינופת בראש שלך, לא אתפלא עם יש לך מעל ראשך עדת זבובי ביוב שמלווים אותך 24/7 מהיותך איש מזוהם, כי כל המתעסק בזוהמה הוא עצמו כזה, כידוע. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 08:28 לינק ישיר 

חבל שלא דמיינת שמבטיחים לך כמה דולרים עבור מנוחה מכתיבה בפורום.
שינה לרשעים טוב להם וטוב לעולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 09:17 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

חבל שלא דמיינת שמבטיחים לך כמה דולרים עבור מנוחה מכתיבה בפורום.
שינה לרשעים טוב להם וטוב לעולם..

שכוייח על יציאתך מהארון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 11:06 לינק ישיר 

אז קבלת אזהרה או לא קבלת? לאן נעלם האשכול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 11:14 לינק ישיר 

קיבל אזהרה אבל לא התאים לו לרדת מהעץ בגלל זה ולכן המציא סיפור כדי לרדת מהעץ אבל כשראה שלא מאמינים לו, הוא סיפר את האמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 17:26 לינק ישיר 

הצנזורה כנראה עובדת שעות נוספות היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 17:47 לינק ישיר 

muki28 כתב:
אז קבלת אזהרה או לא קבלת? לאן נעלם האשכול?

אני רואה כאן חצאי דברים אבל אני מאוד מקווה שחריף ומקשה קיבל גם אזהרה
בעצם נראה שהוא קיבל כי זרימת הביוב הפסיקה פתאום, מצד שני הוא צריך לקבל אזהרה גם בניק סייען. (או שלא איכפת לו מהניק הזה שלא כתב 20 שנה ופתאום יצא מהבוידעם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 17:55 לינק ישיר 

משום מה לא הצלחתי לפתוח אשכול היום, או שיש תקלה בפורום או שגם סומנתי כמצדד ביו טיוב :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 18:00 לינק ישיר 

נסחפתם עמוק בתוך השקרים שלכם ואז אתם תוהים למה לא קיבלתי אזהרה?
לא הופסק שום ביוב, כי אף פעם לא היה שום ביוב.
זה רק בראש שלכם הצמאים לביוב, סחי ומיאוס.
תסתכלו בהיסטוריה, אולי עשירית מהאשכולות שלי עסקו בנושאי אלימות ופגיעות חמורות.
כאשר הכותרות היו אינפורמטיביות ללא תיאורים בוטים. ובפנים הידיעה השתדלתי לצנזר ביטויים לא מכובדים.
כשבטעות קרה שפספסתי ביטוי בעייתי, התנצלתי והשתדלתי לתקן ככל האפשר.
היו פה כמה ניקים שלמרות המחלוקות ביננו עדיין נשאר לי מעט הערכה אליהם, וכעת שראיתי עד כמה הם צמאים לביוב, גם זה נמחק. חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 18:09 לינק ישיר 

חריף, אני באמת לא מבין למה אתה חושב שביוב פירושו כמה ביטויים בוטים שיש לצנזרם, ושחבל שיו טיוב לא צינזר אותם.
אני מדבר על התעסקות בביוב = כל סיפור חרדי שהיה עולה לכותרות החילוניות ישר רצת לכאן
אם אתה לא מבין מה מעצבן בדבר הזה אתה באמת אידיוט.

יו טיוב לא בא לטפל בעצם נושא הלכלוך שהבאת, הוא פשוט עשה כאן אקט של מחאה, והציב לך גם מראה, סוג של טול קורה מבין עיניך
איכשהו אתה מנסה להביא את כל הסיפור הזה לכיוון של ניבולי הפה שמשום מה אינו מקפיד עליהם
אבל אל תסטה מהנושא
וגם כבר עניתי לך שכל יתר 90% האשכולות שלך שאינם עוסקים אכן בסיפורי זימה, גם הם כמעט כולם אנטי חרדיים (ואל תחשיב את השבוע האחרון בה שינית כיוון..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2023 18:32 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
חריף, אני באמת לא מבין למה אתה חושב שביוב פירושו כמה ביטויים בוטים שיש לצנזרם, ושחבל שיו טיוב לא צינזר אותם.
אני מדבר על התעסקות בביוב = כל סיפור חרדי שהיה עולה לכותרות החילוניות ישר רצת לכאן
אם אתה לא מבין מה מעצבן בדבר הזה אתה באמת אידיוט.

יו טיוב לא בא לטפל בעצם נושא הלכלוך שהבאת, הוא פשוט עשה כאן אקט של מחאה, והציב לך גם מראה, סוג של טול קורה מבין עיניך
איכשהו אתה מנסה להביא את כל הסיפור הזה לכיוון של ניבולי הפה שמשום מה אינו מקפיד עליהם
אבל אל תסטה מהנושא
וגם כבר עניתי לך שכל יתר 90% האשכולות שלך שאינם עוסקים אכן בסיפורי זימה, גם הם כמעט כולם אנטי חרדיים (ואל תחשיב את השבוע האחרון בה שינית כיוון..)
נכון מאד! הבעיה זה לא הביוב, את זה לפעמים דווקא עדיף לא לטאטא, הבעיה זה שאתה נכנס לפורום כדי להתעדכן בנעשה במגזר שלך, ובפועל יום אחרי יום במשך חודשים רבים 90% מהאשכולות זה כמה רע במגזר וכמה אנחנו פרזיטים, עלוקות, חסרי השכלה ולפעמים גם סוטים. גם אם נניח והכל נכון, את כל זה מכל הסוגים יש לנו מספיק די והותר במדיות המתחרות עד להקיא. לא לזה נועד הפורום. זה בסדר שיש דיונים וגם חושפים את הרעות החולות, אבל ברגע שזה הפך לאובססיבי ואין כותבים נוספים לאיזון הפורום איבד את המעט שנותר בו. מקווה מאד שגם ההנהלה תפנים את זה כי אם לא יהיו קוראים גם לא יהיו פירסומאים. אני עם ניק פעיל בפורום הזה מעל 20 שנה, וקורא אפילו יותר מעת פתיחתו, הייתי פה גם בתקופת דור הנפילים וגם בפרישתם, הפורום שינה צורה במשך השנים כמו שכלל המגזר שינה צורה. היו הרבה שזה הפריע להם ופרשו, והיו גם כאלה שהפנימו שזה החיים ויש ירידת הדורות, החלפת הנהלה ושיקולים מקצועיים ומסחריים, אבל.. התקופה האחרונה עברה את גבול הטעם הטוב!!! מי שרוצה יכול לבדוק בהיסטוריה שלי, עשיתי צבא, עובד ומשלם מיסים לא מעט ויש לי גם לא מעט ביקורת על התנהלות המגזר בנושאים מסויימים, אבל כשכל היום אתה רואה רק תלונות, טענות ומענות אתה חייב לקום ולהגן על הבית..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תודה לניקים שיצאו מהארון בזכותכם הרווחתי 500 דולר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext