בית פורומים בחדרי חרדים

האם הכל תרגיל של נתניהו ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2023 06:49 לינק ישיר 

האם כל הסיפור אתמול איננו תרגיל של נתניהו ? נסביר , בועדה למינוי שופטים יש 9 חברים המורכבים לפיהמפתח הבא: 2 נציגים לממשלה, שני נציגים לכנסת, שני נציגים ללשכת עו"ד ושלושה שופטים עליונים, לצורך בחירת שופטים מלבד הערכאה העליונה נדרש רוב רגיל, כלומר חמישה נציגים, מאחר ובלוק הקואלציה מונה שלושה נציגים , שני נציגי ממשלה ונציג אחד לפחות מהכנסת, ובלוק השופטים מונה שלושה שופטים, הרי שהבחירות בלשכת עורכי הדין למועצה הבוחרת את הנציגים הם המכריעים את הרוב של חמישה נציגים לממשלה או לשופטים, נציג נוסף לכנסת לא רלבנטי כי שישה לאחד מהצדדים לא מספיק לעליון ומיותר לשאר הערכאות, מאחר ומטרת השמאל בעיקר להבעיר את הרחוב, הרי שעדיף לנתניהו ל"וותר" על נציג מהכנסת לאופוזיציה כי אין לכך כל משמעות, מלבד המשחק המורלי של כיפוף ידים, למיטב הכרתי את פעילות נתניהו משך השנים, קטן עליו לתחמן את המערכת במיוחד המתלהמים מימין, לספוג את צהלות התקשורת וקריאות הדכדוך מימין, ולצפות לתוצאות הבחירות ללשכה, אשמח להערות והארות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 09:39 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

האם כל הסיפור אתמול איננו תרגיל של נתניהו ? נסביר , בועדה למינוי שופטים יש 9 חברים המורכבים לפיהמפתח הבא: 2 נציגים לממשלה, שני נציגים לכנסת, שני נציגים ללשכת עו"ד ושלושה שופטים עליונים, לצורך בחירת שופטים מלבד הערכאה העליונה נדרש רוב רגיל, כלומר חמישה נציגים, מאחר ובלוק הקואלציה מונה שלושה נציגים , שני נציגי ממשלה ונציג אחד לפחות מהכנסת, ובלוק השופטים מונה שלושה שופטים, הרי שהבחירות בלשכת עורכי הדין למועצה הבוחרת את הנציגים הם המכריעים את הרוב של חמישה נציגים לממשלה או לשופטים, נציג נוסף לכנסת לא רלבנטי כי שישה לאחד מהצדדים לא מספיק לעליון ומיותר לשאר הערכאות, מאחר ומטרת השמאל בעיקר להבעיר את הרחוב, הרי שעדיף לנתניהו ל"וותר" על נציג מהכנסת לאופוזיציה כי אין לכך כל משמעות, מלבד המשחק המורלי של כיפוף ידים, למיטב הכרתי את פעילות נתניהו משך השנים, קטן עליו לתחמן את המערכת במיוחד המתלהמים מימין, לספוג את צהלות התקשורת וקריאות הדכדוך מימין, ולצפות לתוצאות הבחירות ללשכה, אשמח להערות והארות

ייתכן אבל זה התפקשש לו עם טלי גוטליב שעכשיו האופוזיציה יכולה להציב עוד מועמד/ת ולקחת 2 נציגים ואם הבחירות בלישכה לא יהיו לטובתינו אז המערכת כולה תהיה בשליטת אהרון ברק גם שופטים עליונים הוא יוכל לבחור כי יהיו לו 7

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 10:35 לינק ישיר 

אם הכל בשליטת לשכת עורכי הדין, המצב ביש, כי כולנו יודעים איך עובד השמאל..
מחפשים לכלוך ודברים פליליים על אותם שתי נציגי לשכת עורכי הדין, ואז מאיימים עליהם בשקט שיעשו את הבחירה הנכונה או שהם ישבו בכלא 20 שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 15:00 לינק ישיר 

למה לנתניהו לתת נציג לשמאל ?
כדי להראות שהוא ג'נטלמן, ולתת סיכוי גדול יותר לנצח במשפט ?

השמאל פרשו מהשיחות, לפי הפרשנים נראה שכעת יעבירו את הרפורמה במנות קטנות, סוף סוף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 15:14 לינק ישיר 

כן. הכל תרגיל של רוה"מ. נתניהו שומר מאוד על החלק בגוף שהוא יושב עליו, שלא יישב מאחורי סורג ובריח. זה על הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 16:52 לינק ישיר 

לאל קפונה אם לא היה מדובר ביצורים שמדובר, הייתי טוען שלא יתכן שיצהירו שכל רצונם לשמור על הנוהל הקיים, ואז יציעו מועמד נוסף, אבל בשם המאבק לצדק, סיסמת השמאל העולמי להצדקת כל עוול, יש חשש שאתה צודק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 20:01 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

לאל קפונה אם לא היה מדובר ביצורים שמדובר, הייתי טוען שלא יתכן שיצהירו שכל רצונם לשמור על הנוהל הקיים, ואז יציעו מועמד נוסף, אבל בשם המאבק לצדק, סיסמת השמאל העולמי להצדקת כל עוול, יש חשש שאתה צודק

גם אם בסוף הם לא יציגו מועמד עדיין נכנסנו לפינה מסוכנת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2023 04:40 לינק ישיר 

נתניהו חושש הרבה יותר מאנרכיה.

הבעיה המשפטית שלו הוא די שולי, הוא לא יאושם מי יודע מה, יתכן מאוד שמחר יסגרו את התיק שלו עם איזה הסדר, כפי שהציעו השופטים.
יתכן הסדר שקט מול השופטים שהוא יצא זכאי.

נתניהו חותר, הוא יבדוק לאן הסירה מגיעה בביטחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2023 07:02 לינק ישיר 

למרות התעמולה הרעשנית על נצחון האופוזיציה (זוכרים את הפמפום על כשלון החרם על אנג'ל ועלית המכירות ), ארגון אמיתי של ההצבעה באופוזיציה, היה גורר הצבעה בעד גוטליב, שגורם לועדה מתפקדת והיתקעות של נתניהו איתה בארבע השנים הקרובות, מה שמראה שמישהוא אחר ארגן את הענינים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם הכל תרגיל של נתניהו ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext