זה עוד לא היה לנו: הרב רובין בתמונות ענק כפרזנטור של מוצר מסחרי
בכל העיתונים החרדים נתקלתי השבוע בפירסומת על מוצר מסחרי כשהפרזנטור הוא לא פחות ולא יותר מאשר הרב רובין בכבודו ובעצמו, אז גם לרבנים אין כבר גבול ומתבזים תמורת נזיד עדשים לכל המרבה במחיר?
נשלח ב-18/6/2023 01:43
תמורת נזיד עדשים? האם אין מצב שסתם פרסמו את תמונתו, או אפילו שאלו אותו אם אפשר להשתמש בתמונה שלו?
האם ידוע לך שהוא קיבל תמורה כלשהי על התמונה הזאת? או שאתה משמיץ בכיף, ואולי תקלע למטרה?
אתה מוזמן לברר את זה, נראה שזה עכשיו אפילו חובה עליך לברר את הענין ואם טעית עליך להתנצל כאן וגם בפניו
נשלח ב-18/6/2023 17:54
מאחר ואני יודע איך הדברים עובדים, אין מצב שמפרסמים תמונה של רב בסדר גודל כמו הרב רובין ללא רשותו ועל זה יש לי תימה רבתי. ולפיכך השאלה האם עד כדי כך התרדרנו. תארגן לי את הטלפון של הרב רובין כדי שאשאל אותו ואולי גם להתנצל.
נשלח ב-19/6/2023 04:40
אני לא מאמין שכך הדברים עובדים אצלך אתה משמיץ כאן אדם, ועוד רב, ולא סתם רב, אלא אחד שאני יכול להישבע שאין מצב בעולם שהוא ימסחר את התמונה שלו בעיתונים, ואת כל זה אתה עושה לפי "חשבון פשוט".. גם הדגשתי בתגובתי שמן הסתם שאלו אותו, אבל לומר שהוא מיסחר את זה זאת שפלות
שלחתי לך טלפון שלו בבית, למרות שלדעתי לשאול רב שאלה כזאת, זאת אחת השאלות החצופות
תודה רבה על הטרחה. כדי לענות על השאלה של פותח האשכול, חייבים לברר האם הרב רובין גובה מחיר על קביעת מזוזה בבתי עסק? . אבל לקבוע עובדה שהרב הזה הוא ראשון שמשמש פרוזנטר לחברה מסחרית? זה שקר גדול. לפני חודשים מספר הושק קמפיין גדול לקאנביס עם התמונה של הרב קנייבסקי זצ"ל
נשלח ב-20/6/2023 01:32
אכן על זה מדובר לזה התכוון המשורר "הרב רובין בתמונות ענק"..
נשלח ב-20/6/2023 06:37
בעיתון של שבת ראיתי את הפירסום הזה ומאוד הפליא אותי איך המודיע נותן יד לזילזול ככה ברבנים.
נשלח ב-20/6/2023 08:03
מה ההבדל בין זה לתמונות רבנים על פרסומי קופת העיר?
אם זה משפר את האמינות של הלקוח וגורם לו לקנות/לתרום, לא רואה בזה בעיה. להיפך, חידוש בתחום הפרסום..
אליה וקוץ בה: מי שאינו קורא אותיות קטנות עלול להתרשם שהרב רובין בדק את המכשיר מהבחינה ההלכתית, יתרה מזאת ברגע שרב מקבל תגמול על הסכמתו/אמירתו/ וכו' יש לציין זאת בגוף המלצתו ולא רק כגילוי נאות אלא כי הרב הופך להיות חשוד בשוחד, במרכאות או בלי, כמובן שאני כותבת את הדברים באופן כללי וללא קשר למושא האשכול. בזמנו כשנודע לציבור הרחב שהבן של הנדבורנר רבי מ"ב ז"ל מועסק בקופת העיר ואביו "מככב בקמפיינים" למענה-רבים הרימו גבה על הקשר הזה. כמובן, שאיני קובעת מסמרים שהיה קשר בין העסקתו לבין הקמפיינים בכיכובו של אביב, אבל בטח שבאותה העת היה בזה טעם לפגם בגלל שהציבור הרחב לא יודע על "יחסי הגומלין" בין בית האדמו"ר לקופת העיר.