|
|
| נשלח ב-26/6/2023 23:37 |
|
| |
"בד"ץ בית יוסף? רק גובים כסף ומסתמכים על משגיחי הרבנות"
"יש בד"צים פרטיים שמפעילים מערך משגיחים עצמאי ודורשים הקפדה על חומרות מיוחדות, כמו בד"ץ העדה החרדית ובד"ץ הרב לנדא", מסביר פילבר. "בד"צים אחרים לעומתם הם אשליה אחת גדולה. הם מסתמכים על המשגיחים שלנו ולא דורשים שום דבר מעבר למה שדורשת הרבנות. כל ה'תרומה' שלהם היא בגביית כסף על התעודה. בד"ץ בית יוסף הוא דוגמה מובהקת לפרצה הזו. זו מערכת שגובה כסף ותו לא, וגם בזה אנחנו רוצים לעשות סדר"
אם זה נכון, מדובר בנוכלות ורמאות גדולה מאוד.
www.makorrishon.co.il/nrg/online/11/ART2/878/661.html
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2023 23:46 |
|
| |
כתבה מ2017 אבל בלי ספק רלוונטית מתמיד, אי אפשר להכליל על כל העסקים בהשגחת בד''ץ כזה או אחר, לצערנו יש בדצי''ם שיש עליהם קלא דלא פסיק על רמת השגחתם, צריך לבחון כל מקרה לגופו, תמיד כדאי לברר אם המשגיח נמצא ולשאול שאלות על הכשרות, מהיכן מגיעה אספקת הירקות? יש עובדים גויים? מי שוטף את הירקות עלים? וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2023 17:03 |
|
| |
גובים כסף!?!
אם כן
מדוע הם סירבו לגבות כסף ממסעדת הגרושה!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2023 03:02 |
|
| |
מעולם לא ראיתי משגיח במסעדה חלבית בהשגחת בדץ בית יוסף או חתם סופר פתח תקווה. זה שלא ראיתי לא אומר שלא מגיע משגיח מדי פעם כי אני לא נמצא שם על בסיס יומי ומסעדה חלבית לא נדרש ממנה השגחה צמודה, אבל הייתי לא מעט פעמים. אם מישהו ראה ויודע מה הנוהל אנא עדכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2023 05:58 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | מעולם לא ראיתי משגיח במסעדה חלבית בהשגחת בדץ בית יוסף או חתם סופר פתח תקווה. זה שלא ראיתי לא אומר שלא מגיע משגיח מדי פעם כי אני לא נמצא שם על בסיס יומי ומסעדה חלבית לא נדרש ממנה השגחה צמודה, אבל הייתי לא מעט פעמים. אם מישהו ראה ויודע מה הנוהל אנא עדכן. |
|
אני ראיתי משגיח, אבל מעט מאוד, ממש נדיר וחבל.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|