בית פורומים בחדרי חרדים

הגרושה נשארה בלי הכשר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2023 07:43 לינק ישיר 
הגרושה נשארה בלי הכשר

נשללה כשרות ממסעדת "הגרושה". בעלת העסק שיצאה מזוגיות מתעללת: "הלם"
תהילה וקנין, שחזרה בשאלה אחרי שהתגרשה מבן זוג מתעלל, החליטה להפוך את הכאב להומור - אך בבד"ץ לא ראו בעין יפה את המסעדה שפתחה, ושללו ממנה את תעודת הכשרות. "ידוע שגרושה בעולם החרדי זה שיקסע של ממש! אני דיממתי בגלל זה", מחתה. בד"ץ: "נמשיך לשרת נאמנה את ציבור לקוחותינו"

בד"ץ בית יוסף הסיר כשרות ממסעדה שאמורה להיפתח בימים הקרובים ברחוב יפו בירושלים בעקבות השם שנבחר למקום - "הגרושה". בעלת העסק, תהילה וקנין, סיפרה בשיחה עם ynet: "בהתחלה הם אישרו ולאחר מכן, כנראה אנשים פנו אליהם, והחליטו לקחת את הכשרות, הייתי בהלם". בבד"ץ הסבירו: "העסק לא אישר את הלוגו החדש כנדרש".

וקנין אמרה כי היא אמורה לפתוח את המסעדה, שבה יימכרו מטעמים מהמטבח המרוקאי, כבר ביום שלישי. לדבריה, תעודת הכשרות נלקחה ממנה בגלל שהחליטה לקרוא למקום "הגרושה" ולהציג בלוגו בית העסק איור של אישה עם תלתלים.

"אני יוצאת מקלט ואם חד-הורית", סיפרה וקנין. "בשעתו הטייטל 'גרושה' היה חלק מרכזי מחיי. לא יכולתי להישאר חרדית ויצאתי בשאלה לאחר שנידו אותי, החלטתי לקחת את כל האירוע האישי הזה ולעשות ממנו שם. גרושה זה לא משהו רע, הבישול הוא הבריחה שלי. התעקשתי על תעודת כשרות מאחר שאני רוצה לשרת גם את הציבור החרדי שיהנה מהמטעמים שלי, ציבור שרציתי לעבוד איתו ולבסוף זורקים אותי. אני כרגע מחפשת תעודה אחרת, אני לא חושבת לחזור מהשם 'הגרושה'".

הבוקר, פרסמה וקנין בדף הפייסבוק שלה פוסט ובו כתבה: "לקחתי את כל הפחדים שלי והפכתי להומור. השם הזה לא נועד ליצור רעש ואנטגוניזם. מאחורי השם הזה יש הרבה משמעות. כשהתגרשתי ויצאתי למקלט עברתי פעמיים השפלה: זה שהעזתי להתגרש וזה שיצאתי למקלט. במקום שיחבקו אותי על זה? ניתקתי טלפון והתנתקתי מכולם. ידוע שגרושה בעולם החרדי זה שיקסע של ממש! חוויתי את זה, אני דיממתי בגלל זה. גרושה היא לא משהו שלילי, גרושה היא אישה לוחמת. אני חיצונית לא דתייה, פנימית? יותר דוסית מהרבה מהמגזר".

בד"ץ בית יוסף מסרו בתגובה: "מערכת הכשרות של בד"ץ בית יוסף הינה מהמובילות בתחומה. מאות בתי עסק בתחום המזון יעידו על כך. כמערכת כשרות המעניקה שירות לציבור הדתי והחרדי בארץ עלינו לנקוט ברגישות הנדרשת עבור ציבור זה. דבר זה מובהר לכל לקוח המעוניין לקבל את כשרותנו ואף הוא חתום על כך. לצערנו העסק הנידון בכתבתכם לא אישר את הלוגו החדש כנדרש מול משרדי הבד"ץ. אנו נמשיך לשרת נאמנה את ציבור לקוחותינו".

https://www.ynet.co.il/news/article/ryrmkp8on

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 08:55 לינק ישיר 
דברי

יצאה בשאלה והענישה את מי, וחייבים לה הרבה עודף

תוקן על ידי דברי ב- 27/06/2023 08:56:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 11:31 לינק ישיר 

משתתפים בצערך. זה לא רק השם. זה הסלוגן וכל מה שמסביב. אולי תשני את השם בתיאום הרבנים, וזה יעזור למסעדה. גרושה זה נתון, ולא שום דבר של גנאי חלילה. את יכולה גם לשים את ההשגחה של רבנות מהדרין או של מחפוד ועוד, נדמה לי שבד"ץ בית יוסף הוא לא הכי הולך בשוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 17:47 לינק ישיר 

היא באה לעשות כסף ולהרוויח למחייתה או לעורר פרובוקציות שיבריח קונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2023 01:02 לינק ישיר 

פסטרמי_כהן כתב:
נשללה כשרות ממסעדת "הגרושה". בעלת העסק שיצאה מזוגיות מתעללת: "הלם"
תהילה וקנין, שחזרה בשאלה אחרי שהתגרשה מבן זוג מתעלל, החליטה להפוך את הכאב להומור - אך בבד"ץ לא ראו בעין יפה את המסעדה שפתחה, ושללו ממנה את תעודת הכשרות. "ידוע שגרושה בעולם החרדי זה שיקסע של ממש! אני דיממתי בגלל זה", מחתה. בד"ץ: "נמשיך לשרת נאמנה את ציבור לקוחותינו"

בד"ץ בית יוסף הסיר כשרות ממסעדה שאמורה להיפתח בימים הקרובים ברחוב יפו בירושלים בעקבות השם שנבחר למקום - "הגרושה". בעלת העסק, תהילה וקנין, סיפרה בשיחה עם ynet: "בהתחלה הם אישרו ולאחר מכן, כנראה אנשים פנו אליהם, והחליטו לקחת את הכשרות, הייתי בהלם". בבד"ץ הסבירו: "העסק לא אישר את הלוגו החדש כנדרש".

וקנין אמרה כי היא אמורה לפתוח את המסעדה, שבה יימכרו מטעמים מהמטבח המרוקאי, כבר ביום שלישי. לדבריה, תעודת הכשרות נלקחה ממנה בגלל שהחליטה לקרוא למקום "הגרושה" ולהציג בלוגו בית העסק איור של אישה עם תלתלים.

"אני יוצאת מקלט ואם חד-הורית", סיפרה וקנין. "בשעתו הטייטל 'גרושה' היה חלק מרכזי מחיי. לא יכולתי להישאר חרדית ויצאתי בשאלה לאחר שנידו אותי, החלטתי לקחת את כל האירוע האישי הזה ולעשות ממנו שם. גרושה זה לא משהו רע, הבישול הוא הבריחה שלי. התעקשתי על תעודת כשרות מאחר שאני רוצה לשרת גם את הציבור החרדי שיהנה מהמטעמים שלי, ציבור שרציתי לעבוד איתו ולבסוף זורקים אותי. אני כרגע מחפשת תעודה אחרת, אני לא חושבת לחזור מהשם 'הגרושה'".

הבוקר, פרסמה וקנין בדף הפייסבוק שלה פוסט ובו כתבה: "לקחתי את כל הפחדים שלי והפכתי להומור. השם הזה לא נועד ליצור רעש ואנטגוניזם. מאחורי השם הזה יש הרבה משמעות. כשהתגרשתי ויצאתי למקלט עברתי פעמיים השפלה: זה שהעזתי להתגרש וזה שיצאתי למקלט. במקום שיחבקו אותי על זה? ניתקתי טלפון והתנתקתי מכולם. ידוע שגרושה בעולם החרדי זה שיקסע של ממש! חוויתי את זה, אני דיממתי בגלל זה. גרושה היא לא משהו שלילי, גרושה היא אישה לוחמת. אני חיצונית לא דתייה, פנימית? יותר דוסית מהרבה מהמגזר".

בד"ץ בית יוסף מסרו בתגובה: "מערכת הכשרות של בד"ץ בית יוסף הינה מהמובילות בתחומה. מאות בתי עסק בתחום המזון יעידו על כך. כמערכת כשרות המעניקה שירות לציבור הדתי והחרדי בארץ עלינו לנקוט ברגישות הנדרשת עבור ציבור זה. דבר זה מובהר לכל לקוח המעוניין לקבל את כשרותנו ואף הוא חתום על כך. לצערנו העסק הנידון בכתבתכם לא אישר את הלוגו החדש כנדרש מול משרדי הבד"ץ. אנו נמשיך לשרת נאמנה את ציבור לקוחותינו".

https://www.ynet.co.il/news/article/ryrmkp8on

היא כותבה בין שאר הבליה "ידוע שגרושה בעולם החרדי זה שיקסע של ממש! אני דיממתי בגלל זה", והיא חושבת שכולם מטומטמים וקונים את איוולת השיקרית הזאת. עוד היא מפטפטת" מאחורי השם הזה יש הרבה משמעות", נכון, בגלל המשמעות שמאחורי השם את לא מקבלת הכשר כל עוד השם מתנוסס. את הסיפור שלך תשמרי לחיים הפרטיים שלך ושם התריסי והאשימי את כל מי שבא לך - אף אחד לא צריך לקבל את השקפותיך וטיפולייך אצלו בצלחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2023 02:02 לינק ישיר 

הגרושה ביקשה שיעזרו לה למצא השגחה למקום, כדי שתוכל לפתוח את העסק בימים הקרובים, בלי השגחה - היא לא פותחת את העסק. ראיתי בפייסבוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2023 12:32 לינק ישיר 

יותר גרוע שהבעל מגרש מאשר ההכשר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2023 18:44 לינק ישיר 

בסוף הרבנות נכנעה והחזירה לה את ההכשר. אז מעתה יש לנו גרושה עם הכשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2023 22:58 לינק ישיר 

אבוי לגבר אם יספר לאשתו שאכל אצל הגרושה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2023 15:00 לינק ישיר 

מסעדת הגרושה קבלה הכשר בהשגחת הרבנות. מזל טוב. הנה דברי הגרושה ; הר הבית בידנווווווו1;1;1; תודה רבה לרבנות הראשית שככה נלחמו!!! ובכלל כל האנשים מסביב שהיו שותפים בזה ! ועשו הכל שזה יהיה היוםםםם מוכן לפתיחה בראשון !!! וסתם שתדעו !! שוק חיי אבל הרבנות יותר מקפיד ממה שאתם מדמיינים לעצמכם !!! יאאלה אוכלי מחפוד. זה הזמן שלכם 3;5; . הגרושה בתאורה זה נראה לבן אך זו התעודה הסגולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2023 18:57 לינק ישיר 

פסטרמי_כהן כתב:
בסוף הרבנות נכנעה והחזירה לה את ההכשר. אז מעתה יש לנו גרושה עם הכשר.

לפי הבנתי, מה שהיה, בד"ץ בית יוסף הסיר את הכשרות
והיא פנתה לרבנות וקיבלה הכשר רבנות

כך שלא מובן מה שכתבת "בסוף הרבנות נכנעה", לא הרבנות הורידה את ההכשר אלא בד"ץ בית יוסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 17:33 לינק ישיר 

יום ראשוןןןןן!!! זה הגיעעעעעע!! אחרי מסע מפרך ביותר. שהעולם ניסה אותי מכל כיוון. 100 שנה למחנה יהודה! הפתיחה😍😍 יהיה קוסקוס עבודת יד. מפרום. קציצות דגים המפורסמות. קציצות בקר. פלפל ממולא צמחוני! בצל ממולא ! ועוד דברים טובים. תבואו מחכה לכם❤️ כשרות המוצרים- העדה החרדית ולנדא. ירקות גוש קטיף. בשרים ליום ראשון - קהילות - עטרה. (תמיד אעדכן) אז ניפגש?? אל תתביישו לשתף 😍 הפתיחה מהשעה 11 עד הערב . אעדכן שעות מסודרות של משך השבוע בגוגל. ביום ראשון🙏 יהיה צייסרים, וכייף❤️

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 17:33 לינק ישיר 

זה מהפייסבוק של הגברת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 17:37 לינק ישיר 

10% הנחה לגרושים וגרושות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 18:18 לינק ישיר 

לא הייתי קונה אצל הגרושה בגרוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2023 21:33 לינק ישיר 

Astrolog כתב:
יום ראשוןןןןן!!! זה הגיעעעעעע!! אחרי מסע מפרך ביותר. שהעולם ניסה אותי מכל כיוון. 100 שנה למחנה יהודה! הפתיחה😍😍 יהיה קוסקוס עבודת יד. מפרום. קציצות דגים המפורסמות. קציצות בקר. פלפל ממולא צמחוני! בצל ממולא ! ועוד דברים טובים. תבואו מחכה לכם❤️ כשרות המוצרים- העדה החרדית ולנדא. ירקות גוש קטיף. בשרים ליום ראשון - קהילות - עטרה. (תמיד אעדכן) אז ניפגש?? אל תתביישו לשתף 😍 הפתיחה מהשעה 11 עד הערב . אעדכן שעות מסודרות של משך השבוע בגוגל. ביום ראשון🙏 יהיה צייסרים, וכייף❤️

"כל המוצרים בהכשר זה וזה"..
המשפט המוכָּר, רק שצריך מינימום אמון בבנאדם שמצהיר על כך..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגרושה נשארה בלי הכשר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext