בית פורומים בחדרי חרדים

מדוע חרדים מרשים לעצמם לגנוב ברמזור? זה לא גזל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2023 16:58 לינק ישיר 
מדוע חרדים מרשים לעצמם לגנוב ברמזור? זה לא גזל?

קיימת תופעה במגזר החרדי,

כתבתי עליה לפני חודש ! 

שאלתי איפה המשטרה? ממה שקורה בשטח, אף אחד לא יודע...........

אבל אני שואל את אחי החרדים,

איך אתם גונבים את הרמזור? 

זה לא גזל של דלק, של מי שצריך לעמוד ברמזור עוד זמן ומשלם על כך דלק נוסף?

יש אנשים שנוסעים בטקסי, ובגללם האדם משלם לנהג יותר כסף, זה לא גזל?

חוץ מזה זה גזל זמן?

למה הרבה חרדים מרשים לעצמם לגנוב ברמזור?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 17:37 לינק ישיר 

המשטרה מניבה יבול ממש יפה כשהוא עומדת באיזורים חילונים ואוכפת עקיפה / עבירת אור אדום..
כדאי לך לקרוא מידי פעם תוצאות שהמשטרה מפרסמת, פעם בכמה חודשים כשהיא יוצאת לאכיפה בכל מיני איזורים בארץ

אפשר אם כך להבין, כמו שאתה פונה ל"אחינו החרדים" "אתם אסור לכם כי זה גזל"
אני פונה גם אליכם "אתם אסור לכם כי זה נוגד את החוק לגנוב ככה תורים /אור אדום, ואפילו גרוע מכך - שוד בבנק למשל"..
הרי לא כל החרדים נוסעים באדום, אפשר אפילו לומר ש99% לא נוסעים, זאת אחת העבירות הכי חמורות עם הקנס הגבוה ביותר, אז יש פה ושם כאלו שגונבים תור או רמזור
אותו דבר כל יום יש כותרת על שוד חילוני בבנק, (חרדים אפס גניבות ושוד בבנק), אז במטותא, לא יפה לשדוד בנקים וזה ממש נוגד את החוק החילוני.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/07/2023 17:40:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 18:01 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
המשטרה מניבה יבול ממש יפה כשהוא עומדת באיזורים חילונים ואוכפת עקיפה / עבירת אור אדום..
כדאי לך לקרוא מידי פעם תוצאות שהמשטרה מפרסמת, פעם בכמה חודשים כשהיא יוצאת לאכיפה בכל מיני איזורים בארץ

אפשר אם כך להבין, כמו שאתה פונה ל"אחינו החרדים" "אתם אסור לכם כי זה גזל"
אני פונה גם אליכם "אתם אסור לכם כי זה נוגד את החוק לגנוב ככה תורים /אור אדום, ואפילו גרוע מכך - שוד בבנק למשל"..
הרי לא כל החרדים נוסעים באדום, אפשר אפילו לומר ש99% לא נוסעים, זאת אחת העבירות הכי חמורות עם הקנס הגבוה ביותר, אז יש פה ושם כאלו שגונבים תור או רמזור
אותו דבר כל יום יש כותרת על שוד חילוני בבנק, (חרדים אפס גניבות ושוד בבנק), אז במטותא, לא יפה לשדוד בנקים וזה ממש נוגד את החוק החילוני.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/07/2023 17:40:44

כתבתי על תופעה בני ברקית, שרוב נהגיה חרדים,

ורוב אילו שעוקפים וגונבים חרדים !

מה מעניין אותי החילונים בערים שלהם? שיעברו באדום כמה שהם רוצים !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 19:22 לינק ישיר 

כמה אופייני לך לראות עד קצה האף ולא מילימטר נוסף מעבר לזה. תגובתך היא אגואיזים בשיתוף טיפשות במידה נדיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 20:19 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

כתבתי על תופעה בני ברקית, שרוב נהגיה חרדים,

ורוב אילו שעוקפים וגונבים חרדים !

מה מעניין אותי החילונים בערים שלהם? שיעברו באדום כמה שהם רוצים !

ברור שתדבר על עיר חרדית, שרוב העוקפים בה הם חרדים שהרי העיר חרדית כולה

אתה מצטרף בזאת ל"מוכיחים בשער" שנמצאים כאן כדי לשפר את הציבור החרדי ולהוכיח אותו מידי יום על פשעיו..
כאילו באנו פה להיפגש בפורום כדי שאתה ועוד כמה חכמים יתקנו אותנו מידי יום ביומו
מטרת הפורום כשהכניסו לכאן (יותר מידי) לא חרדים, היתה כדי ליצור הידברות ושיח בין חרדים לחילונים או דתיים
אתה ועוד כמה מנצלים את זה ממש לא להידברות מענינת ופורה אלא למקום להטחת אשמות

האם יש בכלל מה ליצור הידברות מסוימת על דבר שכמה יחידים עושים אותו, בכל מקום, בכל מגזר, בכל עיר ועיר?
הרי אף אחד כאן לא כאן כדי להתנצל בשמם של כמה גונבי תורים או רמזורים, אתה באמת חושב שאותם אלו יעלו לכאן ויסבירו את עצמם? אם יש כאן בכלל בין חברי הפורום מישהו שעושה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 20:34 לינק ישיר 

זה לא יחידים, זה תופעה יומיומית,וקבועה, לצערינו,

ולמה שלא נתקן את עצמנו שנהיה טובים יותר,

ואם תשים לב,

אני לא מחפש ללכלך על עצמנו, יש מספיק אנשים שעושים את זה,

אני מנסה לתקן את עצמנו שנהיה טובים יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2023 23:12 לינק ישיר 

יש חרדים שגונבים ברמזור, יש חרדים שלא לומדים הלכות שבת, יש חרדים שמצערים לאחר, יש חרדים שלא מתפללים במניין, יש חרדים שלא מלמדים זכות, יש חרדים פושעים, שלא נדע. יש כל מיני חרדים וחילונים. יתכן שאין איסור ""לגנוב"" ברמזור. יתכן שהם ממהרים מאוד.

תוקן על ידי רציף ב- 10/07/2023 00:11:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2023 01:30 לינק ישיר 

מי שעושה זאת הרי מסכן חיים. גזל יהיה אכפת לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2023 05:02 לינק ישיר 

תרשה לי להניח שעמדת בתור באותו רמזור בציר ז'בוטינסקי, זה שציינת אותו באשכול הנוסף שכתבת בנושא, ועקפו אותך רכבים שוב ושוב מימין, אתה מסתכל מי הם העוקפים מזהה כמה חילונים בין היתר (כי אני יודע שהם עושים את זה ובגדול) ואז אתה מזהה גם חרדים, ומיד מתעצבן "למה חרדים עושים את זה"
וזה הקטע המעצבן פה
אם חרדים מחליטים להיות טובים בנושא אחד או בכל הנושאים, כל הכבוד להם, אם הם מחליטים שלא, או שהיצר הרע שלהם גבר עליהם, אין לאף אחד את הזכות לומר להם "עליכם להיות טובים יותר ממני או מכל האחרים כי אתם חרדים".

אגב, התסכול שלך באותו ציר זבוטינסקי ימשיך גם אם נהגים יפסיקו לעקוף, איך? כי נניח שכולם חוזרים בתשובה ומפסיקים לעקוף ולגנוב את התור, מה שיקרה זה, שהתור בנתיב הנכון, בו אתה ממתין, יגדל ויתארך בכל שעות היום, שהרי כולם מחכים רק בו, מה שאומר שכשאתה תגיע לכביש הזה עדיין תמצא תור ארוך ומעצבן..

מה שיכול לעזור זה תכנון טוב יותר של הרמזור (למשל חסימת אופציות שמאלה בצומת הזאת) או פתיחת צירים מקבילים או הוספת כבישים שיורידו לחץ מכביש זה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדוע חרדים מרשים לעצמם לגנוב ברמזור? זה לא גזל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext