בית פורומים בחדרי חרדים

ראש עיר מאוד בינוני משה ליאון רץ שוב בירושלים, מה דעתכם ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2023 18:25 לינק ישיר 
ראש עיר מאוד בינוני משה ליאון רץ שוב בירושלים, מה דעתכם ?

לתמוך בו כי הוא אתנו איפשהו, ואז לנצח בקלות, או להעמיד מולו ראש עיר מקצוען, שלא מעיף קנסות על תושבים מסכנים, שלא מנהל ברדק ברחוב שמגר בירושלים, ראש עיר שדואג שמוקד 106 יתפקד היטב, ראש עיר שיודע לזרז עבודות בעיר ?... השר איתמר בן גביר תומך בסגן ראש העיר אריה קינג, מה דעתכם ?... תודה רבה

תוקן על ידי רציף ב- 19/09/2023 18:41:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2023 21:52 לינק ישיר 

משה ליאון ראש עיר מצוין.
העיר שקטה ומתפקדת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2023 22:15 לינק ישיר 

אריה קניג עולה על ליאון עשרות מונים, אבל החרדים, בייחוד מדגל התורה לא מחפשים את האמת בפוליטיקה. במחשבה שנייה: אם אפשר להצביע עבור ליברמן לראשות העיר זה יכול להיות דבר פנטסטי ואין ספק שהחרדים ייצאו נשכרים מהדיל הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2023 23:36 לינק ישיר 
לך תדע. הוא יעלה בזכות שס ודגל. (למה???!!!) בלי קשר לתיפקודו בעיר. בעצם לאי תיפקודו.

ככה זה בירושלים ככה זה בבני ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 01:09 לינק ישיר 

יומיים להגשת הרשימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 02:11 לינק ישיר 

אם קינג יבחר יהיה לנו קפלן בירושלים, השמאל ישתולל. גם עדיף מישהו שכבר מכירים גם את החוזקות וגם את החולשות שלו. אגב, מישהו מכיר ראש עיר שאף אחד אין לו שום טענה נגדו? מי שמכיר את הרגישות המטורפת של ירושלים מבין שליאון - עם כל מגרעותיו - עושה את הבלתי אפשרי בסופו של דבר. יש מה לשפר, אף אחד לא מושלם - אבל זו ממש לא סיבה להחליף אותו. אבל כידוע יש תמיד את אנשי מפלגת ה'תפסת מרובה' שיסבירו עד כמה הוא גרוע (וחלקם מלכתחילה אנשי כאוס, שכלל לא מעניין אותם באמת שיפור אלא רק תמונת ניצחון, ואחריהם המבול)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 08:30 לינק ישיר 

מאז שמשה לאון נבחר העיר הרבה הרבה יותר נקייה !! 
אני יודע שיש חרדים בשכונות מתחרדות שמאוד מאוכזבים ממנו ומההבטחות שהוא לא קיים אבל צריך לזכור שאם החברי עירייה החרדים היו נלחמים הם היו מקבלים אבל כנראה שיש הרבה אינטרסים מתחת לשולחן 

מה שברור זה שהוא הרבה הרבה יותר טוב מברקת שרק ניסה לעשות את העיר בין לאומית והביא בלי סוף פסטיבלים ומרוצים שרק חסמו את ירושלים 
לגבי הפקחים לצערי או שאין מספיק או שהם מחפשים עבודה קלה ברחובות השקטים... הייתי מצפה לראות הרבה יותר ברחובות הראשיים נותנים דוחות לכל אלו שרק קופצים לחנות ובנתיים חוסמים רחוב שלם או אלו שעושים חניות כפולות בזכות סבתא נכה וגוזלים זמן לחצי שכונה 

העבודות שלא נגמרות זה אכן בעיה גדולה והגיע הזמן שמישהו יטפל בזה! נכון שאני לא מבין בתחום התשתיות ואיני יודע כמה זמן לוקח כל דבר אבל בלי להבין אפשר לראות שהם לא עושים כלום.... עשר פקחים ערבים בצומת משחקים בפלפון וטרקטור אחד שנוסע הלוך ושוב... אפשר לעבור שבוע אחרי שבוע ולראות שכלום לא זז.... ועד שמסיימים שבוע אחרי פותחים מחדש... הרכבת עד אורה מזמן כבר מוכנה ושום דבר לא זז... שיביאו אלף סינים שיעבדו ב24 משמרות ויסיימו את כל העיר בחצי שנה במקום הערבים העצלנים שלא עושים כלום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 09:00 לינק ישיר 

רציף כתב:
לתמוך בו כי הוא אתנו איפשהו, ואז לנצח בקלות, או להעמיד מולו ראש עיר מקצוען, שלא מעיף קנסות על תושבים מסכנים, שלא מנהל ברדק ברחוב שמגר בירושלים, ראש עיר שדואג שמוקד 106 יתפקד היטב, ראש עיר שיודע לזרז עבודות בעיר ?... השר איתמר בן גביר תומך בסגן ראש העיר אריה קינג, מה דעתכם ?... תודה רבה

רציף במחילה מכבודך זו הצגת שאלה כמו של התקשורת בישראל.
כמו שאני ישאל האם אתה רוצה את הדבש המגעיל של יד מרדכי שהם לא יודעים לעשות דבש ויש לו טעם לוואי, או את הדבש המוצלח של.......
לענ"ד משה ליאון ראש עיר מצויין, העיר נקיה, נוסעת, נכון שבונים בכל מקום, אבל זה שווה את זה וכל מי שנסע בכביש 16 יעיד, קשה עכשיו הקלה אח"כ.......
העיר מתפקדת ולא בגירעון כמו בזמן ברקת, למה לקחת את קינג שהוא חתול בשק? ראינו את בן גביר שהיה אלוף בדיבורים וכיום הוא מחלל שבת כדי שלא יהיה מים חמים לאסירים...... זה מה שנשאר לו מכל הדיבורים על המשילות, משה ליאון הוכיח את עצמו.
מה שכן, הוא נבחר על הטיקט של השכונות המעורבות, ואני שומע שהם עדיין מאוד מאוד מאוכזבים, אז לכל מי שקשור לליאון וקורא את זה, כדאי מאוד לכנס אותם ולהסביר בדיוק את המדיניות של ליאון לעתיד לשכונות האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 09:05 לינק ישיר 

הוא הרבה יותר טוב מברקת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 12:59 לינק ישיר 

אני מעיד שהטיפול במוקד 106 מאוד לקוי, אני מתלונן כבר שנתיים על גדר הרוסה, והם אפילו לא יודעים לדווח לי למה לא מתקנים אותו, אחרי שאני מדווח על ליקוי אני מקבל שורה של הטרדות מפועלים ערבים כדי שאסביר להם שוב ושוב ושוב מה הבעיה בדיוק ואיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 14:02 לינק ישיר 

רציף, ליאון הוא המוקדן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 14:06 לינק ישיר 

משה ליאון הוא ס פ ר ד י  

ולדרעי (אני לא יודע איך כותבים עם רי"ש מתגלגלת) זה העיקר, אם לא באלעד ולא בבני ברק ובבית שמש, לפחות בירושלים, יתר הדברים כמו קנסות או נקיון ומוקד 106 פחות רלוונטיים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2023 18:00 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:

רציף במחילה מכבודך זו הצגת שאלה כמו של התקשורת בישראל.
כמו שאני ישאל האם אתה רוצה את הדבש המגעיל של יד מרדכי שהם לא יודעים לעשות דבש ויש לו טעם לוואי, או את הדבש המוצלח של.......
לענ"ד משה ליאון ראש עיר מצויין, העיר נקיה, נוסעת, נכון שבונים בכל מקום, אבל זה שווה את זה וכל מי שנסע בכביש 16 יעיד, קשה עכשיו הקלה אח"כ.......
העיר מתפקדת ולא בגירעון כמו בזמן ברקת, למה לקחת את קינג שהוא חתול בשק? ראינו את בן גביר שהיה אלוף בדיבורים וכיום הוא מחלל שבת כדי שלא יהיה מים חמים לאסירים...... זה מה שנשאר לו מכל הדיבורים על המשילות, משה ליאון הוכיח את עצמו.
מה שכן, הוא נבחר על הטיקט של השכונות המעורבות, ואני שומע שהם עדיין מאוד מאוד מאוכזבים, אז לכל מי שקשור לליאון וקורא את זה, כדאי מאוד לכנס אותם ולהסביר בדיוק את המדיניות של ליאון לעתיד לשכונות האלו.
אולי אתה לא מתכוון לזה, אבל העצות שלך לתושבי השכונות המעורבות תוליך אותם שולל: אם הנציגים החרדים שעבורם הצביעו המאוכזבים היו רוצים שיקיימו את שהובטח להם? אז לראש העיר לא היה הרבה ברירות, כך שאם הם רוצים שמזלם "יתהפך" הם חייבים להשאיר את הנציגים המתקראים "החרדים" אל מחוץ למועצת העיר, ולמה במירכאות? כי אלה הצביעו עבור כל דבר אסור, או שנעלמו מהמועצה בעת שהצביעו לדברים האלה, וכמובן לחבור למפלגה חדשה ואז אולי תבוא הישועה שלהם . שלא תהיינה טעויות, אות הקלון נמצא גם בהתנהגות ראש העיר ולא רק בנציגים החרדים: שניהם לא קיימו את הבטחותיהם, לכן אם יסלקו רק הנציגים החרדים מהמועצה ?התושבים הללו לא עשו שום דבר למען עתיד טוב יותר!!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/09/2023 18:08:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2023 09:27 לינק ישיר 

מצד הניקיון, הוא שיחק אותה בענק!
ירושלים מעולם לא היתה כל כך נקיה, עובדי ניקיון מסתובבים בכל העיר ומנקים ללא הפסקה.

מצד התחבורה, באמת קורה משהו לא ברור. 
עובדים במקביל בהרבה אתרים, מצמצמים כבישים לטובת מדרכות, והפקקים קטסטרופה.
מנסים למכור לנו שזה לתועלת ושבסיום העבודות יהיה הרבה יותר. מסופקני... נחיה ונראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 02:57 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
רציף, ליאון הוא המוקדן?
ליאון אחראי על מוקד 106 הכושל. עושה רושם שליאון יושב על הקופה וגורף הרבה כסף מקנסות ושוחד, ולכן רחוב שמגר נראה ככה צפוף, ויהיה עוד יותר צפוף . אז למה לא להחליף אותו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2023 09:49 לינק ישיר 
אמתצרופה

[quote]לתמוך בו כי הוא אתנו איפשהו, ואז לנצח בקלות, או להעמיד מולו ראש עיר מקצוען, שלא מעיף קנסות על תושבים מסכנים, שלא מנהל ברדק ברחוב שמגר בירושלים, ראש עיר שדואג שמוקד 106 יתפקד היטב, ראש עיר שיודע לזרז עבודות בעיר ?... השר איתמר בן גביר תומך בסגן ראש העיר אריה קינג, מה דעתכם ?... תודה רבה

לך על חולדאי.
ככה יהיה אפשר לחבוט בו כמה שתרצה..........

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש עיר מאוד בינוני משה ליאון רץ שוב בירושלים, מה דעתכם ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext