בית פורומים בחדרי חרדים

פרויקט הגשר בין הר חוצבים לרמת שלמה/כביש 9 יוצא לדרך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2023 20:55 לינק ישיר 
פרויקט הגשר בין הר חוצבים לרמת שלמה/כביש 9 יוצא לדרך

בשורה בירושלים: ועדת הכספים בעירייה תאשר מחר 230 מיליון שקלים לבניית כביש 22 המחבר בין רמת שלמה להר חוצבים. הכביש החדש יקצר את הנסיעה מרמת שלמה ושכונות צפון העיר אל מרכז העיר. וכן יצמצם את העומס בכביש גולדה. מ"מ ראש העיר ויו"ר הוועדה לתכנון ובניה אליעזר ראוכברגר: "שנים שאנו פועלים לקידום הכביש, וכעת רואים התקדמות של ממש. זו ברכה לעיר"
זה בהמשך לפתיחת שתי המנהרות שבוע שעבר בפרויקט ההפרדה המפלסית בגבעה הצרפתית לכיוון פסגת זאב ונווה יעקב.  בעתיד הקרוב צפויות להיפתח גם צמד מנהרות לכיוון מעלה אדומים. הפרויקט המשולב יקל על נוסעי כביש רמות והבאים מכיוון בגין לכיוון בר אילן שמואל הנביא סנהדריה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2023 00:41 לינק ישיר 

זה גם יוריד מהעומס של כביש רמות כמובן, וגם יעזור מאוד לכאלו - ויש הרבה - שהולכים ברגל בשבת מרמת שלמה לעיר.
מישהו יודע מה המרחק בקו אוירי מהר חוצבים לרמת שלמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2023 01:45 לינק ישיר 

יוריד קצת מהעומס בצומת רמות , זו כנראה המטרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2024 18:35 לינק ישיר 

בימים האחרונים המצב נהיה בלתי נסבל, עוד יותר גרוע ממה שהיה לפני פתיחת הגשר, אין לי מושג למה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2024 22:38 לינק ישיר 

העבודות בפועל התחילו השבוע ויימשכו 42 חדשים (3.5 שנים). היה ניתן לבנות את הגשר לפני עשור - והיה תכנון כזה, אבל בתחילה משרד התחבורה התנגד למחלף בכניסה לרמת שלמה ובהמשך הירוקים התנגדו לגשר מהר חוצבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2024 21:58 לינק ישיר 

ושכחת את התנגדות חלק מהנציגות החרדית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2024 22:00 לינק ישיר 

למעשה אני לא רואה איך הולכים להתמודד עם עומס התנועה בצומת תמיר. מה שהולך שם היום בשעות העומס זו קטסטרופה, וכביש כזה רק יוסיף עוד על העומס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2025 18:11 לינק ישיר 

מה יהיה? המצב מחמיר מיום ליום  ולאף נציג ציבור זה לא מעניין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2025 19:07 לינק ישיר 

ברגע שיהיה הכביש החדש, העומס בתמיר יירד, כי ימשיכו ישר ולא יאלצו להסתובב בכיכר כדי לחזור לגולדה. ייתכן שגם מי שירצה לצאת מחוץ לעיר דרך גולדה או להגיע לבגין יעדיף לעשות זאת דרך כביש 9 ולא להיתקע עם רמזורים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרויקט הגשר בין הר חוצבים לרמת שלמה/כביש 9 יוצא לדרך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext