בית פורומים בחדרי חרדים

למה אני לא מוטרד מפסיקת בג"ץ השערורייתית מהערב?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2024 19:42 לינק ישיר 
למה אני לא מוטרד מפסיקת בג"ץ השערורייתית מהערב?

נראה, שכל בר דעת מבין שהבג"ץ עבר את הגבול בטירוף.

אבל אני לא לחוץ, כי "מן הסתם" שמש העמים אהרון ברק יקיים מה שהתחייב בזמנו, להיות מ"ראשי התומכים" בסמכות הכנסת לחוקק ולשנות חוקי יסוד.
מה-לא?

הנה

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 01/01/2024 19:45:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 20:23 לינק ישיר 

הנשיאה החדשה אסתר חיות: "אני מכריזה בזאת על הקמת דיקטטורת הבג"ץ בנשיאותי על שטחי מדינת ישראל לשעבר. המשטר החדש של מדינת כל אזרחיה שואב את סמכותו ואת כוחו מכוחנו הדורסני, כמנהג כל הדיקטטורות בעבר ובהווה. מרגע זה כל חוקי המדינה בטלים ומבוטלים, רק מילתנו היא הקובעת".
יום העצמאות נחגג אמש על ידי מופיע פירוטכני המלווה באזעקות עולות ויורדות של שיגור טילים של החמס למרכז הארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 21:17 לינק ישיר 
יאיר לפיד: החלטת בג''צ חותמת שנה קשה של מריבה שקרעה אותנו מבפנים והובילה לאסון הנורא בתולדותינו. ביהמ''ש העליון מילא היום נאמנה את תפקידו.

השיבה שופטינו כבראשונה ויועצינו כבתחילה שאפו לבג''צ שאין לו שום אחריות על חיילי צה''ל ועל חיי אדם במדינתנו רק על השלטת דעות של כמה קצרי דעת נשים וגברים שחושבים שהבנתם ודעתם יותר רחבה משום מה מזו של אחרים כשבעלי בסטה בשוק מחנה יודא יש להם חכמת חיים פשוטה בלי תוארים בומבסטיים כשל שופטי וחכמי העליון ובכל זאת יש להם יותר רגש וחום פנימי לזולתם מזו של שופטי בג''צ החכמים והמבינים יותר מכ ו ל ם וגם ליהיר היהיר יש מה לומר

תוקן על ידי דברי ב- 01/01/2024 21:19:16

תוקן על ידי דברי ב- 01/01/2024 21:20:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 21:58 לינק ישיר 

בגצ עשו בשכל שפרסמו את הקביעה שלהם תוך כדי מלחמה. בזמן שלום, אלה שכן משרתים, ונהרגים פי כמה מאוכלוסיות אחרות, היו מודיעים בצדק שהשירות שלהם לדיקטטורה נגמר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 22:35 לינק ישיר 

זה כולל שופטים שמרניים. מה תגיד עכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 23:03 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
שפסילה של חוק יסוד ברוב של קול אחד בלבד כששני שופטים תומכים מתוך ההרכב בכלל בדימוס ואין להם שום מחוייבות למערכת ולתוצאות זה דיקטטורה במיטבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2024 23:20 לינק ישיר 

בעקרון ניתן לחוקק מחדש את החוק בשינויים מזעריים ליתר ביטחון, חוקית החוק חל, יוגש בג"'ץ, ואז ההכרעה תהיה הפוכה, מאחר וחיות והשופטת השניה לא יהיו בהרכב, אלא שפוגלמן יכול לעשות תרגיל ולמנות הרכב מצומצם יותר שבו רוב מובטח לצד הפרוגסיבי, אם למישהוא יש רעיון מוזמן לכתוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 01:04 לינק ישיר 

למוקי, זה לא נכון. על עצם העקרון שבג"ץ יכול לבטל חוק יסוד יש הסכמה של 12 שופטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 01:59 לינק ישיר 

1. ומה יקרה אם יחוקק חוק שיש לבטל את מוסד בית המשפט מיידית?
הם לא יוכלו אפילו להתיישב ולפסול את החוק..

2. כמה מעניין לראות שבויכוח ה"עניני" האם בית המשפט נהג נכון או לא, עומדים כל מפלגות השמאל בעד פסיקת הבג"ץ, וכל מפלגות הימין נגד
הרי הכל כל כך עניני..

3. הגיע הזמן לנצל את בית המשפט ולהשתמש בו
דווקא עכשיו כשכוחו של בית המשפט כל כך חזק, צריך למנות שופטים ימניים
ואז נראה כבר מי פתאום בעד החלשת הבג"ץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 07:42 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
למוקי, זה לא נכון. על עצם העקרון שבג"ץ יכול לבטל חוק יסוד יש הסכמה של 12 שופטים.
דברתי על החוק שנפסל אתמול בפועל, לא על עקרונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 09:17 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

סולברג הוא להבנתי השמרן היחיד האמתי, כל השאר "שמרנים" כמו שתמר זנדברג ימנית ליד עופר כסיף וד"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 09:33 לינק ישיר 

סקוטי אמיתי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 14:52 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
סקוטי אמיתי....

דהיינו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 15:42 לינק ישיר 

הפתרון היחיד הוא לחכות שביבי ילך... 
דבר ראשון הוא המגן העיקרי של בית המשפט שלא נתן כל השנים לעשות שום שינוי 

דבר שני יש רוב ברור ומוחלט בין חברי הכנסת היהודים שמשהו שם רקוב וחייבים שינוי רק שהשינאה לביבי והרצון להעיף אותו גובר על הכל... ברגע שביבי לא יהיה שם גדעון סער ומפלגתו וליברמן והפודלים שלו יתיצבו בעד כל חוק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 18:58 לינק ישיר 

לא יודע מה זה סקוטי אמיתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2024 19:12 לינק ישיר 

: "יוזמי החוק ביקשו להיתלות בדבריי, ואף כּינו אותו 'מתווה סולברג'. אילו הייתי מכהן כחבר בבית המחוקקים, לא הייתי תומך בתיקון, חסרונותיו עולים על מעלותי". דברי השופט סולברג השמרן....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אני לא מוטרד מפסיקת בג"ץ השערורייתית מהערב?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext