סקר 'דיירקט פולס' בבית שמש: עליזה בלוך 37%. אבוטבול 26%. גרינברג 20%. אף אחד 9%. טרם החלטתי 8%.
חדשות הסקופים
סקר דיירקט פולס בבית שמש קובע: רה״ע עליזה בלוך קרובה לניצחון בסיבוב ראשון עם 37%. שני המתמודדים הנוספים, משה אבוטבול ושמואל גרינברג, נמצאים מאחוריה עם 26% ו-20% בהתאמה. יצויין כי תוצאות הסקר מתכתבות עם נתוני הסקר של דודי חסיד בשבוע שעבר.
זה יכול להיות מבחן נחמד עד כמה הסקרים של פילבר מדויקים או שהם מוטים לטובת מי שהוא מחבב ומעסיק אותו.. בעוד שבועיים נדע את התשובה..
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/02/2024 18:31:37
נשלח ב-14/2/2024 19:14
דווקא פילבר הכי מדייק... יחסית לאחרים. סקר משקף מצב לאותו יום/שבוע שבו נערך הסקר. אף אחד לא יודע מה יילד יום. ועדיין קשה להאמין שעם פער כזה, יש לגרינברג סיכוי...
תוקן על ידי momeir ב- 14/02/2024 19:14:56
נשלח ב-14/2/2024 19:59
פילבר אולי מדייק יותר מאחרים בסקרים ארציים. סקרים מקומיים ו/או בתוך קבוצות מוגדרות, הוא רחוק מדיוק. [ע"ע בחירות ללשכת עוה"ד] איך שלא יהיה השמועות מדברות שבכל מקרה אבוטבול יסיר את מועמדותו קרוב ליום הבחירות, וש"ס תעביר את תמיכתה לבלוך.
נשלח ב-14/2/2024 20:43
גלאגוזים כתב:
פילבר אולי מדייק יותר מאחרים בסקרים ארציים. סקרים מקומיים ו/או בתוך קבוצות מוגדרות, הוא רחוק מדיוק. [ע"ע בחירות ללשכת עוה"ד] איך שלא יהיה השמועות מדברות שבכל מקרה אבוטבול יסיר את מועמדותו קרוב ליום הבחירות, וש"ס תעביר את תמיכתה לבלוך.
ומה העניין בתחבולה הזו? כדי לא לתת זמן התארגנות לגורמים בש"ס להתקומם כנגד ההחלטה לתמוך באישה לא-חרדית?
נשלח ב-14/2/2024 21:11
ההתלבטות הפעם מאוד מאוד קשה בכל עיר חרדית יש כמה צדדים שהייתי מאוד רוצה לראות אותם מתרסקים...
זה הרבה מעבר לניהול עיר זה מאבקים בין קבוצות כוח ושליטה ולטובת כולנו עדיף שכמה שיותר אנשים\משפחות\עסקנים יאבדו קצת מהכוח שלהם
נשלח ב-14/2/2024 21:13
פלדלפי כתב:
ההתלבטות הפעם מאוד מאוד קשה בכל עיר חרדית יש כמה צדדים שהייתי מאוד רוצה לראות אותם מתרסקים...
זה הרבה מעבר לניהול עיר זה מאבקים בין קבוצות כוח ושליטה ולטובת כולנו עדיף שכמה שיותר אנשים\משפחות\עסקנים יאבדו קצת מהכוח שלהם
מה יש לך נגד פרוש?
נשלח ב-14/2/2024 21:22
על_הדרך כתב:
זה הרבה מעבר לניהול עיר זה מאבקים בין קבוצות כוח ושליטה ולטובת כולנו עדיף שכמה שיותר אנשים\משפחות\עסקנים יאבדו קצת מהכוח שלהם מה יש לך נגד פרוש?
הוא כתב מפורש מה מפריע לו
נשלח ב-14/2/2024 21:47
פלנטה כתב:
זה הרבה מעבר לניהול עיר זה מאבקים בין קבוצות כוח ושליטה ולטובת כולנו עדיף שכמה שיותר אנשים\משפחות\עסקנים יאבדו קצת מהכוח שלהם מה יש לך נגד פרוש?
כח כח. בלבול מוח. מה רע בישראל פרוש?
נשלח ב-14/2/2024 23:05
גלאגוזים כתב:
אם אבוטבול יסיר מועמדות בבית שמש זה אומר שויזניץ לא תצטרך לתמוך בבוטבול באלעד ובוסו יוכל לרוץ בבני ברק?
נשלח ב-15/2/2024 00:16
זה אומר שגור רוצים את בלוך וזה ממש לא סוד
גור תמיד התאפיינו ככאלו שרוצים לקבל את ה20 דונם שהם חפצים וששאר הציבור החרדי יקפוץ לו, כזכור עם ברקת מחלן ירושלם
נשלח ב-15/2/2024 07:28
פלדלפי
על_הדרך כתב:
כלום!!! יכול להיות אפי' שהוא ראש עיר טוב
יש לי בעיה עם משפחה חזקה שמשתלטת בכוח על הציבור טוענת שמיצגת ציבור ענק אך מעולם לא עמדה לבחירה הון שלטון עיתון עולם תחתון... לי יאורי ואני עשיתיני
הוא התחיל שם אך ורק בגלל שהוא הבן של ולא בגלל שהוא גר שם או עסק שם במשהו ציברי הנחיתו אותו מי.ם בשביל שהמשפחה תשלוט בעוד עיר
בדיוק כמו שיש לי בעיה עם המאפיה של גור או העסקנות של דרעי
נשלח ב-15/2/2024 08:58
פלדלפי כתב:
כלום!!! יכול להיות אפי' שהוא ראש עיר טוב
יש לי בעיה עם משפחה חזקה שמשתלטת בכוח על הציבור טוענת שמיצגת ציבור ענק אך מעולם לא עמדה לבחירה הון שלטון עיתון עולם תחתון... לי יאורי ואני עשיתיני
הוא התחיל שם אך ורק בגלל שהוא הבן של ולא בגלל שהוא גר שם או עסק שם במשהו ציברי הנחיתו אותו מי.ם בשביל שהמשפחה תשלוט בעוד עיר
בדיוק כמו שיש לי בעיה עם המאפיה של גור או העסקנות של דרעי
אתה מכיר מישהו מהעסקנים בציבור החרדי שנבחר לתפקיד בזכות כישוריו בלבד?
נשלח ב-15/2/2024 20:24
מהפךבחררה
בעיקרון הסקרים של פילבר סבירים. אבל פה הוא נשכר על ידי מטה בלוך לכן הסקר שווה לפח האשפה הקרוב.
תוקן על ידי מהפךבחררה ב- 15/02/2024 20:36:33
נשלח ב-15/2/2024 21:10
פילדלפי, אותם דברים אמרו על רביץ בטלז סטון (ואפילו יותר גרועים ומאיימים, ומידה מסוימת של צדק), ובדיעבד הבנתי שהתושבים ממש מרוצים. באוטונומיות חרדיות אין בשלב זה סיכוי לבחירה אמיתית על פי כישורים, ויכול להיות שהבנשקים האלה צריכים להוכיח את עצמם (זה רק עניין של זמן שהם בכנסת...), הם מתגלחים עלינו אבל הם גם באמת בקיאים במערכות ותפעולן אז הם עןבדים טוב. זה לא כל כך נורא בהתחשב במצב (ושאף אחד לא יבין שאני מצדיק את ההזיות האלה. אני רק מנסה להניח את דעתו)
נשלח ב-16/2/2024 12:45
לי מפריע שיקולו של אריה דרעי להתחזק על חשבונו של טובת הציבור שאמור להיות משוחרר משיקוליו המעוותים של דרעי