ממש טירוף! רחוב איבן גבירול 9! רחוב רבי עקיבא 100 לקחו (גנבו?) כמה מקומות חניה! רחוב בעש"ט: עוד תמונה (בעש"ט 13.) תמרור מיוחד לבני ברק...יציאה מרחוב בעש"ט לרחוב חזו"א: זה מול איצקוביץ! שנים זה כך...
כך עשו את הסוכה בשומרי אמונים. ברחוב שפת אמת! וזה נשאר פתוח הרבה זמן אחרי סוכות!
רחוב דמשק אליעזר!
בביאלא רחוב ירושלים. הסוכה הייתה בכביש! רחוב קוטלר:
רחוב דונולו: גם אלו מרחוב קוטלר: ליד איצקוביץ: פיצוחי עפולה רחוב הר' שך:
רבי עקיבא 111!
רחוב רבי עקיבא 109! רחוב רבי עקיבא 105: רחוב השומר 18: רחוב סוקולוב פינת השלושה: פרסומת לבניה של הליגמן עם זרקורים מסנוורים! המפריעים להולכים ושבים!
שלט בוהק ומסנוור בגובה נמוך! של חנות אנה. ברחוב ר' עקיבא 109! ביקשו מהם לטפל בזה! לדבר לקיר!
התמונות צולמו בתקופה האחרונה...
מה אמרו במוקד, שהתלוננו על חונים על המדרכה!?! תעירו להם... עושה רושם. שגם שם יש מוקדניות, שהתקבלו בויטמין פי...
אל תחשבו. שאם יחזור זייברט ישתנה משהו! (האחרון שחזר. היה אירנשטיין לפני 30 שנים! ואחריו הייתה ועדה קרואה!) מדוע הוא רוצה לחזור!?! בגלל הכסף מהמגדלים!?! או שמא, כסף של חגיגות ה100!?!
ראש העיר היחיד. שהיה שווה ב35 שנים האחרונות. היה ר' ירחמיאל בויאר! ולא קם כמותו בבני ברק...
נשלח ב-22/2/2024 07:08
בני ברק היא לא עיר, בני ברק היא מחסן. וככה זה במחסן חשוך, המדפים מבולגנים ושבורים, טינופת וזוהמה בפינות שגולש למרכז המחסן ומונע גישה בטוחה בכניסה וביציאה. אז למה אתה בא בטענות? זה הבעיה של התושבים לא פחות מאשר לפרנסי העירייה שהוצנחו מגבוה בלי בחירות בלי לעמוד למשפט הבוחר.
נשלח ב-22/2/2024 08:17
אתה צודק בהשוואה של העיר למחסן מבולגן עם טינופת וזוהמה. הכי פשוט וקל לזרוק את כל האחריות על העירייה. הצפיפות של בני ברק רק מבליטה יותר את המצב הגרוע אבל חלק בלתי מבוטל מהאשמה רובצת על התושבים. תוספות הבנייה הפראיות והסוכות התלויות הן מעשי ידי התושבים.
ההזנחה של חצרות הבתים והשטחים הפרטיים היא של התושבים. זאת כי אין בחברה החרדית תרבות של טיפוח סביבתי. לאף אחד לא אכפת מה קורה מחוץ לדלת ביתו.
נשלח ב-22/2/2024 08:50
ושוב הכללה גורפת "החרדים".. במה אתה שונה מכתבלבי התקשורת החילונית, שכל פגע רע שהם מוצאים אצל החרדים, מיד מכלילים את כולם? יש בבני ברק רחובות מטופחים מאוד, ויש רחובות מוזנחים אפשר גם לעשות סיבוב בביתר אשדוד מודיעין ועוד ריכוזים חרדיים ולראות איך "החרדים המוזנחים" שלך גרים ברחובות נקיים ויפהפיים" ומצד שני, יש גם את השיכונים הישנים של החילונים, מוזנחים מלוכלכים ומטונפים.
חרדי אמיתי לא היה מכליל ומשמיץ את הציבור החרדי בכלליות ככה, אבל לא נורא, לך תעתיק עוד כמה מילים מגוגל אידיש, זה מאוד משכנע..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 22/02/2024 08:55:18
נשלח ב-22/2/2024 09:07
כמי שמתיימר להגן על החרדים והרבנים ואובססיבי לניק גרשום, אני רק שאלה: מה אתה עושה בפורום בחדרי חרדים שנאסר על ידי כל גדולי ישראל ?!
אם זאת לא אבי אבות הצביעות, אינני יודע צביעות מה היא.
נשלח ב-22/2/2024 10:14
צריך להבין גם- שאין מקומות חנייה וחונים מאילוץ בערים הנורמליות יש חניונים בכל רחוב שני בתשלום, לא מתקמצנים על התשלום
נשלח ב-22/2/2024 10:25
אני אובססיבי לכל מי שאובססיבי נגד חרדים, משמיץ מידי יום באופן קבוע חרדים. אתה וחריף ומקשה, מקבלים כאן את אותו יחס, מה לעשות, אנשים נורמלים לא סובלים לראות שכך כותבים על הקהילה / עדה שלהם. אל תבלבל בין היוצרות, אנחנו כאן על תקן המותקפים.
ומילא אני, נכנס לכאן כי בניגוד למה שאתה חושב, שכל הרבנים כולם אסרו, יש לי מי שהתיר לי להיכנס לכאן. אבל אתה שאתה חושב ש"כל" גדו"י אסרו לגלוש כאן בפורום, איך אתה פה, כשאתה מציג את עצמך כחרדי (ועוד עם אידיש מגוגל..)
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 22/02/2024 10:44:58
נשלח ב-22/2/2024 10:44
התירו לך לגלוש כאן. חחח. תספר לסבתא שלך. אתה לא רק צבוע אלא גם שקרן. צר לי שאתה מחריב אשכולות ע"י התפרעות אובססיבית כלפי הניק גרשום.
אם יש כאן מנהלים, הטיפול בך צריך להיות שלהם.
נשלח ב-22/2/2024 13:40
ברוכים הבאים ל'אוטונומיה החרדית'.
מי רוצה ש"איש_חשוב" יהיה ראש העיר שלו?
כדאי לכם מאוד. אתם תהנו מאוד. לא יהיו לכם שום תלונות.
שכן כל תלונה תזכה לתשובה מיידית מ"איש_חשוב" שתגן בלהט אובססיבי על כל מחדלי ה'אוטונומיה החרדית'. בטוחני שהתשובה המייגעת והמתלהמת תניח מיד את דעתכם ותותיר אתכם מרוצים בלי שום תלונות...
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/02/2024 13:59:08
נשלח ב-22/2/2024 14:03
לעצם העניין, חלק מהתמונות אכן מזעזעות, אבל בחלקן איני רואה בהכרח בעיה. למשל, אם מישהו העמיד סולם במדרכה לזמן קצר עבור התקנה או הובלה, צריך לאפשר לו ולא להיות צר עין.
נשלח ב-22/2/2024 18:01
גרשום כתב:
אתה צודק בהשוואה של העיר למחסן מבולגן עם טינופת וזוהמה. הכי פשוט וקל לזרוק את כל האחריות על העירייה. הצפיפות של בני ברק רק מבליטה יותר את המצב הגרוע אבל חלק בלתי מבוטל מהאשמה רובצת על התושבים. תוספות הבנייה הפראיות והסוכות התלויות הן מעשי ידי התושבים.
ההזנחה של חצרות הבתים והשטחים הפרטיים היא של התושבים. זאת כי אין בחברה החרדית תרבות של טיפוח סביבתי. לאף אחד לא אכפת מה קורה מחוץ לדלת ביתו.
בטח על העריה!
כי היא משתפת פעולה. בתמורה למעטפות!
נשלח ב-22/2/2024 18:02
שלא לדבר, על כל מיני יחסנים. המתירים לעצמם, לעשות שטויות! בהנחה שישתקו להם!!!
נשלח ב-22/2/2024 18:32
גרשום כתב:
התירו לך לגלוש כאן. חחח. תספר לסבתא שלך. אתה לא רק צבוע אלא גם שקרן. צר לי שאתה מחריב אשכולות ע"י התפרעות אובססיבית כלפי הניק גרשום.
אם יש כאן מנהלים, הטיפול בך צריך להיות שלהם.
ושום מילה על השאלה שנשאלת? בעודך שואל אחרים אינך עונה על אותה שאלה, לך התירו? מה אתה עושה כאן? ואף פעם לא תוקפים אותך לפני שאתה "מתפרע" נגד חרדים בפורום, אתה מסית ברמה שעיתונים שמאלנים הכי קיצונים לא עושים את זה.
נשלח ב-22/2/2024 18:48
פמפוני כתב:
צריך להבין גם- שאין מקומות חנייה וחונים מאילוץ בערים הנורמליות יש חניונים בכל רחוב שני בתשלום, לא מתקמצנים על התשלום
לה''ו. להבין מה?! שכל החניות, השטחים הריקים בבניינים על עמודים, ומחסנים, הם ''יחידות דיור'', אז איפה תחנה?! על המדרכה.
נשלח ב-22/2/2024 20:38
איש חשוך.
כאן לא המודיע, יתד, או המבשר. פה זה פורום. מקום שבו אנשים מביעים את דעתם באופן חופשי. במקום לנהל דיון לגופו של עניין, מינית את עצמך למשגיח דמתא ותוקף את כל מי שלא חושב כמוך. יורד לפסים אישיים, מתייג, מקטלג, ומטיף מוסר.
בפרום אחר כמו "רוטר" למשל, שבו אסור להגיב לגופו של גולש, אלא אך ורק באופן עינייני, היו מעיפים אותך מיד אחרי התרעה אחת. סביר להניח שמלכתחילה לא היו מקבלים אותך בשל רמתך הנמוכה.
אל תשאל אותי מי התיר לי לגלוש כאן. אני לא מיניתי את עצמי למשגיח הפורום. אבל אתה כן!!! אתה מינית את עצמך להחליט מה מותר ומה אסור להגיד בפורום. מה מותר ומה אסור להגיד על רבנים וחרדים. ובתור שכזה מתבקש מאד לשאול אותך איך זה שאתה מצפצף על גדו"י שאסרו לגלוש כאן.
אתה לא רק צבוע. בכך שאתה אומר שקיבלת היתר לגלוש פה אתה גם משקר בלי טיפת בושה. בעבר כבר היה פה צבוע כמוך בשם יצחק הספרן, שבדיוק כמוך חשב שהוא יכול לתקוף, להשתלח ולהטיף מוסר לגולשים שלא חושבים כמוהו. משהגדיש את הסאה הוא מצא את עצמו בחוץ.
אתה לא רק אדם חשוך שלא מסוגל לקבל דעות שונות, אלא גם צבוע, גם שקרן וגם תומך בפדופילים ועברייני מין. אני מקווה שהפורום הזה אינו הפקר. שיש כאן מנהלים ששמים לב להתנהלותך המופרעת. שידאגו להעמיד אותך במקום.
תוקן על ידי גרשום ב- 22/02/2024 21:03:44
נשלח ב-22/2/2024 21:28
חריף_ומקשה כתב:
לעצם העניין, חלק מהתמונות אכן מזעזעות, אבל בחלקן איני רואה בהכרח בעיה. למשל, אם מישהו העמיד סולם במדרכה לזמן קצר עבור התקנה או הובלה, צריך לאפשר לו ולא להיות צר עין.