| נשלח ב-23/2/2024 14:12 |
|
| |
לא תעמוד על דם רעך: הצביעו אלבוים!!!
אחיות ואחים, חברות וחברים. רובנו יודעים מה עשו חסידי גור והנהגתם לקהילת פני מנחם בראשות הצדיק הגאון רבי שאול אלתר שליט"א. שמעתם בוודאי על הפרדת הורים מילדיהם וילדים מהוריהם על אנשים שמפחדים לחשוף את דעותיהם כדי שילדיהם לא יפסיקו לדבר איתם על הסתה של קטינים נגד הוריהם על אלימות קשה על השפלות על יחס מחפיר לרבנים, דיינים וצדיקים על העפת אנשים מעבודתם (זה מילא, אם זה תפקיד חינוכי), תוך מאמץ מטורף לא לשלם להם פיצויים על טיכוס עצה איך להציק ולהזיק לכל אחד שפורש או שחושב לפרוש על נהר שמרהיב בזקן על שימוש בכוח שלטוני כדי להצר צעדים (מי זוכר את האיומים של גור בעירייה על אלו שהעזו להשכיר להם מקום לשטיבל? מי זוכר את סגירת המעבר ליד השטיבל שלהם לרחוב הרב לנדא? וזה רק קצה חוט)
לא תעמוד על דם רעך! הצביעו אלבוים!
זאת ועוד: כל הציבור החרדי סובל מהכוחנות הזו במשך שנים רבות. לראשונה יש לנו אפשרות לתת תגובה אמיתית לכוחנות. לעזור למישהו שהוכיח שהוא נלחם ללא חת, שהציווי 'לא תגורו' עומד לנגד עיניו. מישהו שהוכיח שהוא יודע לעבוד באופן שקוף ומרשים.
הצביעו אלבוים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2024 14:27 |
|
| |
אני לגמרי בעדם, אבל- שיביאו נתונים שההצבעה להם תכניס נציגים ולא רק הפגנת כח, ואצביע להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2024 16:25 |
|
| |
לא תעמוד על דם רעך עושים סוף לאיומים עושים סוף להסתה נגד מרן ראש הישיבה ר' שאול אלטר שליט"א עושים סוף להפרדה בכפייה בין חברים ובין ילדים והוריהם עושים סוף לחטיפת קטינים מהוריהם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2024 18:41 |
|
| |
| suki_104 כתב: |  | | אני לגמרי בעדם, אבל- שיביאו נתונים שההצבעה להם תכניס נציגים ולא רק הפגנת כח, ואצביע להם. |
|
זו טעות מתמטית: יש הבדל גדול בנושא הזה בין בחירות לכנסת לבחירות לעירייה. בכל בחירות, הסיכוי של הקול שלנו להשפיע הוא אחד חלקי מספר הקולות למנדט. בבחירות לכנסת, אם למישהו יש סיכוי לא לעבור את אחוז החסימה, הסיכוי שלנו יורד בחדות לאחד חלקי מספר הקולות הדרושים כדי לעבור את אחוז החסימה (קרוב לפי 4 ממספר הקולות למנדט). לעומת זאת בבחירות לעירייה, הסיכוי של הקול שלנו להשפיע שווה גם אם לא ברור שמישהו יעבור את אחוז החסימה, כי אחוז החסימה שווה בערך למנדט.
זאת ועוד: יש סיכוי סביר שאלבוים יעבור את אחוז החסימה. יש לו גם קולות של קהילת פני מנחם, גם אנוסי גור (לא מעט), גם אוהדי ר' שאול אלתר, גם כלל חסידי שכועסים על גור באופן כללי ובפרט עכשיו על התרגיל שעשו לדגל ולפרוש, גם ליטאים כנ"ל שכועסים על גור באופן כללי ובפרט על התרגיל האחרון. בקיצור, הסיכוי טוב והכול תלוי רק בנו.
תוקן על ידי פדהאל ב- 24/02/2024 18:41:05
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2024 19:12 |
|
| |
ראה את הסקר שהבאתי כאן שחוזה להם 2 נציגים בעירייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2024 21:02 |
|
| |
| suki_104 כתב: |  | | אני לגמרי בעדם, אבל- שיביאו נתונים שההצבעה להם תכניס נציגים ולא רק הפגנת כח, ואצביע להם. |
|
זה הפגנת מחאה. זייברט ישלוט בכל מקרה ביד רמה ולא משנה כמה יהיו לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2024 21:40 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | זה הפגנת מחאה. זייברט ישלוט בכל מקרה ביד רמה ולא משנה כמה יהיו לאחרים. |
|
לא בדיוק. אם דגל התורה יחד עם נציגי שלומי אמונים ואלבוים יהיו רוב במועצה, הם יוכלו לכופף את זייברט. וגם המחאה חשובה מאוד, כמובן. שלא ניתפס בעוונם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2024 23:11 |
|
| |
| פדהאל כתב: |  | על נהר שמרהיב בזקן
|
|
נשמע כמו נוף מרהיב, רק חבל שהוא מרהיב בזקן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 01:12 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | על נהר שמרהיב בזקן
נשמע כמו נוף מרהיב, רק חבל שהוא מרהיב בזקן. |
|
זה הכי טוב שיש לך? לתפוס אותי על שגיאת הקלדה???
מציעה שתספר לנו מה אתה מצביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 01:20 |
|
| |
לצערי אני לא יכול להצביע למועמדי ב"ב אבל אילו הייתי מצביע בב"ב, מן הסתם הייתי מצביע הפוך מגור.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 07:17 |
|
| |
מי יכול לומר ידינו לא שפכו את הדם הזה ???????????????????????????????????????????................................................................................את דמי נקיים צדיקים וגאונים יש וידיו על האלימות שמופנית לגדול הדיינים בימינו הגאון הצדיק ר' מנדל שפרן. אברך חסיד גור שנשלח על ידי המערכת מונע ממנו בכוח הזרוע לשבת על מקומו .וחוסם לו את הדרך פיזית באלימות בבית כנסת בנווה אחיעזר שר' מנדל מתפלל שם עשרות שנים ומוסר שם שיעורי תורה וחסידות הצביעו הרב אלבוים... תעלו למעלה אחרי מאה ועשרים תקבלו שכרכם מהשמיים . ידינו לא שפכו את הדם הזה
תוקן על ידי שדה9 ב- 25/02/2024 07:19:15
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 12:04 |
|
| |
מדובר באדם ראוי שהוא גם תלמיד חכם אמיתי שחיבר ספרים , גם עסקן חכם ואינטליגנטי, וגם עו"ד מוסמך. בהצבעה לאלבוים מרוויחים לא רק את ה 'סור מרע' אלא בעיקר את ה 'עשה טוב'.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 13:21 |
|
| |
'אנוסי גור' - נכתב לעיל. בידוע - שהם כבר הזהירו בבתי המדרש, שכל אחד חייב להציג את הפתקית שהוא מכניס לפני צאצאיו, או לפני המשקיף האגודאי שנמצא בקלפי !! פשוט אין פרגוד!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 13:45 |
|
| |
לא הייתי מצביעה לנציג אשר איים לתבוע אדמו"ר בביהמ"ש ואם אני לא טועה תבע בני האדמו"ר מגור. ככלל, לא תמיד ניתן לסמוך על שיקול דעתם של משלחי השלוחא דרבנן, כי לעיתים מדובר בנקמה, ותו לא: בימים אלה רואים איך שסמוטריץ מתכוון לשלוח את החרדים לצבא, שהוא גם היה המועמד שבשתיקה לכאורה של הראש ישיבה. מי שבאמת רוצה להביע דעתו בבני ברק נגד השחיתות יכול להצביע עבור יעקב ווידר שהוא נציג התושבים האמתי ללא כחל ושרק, אשר לא ניתן לקנות אותו בנזיד עדשים ולא אחת פנה לביהמ"ש נגד התנהלותה המושחת לכאורה של העירייה. ולא עבור אלה, שטובת העיר היא כידוע טובת הקהילה שהם מייצגים... היכן היה אותו צדיק לצאת נגד העירייה כשוידר יצא נגדה? הוא ידע לעתור כשקיפחו את הקהילה שאותה הוא מייצג, אבל לא ראינו אותו נלחם בעוולות של העירייה נגד אחרים : כדי להילחם בשחיתות לא חייבים להיות נציג במועצת העיר תכלס, לא חסרים לי נימוקים ראויים ומשכנעים שיתמכו במועמדותו של אלבוים למועצת העיר. אבל באשכול הזה, התגובה שלי, היא תגובה למי שחשב לסגור חשבון עם גור ותקף אותי אישית באמצעות האשכול שפתחתי על הבחירות באלעד. חיכיתי לו בפינה, והנה הגיע השעה, ואני מגישה לנער המנוזל הזה את הנקמה שלי, קרה מהמקפיא...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 14:42:37
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 14:55 |
|
| |
תפסיקו עם השטויות והבלופים שלכם: מדובר בסכסוך בי קבוצות בגור. ובשום פנים ואופן זה לא נחשב רעך, לא ראינו את הראש ישיבה יוצא מגדרו כשגור תקפו אחרים אז הוא לא ידע שתוקפים את רעך?!,אז אל תנסו לרתום את כל החרדים למענכם, כי זה הטבע של הנצלנים שנגדם אתם נלחמים וזה עוד דבר שמוכיח שאתם לא שונים מהקהילה שפרשתם ממנה . לקחתם החלטה לפרוש מגור אז תתמודדו אתה כמו גדולים ותסתדרו בעצמכם, שאר החרדים לא חייבים לכם כלום. אמנם לא כל אחד אוהב את הגורים, אבל הקהילה של הראש ישיבה, היא בשר מבשרה של גור והיא לא שונה במאומה מגור ירמיהו בכל היבט: פשוט מפאת כמות החסידים שבה, קטני המוחין לא מבחינים בזה...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 15:11:56
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 15:38:36
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2024 16:05 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | לא הייתי מצביעה לנציג אשר איים לתבוע אדמו"ר בביהמ"ש ואם אני לא טועה תבע בני האדמו"ר מגור. ככלל, לא תמיד ניתן לסמוך על שיקול דעתם של משלחי השלוחא דרבנן, כי לעיתים מדובר בנקמה, ותו לא: בימים אלה רואים איך שסמוטריץ מתכוון לשלוח את החרדים לצבא, שהוא גם היה המועמד שבשתיקה לכאורה של הראש ישיבה. מי שבאמת רוצה להביע דעתו בבני ברק נגד השחיתות יכול להצביע עבור יעקב ווידר שהוא נציג התושבים האמתי ללא כחל ושרק, אשר לא ניתן לקנות אותו בנזיד עדשים ולא אחת פנה לביהמ"ש נגד התנהלותה המושחת לכאורה של העירייה. ולא עבור אלה, שטובת העיר היא כידוע טובת הקהילה שהם מייצגים... היכן היה אותו צדיק לצאת נגד העירייה כשוידר יצא נגדה? הוא ידע לעתור כשקיפחו את הקהילה שאותה הוא מייצג, אבל לא ראינו אותו נלחם בעוולות של העירייה נגד אחרים : כדי להילחם בשחיתות לא חייבים להיות נציג במועצת העיר תכלס, לא חסרים לי נימוקים ראויים ומשכנעים שיתמכו במועמדותו של אלבוים למועצת העיר. אבל באשכול הזה, התגובה שלי, היא תגובה למי שחשב לסגור חשבון עם גור ותקף אותי אישית באמצעות האשכול שפתחתי על הבחירות באלעד. חיכיתי לו בפינה, והנה הגיע השעה, ואני מגישה לנער המנוזל הזה את הנקמה שלי, קרה מהמקפיא...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 14:42:37 |
|
די להתממות ...
עו"ד תבע את בני האדמור מגור בצדק ..
אף לא חסין בבית המשפט
אני מאחלת לאלבוים הצלחה גדולה
שתהיה גם הצבעת מחאה נגד זייברט שחוץ מגור נדלן ויזניץ שלכאורה קיבלו תמורה תמורת התמחכה
 |
|
|
|
|
|