השב"כ במסמך סודי: ארגוני הפשע השתלטו על 7 רשויות במגזר הערבי ושולטות בכל המכרזים. "אין משילות, יושבים שם על חומר נפץ". המשטרה בכוננות מחשש לזיופים והטיית הבחירות מחר במגזר הערבי וגם באלעד ובני ברק, שם הקרבות בחסידות גור עלולים להביא גם מתים להצבעות בקלפי
(ההדגשות שלי ! ! ! )
נשלח ב-27/2/2024 00:59
הרצחת וגם ירשת אמיתי...
נשלח ב-27/2/2024 08:54
כתבה שמציבה מראה לפרצוף על הנעשה במגזר הערבי חייבת איזון עם המגזר החרדי..
נשלח ב-27/2/2024 09:02
זה לא חשש בעלמא. הבוקר המשטרה עצרה בעקבות מידע מודיעי אוטובוס עם מתים שיצא מהר המנוחות לעבר הקלפיות.
הנהג וכמה פעילים מפלגתיים נעצרו והמתים הוחזרו להר המנוחות.
נשלח ב-27/2/2024 11:07
רעיונוביץ כתב:
ג'וש בריינר - הכב הפלילי של עיתון הארץ מפרסם :
השב"כ במסמך סודי: ארגוני הפשע השתלטו על 7 רשויות במגזר הערבי ושולטות בכל המכרזים. "אין משילות, יושבים שם על חומר נפץ". המשטרה בכוננות מחשש לזיופים והטיית הבחירות מחר במגזר הערבי וגם באלעד ובני ברק, שם הקרבות בחסידות גור עלולים להביא גם מתים להצבעות בקלפי
(ההדגשות שלי ! ! ! )
עשית סלט בין הדברים
האמת לא הבנתי בהתחלה מה קשור השב"כ לידיעה "שגרתית" על המתים החרדים שבאים להצביע תקרא שוב היטב השב"כ יצא בהודעה בקשר לארגוני פשיעה בכפרים הערביים המשטרה היא זו שמטפלת בחשש זיופים ומתים מצביעים
נשלח ב-27/2/2024 14:47
גרשום כתב:
זה לא חשש בעלמא. הבוקר המשטרה עצרה בעקבות מידע מודיעי אוטובוס עם מתים שיצא מהר המנוחות לעבר הקלפיות.
הנהג וכמה פעילים מפלגתיים נעצרו והמתים הוחזרו להר המנוחות.
אתה סתם מזלזל. בנוהג שבעולם שבאים לבית החיים לשים הזמנות לשמחות (הכתב כלפי המת) וידוע שהם באים.
אם יש כמויות צריך לארגן להם נסיעה...
נשלח ב-27/2/2024 16:50
קלעפער.
שמעתי פעם את הבדחן הנודע יענקל מילר שסיפר, שהרבי שלו לבדחנות הבטיח לו שבחתונתו הוא יבוא בעז"ה לשמח אותו, גם אם החתונה תתקיים במקום רחוק ואפילו אם יהיה מזג אוויר של כפור ושלג.
חודש לפני החתונה הוא נפטר. ביום החתונה - סיפר יענקל - עליתי לקברו אמרתי תהילים בדמעות והזמנתי אותו לחתונתי.
הוא אמר לי: יענקל, איך קען נישט קומען. איך בין אין יאר..
תוקן על ידי גרשום ב- 27/02/2024 16:56:46
נשלח ב-27/2/2024 17:08
שוב יידיש מגוגל...(:
נשלח ב-27/2/2024 18:11
כל האגדה של מתים שבאים להצביע התקבעה בתודעה הציבורית למרות שאפילו פעם אחת לא הוכח שקרה כזה דבר, וסביר להניח שזה אכן אף פעם לא קרה. אבל מידי בחירות שוב יקום השונא התורן שיעלה את העניין על השולחן כביכול זה משהו שקורה. סוג של עלילת דם מודרנית. עוד עלילה.
נשלח ב-27/2/2024 18:17
תכלס, כל תינוק יודע שבכל קלפי יש רשימת בחורים ספציפית לאותה קלפי, ברשימה זו מופיעים רק אנשים חיים וקיימים, ולפני שאדם מקבל את זוג המעטפות, בודקים ומסמנים את שמו.
מה ההגיון בעלילה? בדיוק כמו ההגיון בעלילת דם עם מצות, מאות שנים של עלילה לא הגיונית. רעיונוביץ? מה יש לך להסביר הפעם?
נשלח ב-27/2/2024 18:28
מתים בתוך מעל''ע אפשרי שיוצבעו
נשלח ב-27/2/2024 19:41
לא אגדה ולא נעליים, בתקופות עברו היה לוקח זמן עד שהיה מתעדכן ברשומות הפטירה, לא כמו היום שהכל ממוחשב עם הביטוח הלאומי, לקח זמן רב, מתים של חודש! יכלו להצביע, ואף הצביעו......
נשלח ב-27/2/2024 20:03
אם לא שמת לב, הדיווח כאן הוא על הבחירות הנוכחיות
נשלח ב-27/2/2024 20:23
איש_חשוב כתב:
אם לא שמת לב, הדיווח כאן הוא על הבחירות הנוכחיות
מהפךבחררה.
ברשותך אני אנסה להסביר לקשה ההבנה הזה: נכון שמדובר בבחירות הנוכחיות. אבל באשכול הזה הייתה התייחסות לאגדה הזו שלפיה אצל חרדים מצביעים גם מתים. אז הדבר נובע ככל הנראה מכך שבזמנים עברו, הדבר היה אפשרי..
נשלח ב-28/2/2024 02:22
מהפך בחררה, תגיד לקשה ההבנה שתחב את אפו בינינו שהתגובה שלי היתה לתגובה שלך, ובה הגבת לדברי שהתייחסו לבחירות הנוכחיות עליהן דיבר רעיונוביץ. ושמה שקרה לו זה מה שקורה כשתוחבים את האף מנהג אידיוט. (שיחפש בגוגל סמורקען נאזן בתוך הלאך..)