סוכן הביטוח שלי הוריד לי 60 אחוז ממחיר הביטוחים שיש לי אצלו .
ידע הציבור וירויח
נשלח ב-28/3/2024 01:32
על איזה ביטוחים אתה מדבר ???
חיים רכב רכוש בריאות ????
נשלח ב-3/4/2024 12:31
על כמה סוגי ביטוח. זה דברים אישיים. תדבר עם הסוכן ביטוח שלך
נשלח ב-3/4/2024 12:59
מחירי הרכבים החשמליים דווקא התייקרו בעשרות אחוזים!! והסיבה לכך היא שהם עתירי חיישנים שתיקונם עולה הרבה ובעיקר בגלל הסוללה החשמלית שכל תאונה עלולה לגרום לה נזק כבד עד כדי טוטל לוס.
הסוכן לא עושה ביטוח לבד אלא קונה פוליסות בחברות הגדולות ככה שאו שהוא עשק אותך כל השנים ועכשיו פתאום הוריד כי פזלת החוצה או שהוא עושק גם עכשיו ואתה לא יודע. תשווה מחירים מול aig למשל לחבילה כוללת ותעדכן מי זול יותר.
נשלח ב-7/4/2024 21:50
וכמובן תשווה גם את האותיות הקטנות מה כולל ומה מוחרג
נשלח ב-8/4/2024 02:03
יש לי המלצה עליו. אני מכיר אותו שנים, אין לי סיבה להניח שהוא חותך את הענף שהוא יושב עליו. יש גורמים שונים שמוזיל את מחיר הביטוח. עכשיו הוא הוריד לי 60 אחוז. לפני כשלוש שנים הוא הוריד לי כעשר אחוז. והכל נעשה דרך הוואטסאפ
אם הוא הוריד לך 60% מסקרן אותי מאד באיזה סוג ביטוח מדובר ומה היתה הפרמיה עד היום 1;
נשלח ב-8/4/2024 14:11
עפ"י רוב הביטוחים הישירים זולים יותר משל אלה של הסוכנים. כי אין בהם עמלת סוכן.
רציף, סכומי ההנחות שלטענתך קיבלת מהסוכן שלך, לא מתיישבים עם ההגיון.
אם אתה רוצה לשכנע בנכונות דבריך, אז ספר בבירור באיזה ביטוח מדובר ומה הייתה הפרמיה לפני ההנחה של 60%.
נשלח ב-8/4/2024 17:58
רק בביטוח חיים ומשכנתא אפשר להגיע לפערים כאלה, כל השאר אם הפרמיה ירדה משנה שעברה ולו בשקל תבדוק טוב טוב את האותיות הקטנות ויש כאלו לא מעט בפוליסות.
נשלח ב-9/4/2024 18:57
מי שרוצה הנחה משמעותית על הביטוח שלו, שוה לו שיפנה לסוכן. אני לא בא להוכיח שום דבר.