| נשלח ב-26/5/2024 16:13 |
|
| |
ח"מ עיריית טבריה שמעון כהן מטעם הרב קוק מאיץ לזרוק רימון הלם לעבר מתפללים
ביציאה מציון הרשב"י התפתח עימות בין שוטרים לכמה מתפרעים ובצילום רואים את חבר המועצה הריקא הנ"ל זורק חפצים לעבר קבוצה של חרדים על גג הציון ובחזור הוא נשמע מבקש משוטרים שיעיפו לעבר הגג שעל הציון בעיצומו של ל"ג בעומר כאוב זה רימוני הלם. פשוט בושה וחרפה לאיש הפרענק הזה ולשולחיו מפלגת "מאמינים בטבריה" של הרב קוק.
תוקן על ידי ידיעה ב- 26/05/2024 16:14:56
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2024 18:35 |
|
| |
F.B.F
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2024 19:42 |
|
| |
הוא הוציא סרטון התנצלות. שהיה זה בעידנא דריתחא. מי שירצה שיסלח לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2024 21:05 |
|
| |
ומה הוא עצמו מחפש במירון ? זו הסיבה שרבים וטובים הסתננו למירון, עם לכל הפרענקאלאך יש אישור להיות שמה בגל שאחייניתם היא מזכירה של איזה ש"סניק כי ימלוך, אז למה שהם לא יוכלו ? ומישהו יכול להסביר מי זה מנחם בבצ'יק שקיבל אישור כניסה ? ואיך כל משפחת פומרנץ המורחבת מעוז והדר קיבלו אישור ? אה, יש לאבי המשפחה וילה במירון ולכן כל הנשואים והחתנים והכלות יכולים להיכנס
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2024 21:30 |
|
| |
אתם יכולים לקרוא לי גזען!
אבל ככה זה בעדה ממנה הוא בא !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2024 22:21 |
|
| |
בושה וחרפה באיזה סמכות הם זרק? לתבוע אותו כל מי שנפגע
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 00:18 |
|
| |
איזו שפה מכובדת כלפי יותר מחצי מעם ישראל. חשבנו שבל"ג בעומר כן נוהגים כבוד זה בזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 01:04 |
|
| |
כמה כבוד אתה חושב מגיע לטברייני שהגיע למירון הנעולה ומציע לזרוק רימוני הלם על אלו שהגיעו בדיוק כמוהו לציון הרשב"י ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 07:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 08:10 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | כמה כבוד אתה חושב מגיע לטברייני שהגיע למירון הנעולה ומציע לזרוק רימוני הלם על אלו שהגיעו בדיוק כמוהו לציון הרשב"י ? |
|
תקרא את הסגנון של הכתיבה מעליך ומתחתיך ותגיד לי אם זה תואם איזה כבוד אלמנטרי לאדם (שים לב למילים פרענק, ערבי מהול, מפלגת ×. זה לא ביקורת על מעשה ואפילו לא על אדם...). באופן כללי מהקהילה שיודעת לספר כמה הלוטפאקים מקנאים בה וכו וכו, הציפיות שלי מאוד נמוכות. אבל בכל זאת אני מעיר את תשומת ליבך, שזה לא מתאים לחזון של ימי ספירת העומר (ושוב בלי לבאס. הקטע עם ל"ג בעומר הוא שתלמידי רבי עקיבא הפסיקו למות וזה קשור לשנאת חינם וכו'. הסיפור עם מירון זה בגדול עניין של טעות דפוס...)
תוקן על ידי הדיבוק ב- 27/05/2024 08:12:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 15:10 |
|
| |
ומצד שני, אי אפשר להתמודד עם העובדה שאצל הספרדים יש יותר אלימות יותר חמומי מוח. אז נכון שאין להכליל ולומר שכך הם כל הספרדים, ממש לא, יש שם הרבה בני תורה עדינים וצדיקים, אבל הסטיגמה שיש שם יותר אלימות ועצבנות נכונה, בעיקר אצל צעירים ונוער, אבל הנה כאן זה חלחל גם לאדם מבוגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 16:05 |
|
| |
הקטע הגזעני של חלק מהמגיבים פה הוא מגעיל ומיותר, אבל תעזבו את זה. האיש הוא נציג ציבור, שקיבל רשות להגיע למירון דרך איזה קומבינה, ומה שהוא עושה שם זה לבקש מהשוטרים לזרוק רימון הלם על הקהל שהצליח להסתנן למקום בלי קומבינה. את העצבים שלו אני יכול להבין, הוא הפך את העולם, ניצל קשרים ואולי גם שילם משהו למישהו בשביל להיות שייך לנבחרת המכובדים שנכנסת למירון כמו אפנדים, ופתאום כל מיני מוזנחים ממאה שערים מסתובבים על אדמתו בלי קשרים, בלי שלמונים, בלי פרוטקציות. אם הוא איש ציבור אני צנצנת. איכס עליו, שיתפטר היום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 16:53 |
|
| |
הדבר הזה הפריע לכל עשרות הפרוקטציונרים, שהם פתאום לא המכובדים היחידים הנמצאים במירון אבל הבבון הזה לא יודע לשמור בלב בשקט רגשות מטופשות מסוג זה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2024 19:31 |
|
| |
|
|
|
|
|