בית פורומים בחדרי חרדים

דרעי: "מאז קום המדינה לא הייתה ממשלה כל כך גרועה לציבור החרדי כמו הממשלה הזאת"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2024 00:10 לינק ישיר 
דרעי: "מאז קום המדינה לא הייתה ממשלה כל כך גרועה לציבור החרדי כמו הממשלה הזאת"

פרסום ראשון בישראל היום
"איבדת שליטה, הח"כים שלך עושים מה שבא להם": השיחה הקשה בין דרעי לנתניהו
למרות הלחץ הציבורי, התכנית הייתה להצביע הבוקר על החוק בוועדה • אך בשיחה לילית בין נתניהו לדרעי (שהיה עם חום גבוה), הטיח יו"ר ש"ס בראש הממשלה: "או שיש לך קואליציה או שלא" • נתניהו לדרעי: "בן גביר לא שומע לי" • כל הפרטים

יהודה שלזינגר | 19/6/2024

"מאז קום המדינה לא הייתה ממשלה כל כך גרועה לציבור החרדי כמו הממשלה הזאת": את הדרמה הפוליטית סביב חוק הרבנים העביר אריה דרעי בביתו עם חום גבוה וקושי לדבר, ולמרות הלחץ הציבורי, התכנית הייתה להצביע הבוקר (רביעי) בוועדת חוקה ולהמשיך הלאה.

לפתע, בחצות ורבע, צלצל הטלפון של יו"ר ש"ס אריה דרעי, ובצד השני ראש הממשלה שטוען: "אי אפשר להעביר את זה, אין לי רוב לזה, ראשי הערים לוחצים עלי, בן גביר לא שומע לי, אי אפשר"

דרעי, שציפה מנתניהו שיעביר את החוק - זעם עד מאוד. השיחה הפכה קשה ובמשך קרוב לרבע שעה הטיח דרעי בראש הממשלה האשמות קשות: "איבדת שליטה", אמר דרעי "אין לך שליטה על כלום. הח"כים שלך עושים מה שבא להם. זה לא ייתכן. או שיש קואליציה או שלא" דרעי המשיך: "מאז קום המדינה לא הייתה ממשלה כל כך גרועה לציבור החרדי כמו הממשלה הזאת".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2024 01:03 לינק ישיר 

כמה נחרדתי בזמנו, כשהיו כותרות בומבסטיות בעיתונות החרדית "כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" 
המוני חרדים בכו בדמעות ביו"כ "כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" בעודם מתכוונים בשיא הרצינות לממשלת בנט-לפיד.

ניסיתי למחות. גם כאן בפורום.
השתגעתם? איבדתם פרופורציות? אינכם יודעים שהקב"ה שונא 'בכיה של חינם' ??

והנה תראו לאן הגענו היום....

אמר הקב"ה: "אתם בכיתם בכיה של חינם ואני קובע לכם בכיה לדורות"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2024 03:30 לינק ישיר 

סתם הגזמה, הממשלה הורידה את המס על החד פעמי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2024 03:57 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

כמה נחרדתי בזמנו, כשהיו כותרות בומבסטיות בעיתונות החרדית "כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" 
המוני חרדים בכו בדמעות ביו"כ "כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" בעודם מתכוונים בשיא הרצינות לממשלת בנט-לפיד.

ניסיתי למחות. גם כאן בפורום.
השתגעתם? איבדתם פרופורציות? אינכם יודעים שהקב"ה שונא 'בכיה של חינם' ??

והנה תראו לאן הגענו היום....

אמר הקב"ה: "אתם בכיתם בכיה של חינם ואני קובע לכם בכיה לדורות"

אז אתה דוברו של הקב"ה ויודע מה אצלו בכיה של חינם?
האם אתה בטוח שגזירות על רפורמת גיור, רפורמת כשרות, פתיחת עשרות אלפי חנויות בשבת ברשויות ועוד המון גזירות אנטי דתיות לא איכפת לו לקב"ה?
שזה דעתך, כולנו יודעים, אתה לא רק מתיישר עם זה אלא גם שמח עם זה, אבל אתה בא לגייס את הקב"ה בכבודו ובעצמו..
"אמר הקב"ה אתם בכיתם". 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרעי: "מאז קום המדינה לא הייתה ממשלה כל כך גרועה לציבור החרדי כמו הממשלה הזאת"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext