בית פורומים בחדרי חרדים

ליברמן: החרדים בסוף תמיד מרמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2024 18:22 לינק ישיר 
ליברמן: החרדים בסוף תמיד מרמים

הנאצי ליברמן האדמו"ר מריבניץ זיע"א מתבייש בך, אתה אדם אנטישמי ריק מתוכן שונא תורה ולומדיה אין לך כבן אדם זכות קיום.אל תתהדר באדמו"ר הקדוש מריבניץ שהוא רבך כשאתה מייצג עזות פנים וחוצפה נגד התורה ולומדיה ללא הרף.בגישתך אתה בועט באדמו"ר ובמורשתו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2024 20:33 לינק ישיר 

כאילו, ליברמן אף פעם לא רימה...
לא רימה את הציבור החרדי (למה בחרנו בליאון?)...
לא רימה את הליכוד ונתניהו...
לא רימה את חברי סיעתו כגון פאינה קירשנבוים...
לא רימה מעולם וממש לא נכשל בעבירות צווארון לבן...
לאן נעלמו כל אלו שהיו עדים למעלליו?
כל הפוסל במומו פוסל!

מעולם לא היה לי אמון ביצור הגס והנאלח הזה! גם כשהפוליטיקה החרדית האמינה בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2024 23:47 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:
כאילו, ליברמן אף פעם לא רימה...
לאן נעלמו כל אלו שהיו עדים למעלליו?
כל הפוסל במומו פוסל!

מעולם לא היה לי אמון ביצור הגס והנאלח הזה! גם כשהפוליטיקה החרדית האמינה בו.
אתה מדבר כאילו אתה יודע משהו על ליברמן, אז כדאי שתיזהר. עד היום כל מי שהיה אמור להעיד על ליברמן, איכשהו התברמנן (וזה מה שמוכיח שליברמן אדם ישר דרך!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 01:23 לינק ישיר 

ואני עדיין מחכה להבטחותיו לגמור את הנייה תוך 48 שעות..
אבל מענין שיש לו טענות בדבר הבטחות מחרדים שלא קוימו
ואכן תמיהות רבות עלו על האיש התמוה הזה, שמחברות קרובה לדרעי, ולחרדים בכלל, הוא הפך להיות השונא המושבע ביותר, ויש הטוענים שהובטח לו מהחרדים בעבר משהו, אולי מדרעי, והוא רומה על ידו ומאז הוא שונא שנאה עזה את כל החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 06:12 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
שמיםפתוחים כתב:
כאילו (כלומר לכאורה...), ליברמן אף פעם לא רימה...
לאן נעלמו כל אלו שהיו עדים, לכאורה, למעלליו?
כל הפוסל במומו פוסל!

מעולם לא היה לי אמון ביצור הגס והנאלח הזה, לכאורה! גם כשהפוליטיקה החרדית האמינה בו.
אתה מדבר כאילו אתה יודע משהו על ליברמן, אז כדאי שתיזהר. עד היום כל מי שהיה אמור להעיד על ליברמן, איכשהו התברמנן (וזה מה שמוכיח שליברמן אדם ישר דרך!)

אני יודעת, לכאורה, על ליברמן, מה שהופיע, לכאורה, באופן גלוי בתקשורת, וגם מסיקה את המסקנות הברורות, לכאורה, מהם. אתה צודק, לכאורה, ואני מנסה להיזהר. העובדה, לכאורה, שעד היום כל מי שהיה, לכאורה, אמור להעיד על ליברמן, איכשהו, לכאורה, התברמנן (וזה מה שמוכיח, לכאורה, שליברמן "אדם" "ישר דרך", לכאורה!) לכאורה...

תודה שהארתם את תשומת ליבי לצורך בזהירות, אך כיוון שאין, ומעולם לא הייתה לי, הכרות אישית עם הברנש הזה ומעולם לא פגשתי אותו ולא אף 1 ממקורביו, ואני יודעת על ענייניו, לא יותר ממך ומכל אדם אחר בעולם. לכן אין סיכוי (לכאורה) שמישהו יחשוש שעלולים, לכאורה, לזמן אותי להעיד, לכאורה, על הברנש הזה או על משהו מענייניו, לכאורה, של היצור הנבזה והבוגדני הזה, לכאורה...

מקווה ש 21 'לכאורה' יספיקו, לכאורה, להגנתי. לכאורה...

תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 10/07/2024 06:30:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 08:41 לינק ישיר 

גם שעון דפוק צודק פעמיים ביום....

כשת.ת חסדיים פונים לממ"ח ברור לכולם שיש איזה קאצ' .. ילדים שבקושי לומדים עברית ילמדו אנגלית? ילדים שצועקים נאצי על שוטר ילמדו אזרחות ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 08:46 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

פלדלפי כתב:
גם שעון דפוק... 

על מי נאמרה הברכה ה - 19?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 09:44 לינק ישיר 

שמים פתוחים.

ליברמן אדם מושחת. נקודה. בלי לכאורה.

התיק שנחקר בזמנו נסמך ברובו על מסמכים, בעיקר תדפיסי העברות בנקאיות, על עדויות, ועל
ראיות. פרט מדהים בתיק הוא הסיפור עם בתו מיכל שבגיל 21 פתחה חברה ל"יעוץ עסקי" ותוך
3 שנים הוזרמו אליה יותר מ-7 מיליון ש"ח מגורמים עלומים בחו"ל. המרוויח העיקרי היה ליברמן
עצמו  שמשך ממנה משכורת של מאות אלפי שקלים.

עוה"ד אביה אלף   שעמדה בראש המח' הכלכלית שבפרקליטות וניהלה את תיק החשדות נגדו,
כתבה ספר עב כרס על התיק שנסגר באופן שערורייתי  בידי היועץ המשפטי דאז יהודה ויינשטיין
ועושי דברו.

תיק ליברמן - אביה אלף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 12:54 לינק ישיר 
ben_nahum

אתה מבין שבהשוואה שעשית לנאצים הגדרת את הנאצים כליברמן, לא ליברמן זהה לנאצי אלא נאצי זהה לליברמן, הכחשת שוואה במרעה עפרא לפומיכו

דברי כתב:
הנאצי ליברמן האדמו"ר מריבניץ זיע"א מתבייש בך, אתה אדם אנטישמי ריק מתוכן שונא תורה ולומדיה אין לך כבן אדם זכות קיום.אל תתהדר באדמו"ר הקדוש מריבניץ שהוא רבך כשאתה מייצג עזות פנים וחוצפה נגד התורה ולומדיה ללא הרף.בגישתך אתה בועט באדמו"ר ובמורשתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 13:17 לינק ישיר 

אני נגד כל השוואה לנאצים מכל סוג שהוא, מי שלא חווה את השואה על בשרו לא יכול גם אם רוצה להשוות משהו או מישהו לזוועות של הנאצים, אבל איך כן היית מגדיר מישהו שמציע לשלוח אותך לזבל במריצה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 13:41 לינק ישיר 

גדול המחטיאו יותא מן ההורגו, ליברמן וחבירו יהיר לפיד וכל הנאלחים מיש עתיד מפריע להם לימוד התורה בעם, וכי זה לא גרוע מהנאצים שבעיקר רצו לפגוע בגופו של העם כהמן בשעתו והם שונאי היהדות כהתנהגות היוונים בזמן החשמונאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 13:44 לינק ישיר 

יבוא יום ואיווט האיום יסיים בכלא כמו כלב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 14:41 לינק ישיר 
ben_nahum

כְּכֶלֶב שָׁב עַל קֵאוֹ כְּסִיל שׁוֹנֶה בְאִוַּלְתּוֹ.

דברי כתב:
גדול המחטיאו יותא מן ההורגו, ליברמן וחבירו יהיר לפיד וכל הנאלחים מיש עתיד מפריע להם לימוד התורה בעם, וכי זה לא גרוע מהנאצים שבעיקר רצו לפגוע בגופו של העם כהמן בשעתו והם שונאי היהדות כהתנהגות היוונים בזמן החשמונאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 17:37 לינק ישיר 

www.now14.co.il/%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%a8-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%9e%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%99%d7%96%d7%9d/

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליברמן: החרדים בסוף תמיד מרמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext