| נשלח ב-3/9/2024 20:12 |
|
| |
בכירי צה"ל חושבים שהציבור מטומטם לגבי ציר פילדלפי
כבר ימים רבים חוזרים כתבים כאלה ואחרים,
שניתן לצאת מציר פילדלפי ולחזור אליו תוך כמה שעות \ימים\שבועות........
הם חושבים שהציבור מטומטם, (אם הציבור היה חכם, הוא לא היה ממנה אידיוטים כאלה בדרגות שכאלה)
מה שהם לא אומרים,
שמבחינה מדינית לא תהיה אפשרות לחזור,
אחרי שנפנה אותו,
גם הם לא אומרים, שחטופים או גופות חטופים יוכלו להיות מוברחים לאיראן או לתימן או לסומליה .
הנה דוגמה אחת שמפרסם נריה קראוס
הלר מפריך את הפייק לגבי ציר פילדלפי: ״צה״ל אומר שאפשר בכמה שעות לחזור ולכבוש את ציר פילדלפי. ציר פילדלפי זה חשוב, חיי החטופים יותר חשובים וכל יום שיעבור הם ילכו וימותו״.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/09/2024 20:12:28
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 20:21 |
|
| |
לבכירי צה"ל יש שם? אם אין שם אז זה יותר בכירי התשקורת השמאלנית הממומנת מאשר בכירי צה"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 20:51 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לבכירי צה"ל יש שם? אם אין שם אז זה יותר בכירי התשקורת השמאלנית הממומנת מאשר בכירי צה"ל |
|
הם מצטטים את בכירי צה"ל ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 20:54 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 21:04 |
|
| |
אז למה לא החלו את המבצע בציר פילדלפי? חיכו חודשים לתת לחמאס להבריח דברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 21:24 |
|
| |
זו שאלה שהרבה שואלים. סביר להניח שצהל לא יכול ביום בהיר לפרוץ למקום ולכבוש אותו, צריך לאסוף מידע ולגבש אסטרטגיה איך להיכנס וכו. ככה אני דן אותם לכף זכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2024 21:26 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | | (אם הציבור היה חכם, הוא לא היה ממנה אידיוטים כאלה בדרגות שכאלה) |
|
הציבור ממש לא מינה אותם. תסתכל לאורך כל הדרך, מקדמים את כל מי שמזיק לדתיים ולהתנחלויות (ניצן אלון, רוני נומא, גרשון הכהן, יהודה פוקס וכו, אלו רק דוגמות - אגב שים לב שהרבה מהם אלו אנשים שבגדו בציבור שלהם). איך אמר רבינו עילאי עופרן: "בדרגת אלוף צריכים להיות אנשים ממלכתיים..."
תוקן על ידי הדיבוק ב- 03/09/2024 21:27:05
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2024 01:50 |
|
| |
אני חושש שזו המצאה של ביבי, לקדש את ציר נצרים כדי לא לעשות עסקה. הוא איבד את שאריות האימון שלי בו. אינו ימין אלא סתם נוכל.
לגבי העסקה עצמה אני באמת לא יודע אם נכון או לא. לא מצוי בפרטים וטוב שאני לא צריך להכריע בכך. והשם הטוב ירחם ויוציאם מצרה לפדות וגאולה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2024 03:57 |
|
| |
קראתי שיצחק בריק אומר שצהל כלל לא שולט בין כה בציר, וזה סתם הבל של נתניהו שהודה לו בזה.
נתניהו מתגלה בשיא שפלותו, ממש הפקיר את ביטחון ישראל כל השנים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2024 08:42 |
|
| |
רעיונוביץ
הם לא חושבים שהציבור מטומטם.
גם אם נאמין לכתבים שמדברים בשם גורמים. אתה בכלל לא מפריך את הטענה שאפשר לחזור. אתה רק חושב שראש הממשלה חלש ורופס והוא לא יתמוך בחזרה.
אם יעשו את אותה תעמולה כמי עכשיו, אז כן, יהיה אפשר לחזור אחרי הצלת חטופים.
יש כאן מישהו אחר שחושב שציבור המצביעים שלו מטומטם.
בפוסטים קודמים כתבת שאסור להסכים לאף מתווה ופשרה. לדבריך כל פשרה על הציר מסכנת את קיומה של ישראל ומשרתת רק את חמאס (אחרת הם לא היו מסכימים...)
לפני כמה ימים נתניהו כבר הסכים לפשרה במספר העמדות.
אם בעבר היה אפשר לדון אותך לכף זכות, עכשיו בגלל סמיכות הדברים כבר אין איך. אתם תומכים בו בכל מצב, בידיעה שטובת ישראל לא מעסיקה אותו. זאת הבעיה.
לכן יש לנו חשש מבוסס מאוד, שבסוף כך או אחרת הוא יחליף סיסמה והממשלה לא תתמוך עוד בשליטה בציר (ועוד לא דיברנו על כל הדרכים האחרות של הכנסת כסף ואמל"ח, שבכלל לא מעניינים אתכם) והמחיר הנורא של עיכוב העסקה וההסתבכות בכלל הזירות הכל היה לשווא.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2024 10:15 |
|
| |
גם אם ניתן היה לחזור לציר פילדלפי, מה המחיר שצה"ל משלם על יציאה וחזרה לשם? כמה חיילים רח"ל? יותר מכמות החטופים החיים או פחות? איכשהו אצל השמאל חיי חטופים נהיו חשובים יותר מחיי חיילים. כמה שקופים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2024 12:02 |
|
| |
היום התפרסם שצוות המו"מ הישראלי לעסקת החטופים הודיע למתווכות כי ישראל מוכנה לסגת מפילדלפי בשלב השני של העיסקה, ולשכת ראש הממשלה לא הכחישה זאת.
|
|
|
|
|