למה לא מה שחשבנו, אדרבה, ממש ממש מה שחשבנו! סך הכל האמת [שכולם ידעו] מתחילה לצאת לאור..
נשלח ב-5/9/2024 12:17
בדיוק כפי שחשבנו. בדיפ סטייט לא ניתן להתקדם לדרגות בכחרות לפי אמות מידה מקצועיות בלבד. ע"ע היועצת הנוכחית ושאר בכירי הפרקליטות ומערכת המשפח
נשלח ב-5/9/2024 12:18
פשוט רחמנות על בנאדם שאחרי עשרות שנים של עבודה במגזר הציבורי, כל מה שההיסטוריה תזכור ממנו אסוציאטיבית זה המשפט 'פרשת משפטים בושה'.
נשלח ב-5/9/2024 13:04
גם היועמ"שית גלי בהרב מיארה נבחרה בדרך מושחתת מבלי שהיה לה הניסיון הנדרש במשפט פלילי ובלי הכישורים המתאימים לתפקיד, ובניגוד לדעתו של יו"ר ועדת האיתור לבחירת היועץ המשפטי לממשלה, נשיא בית-המשפט העליון בדימוס אשר גרוניס שהתנגד למועמדותה ותמך בעוה"ד רז נזרי ששימש כמשנה ליועץ המשפטי לממשלה ואשר היו לו את כל הכישורים הנדרשים.
רז נזרי - חשוב לציין - סבר שיש לסגת מסעיף השוחד נגד נתניהו בתיק בזק-וואלה בניגוד לעמדת התובעת ליאת בן ארי ושאר הבכירים. זו כנראה הסיבה שעמיתיו הכשילו את בחירתו.
עכשיו, כשהצחנה עולה השמיימה, זה הזמן להכות על הברזל החם. כעת על הקואליציה להעביר כאן ועכשיו בקריאה שניה ושלישית את החקיקה ברפורמה שכבר הוכנה.
כעת אף אחד כבר לא מתרגש מהפגנות ומההתפרעויות של הקפלניסטים. אני רוצה לקוות שהשר לוין וחה"כ שמחה רוטמן יקחו את העניינים לידיים ויפעלו כנדרש במהירות.
נשלח ב-5/9/2024 13:13
קהלת כתב:
פשוט רחמנות על בנאדם שאחרי עשרות שנים של עבודה במגזר הציבורי, כל מה שההיסטוריה תזכור ממנו אסוציאטיבית זה המשפט 'פרשת משפטים בושה'.
ועכשיו יש כבר דברים חדשים לזכור.. כמאמר חז"ל צרות אחרונות משכחות את הראשונות.
ועוד דבר חשוב ללמוד כאן, לא לתת לפנים תמימות וחביבות כמו של מנדלבליט להטעות. גם מאחורי אדם עם פנים תמימות כאלו, יכולה להיות קופת שרצים כזאת.
בהחלט מה שחשבנו ומה שמתפרסם זה רק הקצה של השחיתות והריקבון של המערכת הזו
נשלח ב-5/9/2024 21:46
אכן, מהמעט שאני יודע על מקורותיו ואורח חייו של מנדלבליט, אני מבין שהוא התקדם יפה תוך כדי ויתורים לכל שמאלני וכל זב. כנראה שביבי קידם אותו לתפקיד מזכיר הממשלה, מתוך תקווה בשל מקורותיו כאדם דתי מיינסטרימי, אבל לא ידע/לקח בחשבון שמחזיקים אותו בגרון...
נשלח ב-5/9/2024 21:57
לא שמעתי את הקלטות, אבל לפחות מציטוט אחד נשמע שאפי נווה שהוא נתמך על ידי הליכוד עשה יד אחת עם מזכירו ונאמנו של נתניהו, כפי שנאמר בציטוט, "תגיד לבוס הגדול שלך" שזה נתניהו.
כלומר שהמושחתים מינו מושחת והוא התהפך עליהם...
לא הייתי חורץ את דינו של מנדלבליט רק על סמך ההקלטות הללו. אני מאמין שכל איש ציבור העומד לבחירה, מנהל שיחות מסוג כזה עם ידידיו. לדעתי האופי המושחת שלו התגלה באותה שבת פרשת משפטים. איך זה אדם שמגדיר עצמו שומר מצוות, [ואף עוסק בלימודי קבלה] יכול להכריח שכנה, יהודיה שומרת מצוות, לחלל שבת רק בשל עלבונו האישי.
נשלח ב-7/9/2024 21:57
ליקוי מאורות...
נשלח ב-8/9/2024 02:08
ועכשיו זה פרשת שופטים בושה..
נשלח ב-8/9/2024 21:33
בכל הקשור לאפי נווה, אנחנו בפרשת אשת יפת תואר בושה