| נשלח ב-22/9/2024 21:52 |
|
| |
השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות
לוין טען כי הוא מפרסם את הרשימה אחרי שבית המשפט העליון, לשיטתו, הפקיע את סמכויותיו. "אנו מצויים בעיצומה של מלחמה. אסור שנעסוק בעת הזו בהליך מינוי כה שנוי במחלוקת", תקף את בג"ץ. "כפו את ההליך בצו, במחשבה שיוכלו לכפות מינוי נשיא" https://news.walla.co.il/item/3693168
תוקן על ידי על_הדרך ב- 22/09/2024 21:53:35
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2024 01:06 |
|
| |
גם שמע בקולם, ולא הבריז. כבר התקדמות!! וגם עשה צחוק. לא יודע אם מעצמו או מהם. אבל בהחלט שווה לחשוב שהלוין הרציני הזה יכול גם לחייך.
מעניין איך נראים הפנים שלו מחייכות. בחיים לא דמיינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2024 01:05 |
|
| |
רק לחשוב מה היה פרצוף השופטים כשחתמו שאינם מעונינים להתמנות, עצם המעשה הזה מוריד אותם מדיסטנס המכובד שהם אוהבים לשים מול הציבור, מאלץ אותם לרקוד במשחק מטורלל שהוזמנו אליו בידי יריב לוין, ובתוספת ה"ברכות" שהם זוכים להם בתקופה האחרונה בדיונים מטורללים, רק טובה תצא מכך לעם ישראל, ענין של זמן והורדת המכובדות תעשה את שלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2024 21:30 |
|
| |
לא הבנתי את כל הקומבינות המשפטיות, מה שבטוח זה שעצם הדיון והשיח על החלטה מי יהיה שופט, זה כנראה תחילת הסוף של תקופת הדיקטטורה הבגצית בישראל (שום שלטון לא נפל ביום בהיר, זה תמיד קרה כשהפיל שבחדר נהיה גדול מדי ומישהו מצמץ, ומשם לאפקט הפרפר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 02:52 |
|
| |
לוין שוטה. טרול שוטה. כך לא מנצחים את שלטון הבגץ. אבל העיקר שהילדים שמחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 08:04 |
|
| |
כל הכבוד ללוין שמטריל אותם כמאמר הפסוק בתהילים: עם עיקש תתפתל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 12:37 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | לוין שוטה. טרול שוטה. כך לא מנצחים את שלטון הבגץ. אבל העיקר שהילדים שמחים. |
|
ומה ההצעה שלך? איך אתה היית מציע להתמודד עם המצב במקומו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 13:16 |
|
| |
היכן ניתן להגיש הסתייגויות מהמועמדים ? פורסם כי על אף שרובם הסירו את מועמודותם, לשכת השר טוענת שמבחינה חוקית לא ניתן להסירם מהרישמה, וכי כולם מועמדים עדיין, ומי שרוצה, מוזמן להגיש הסתייגות,
על הציבור החרדי להגיש הסתייגות (על אף היא שהיא לא פונקציה כרגע לנשיאות העליון) מהשופטת גילה כנפי שטייניץ שלפני כעשור קנסה את את רדיו קול ברמה בסך מיליון ש"ח !!! על כך שהוא לא מעלה נשים לשידור,
מדובר בכפייה חילונית ממדריגה ראשונה, שהרי כל אשה במדינה יכולה לעלות לשידור בהרבה ערוצים חלופיים, ומי שדווקא רוצה להאזין לקולן של נשים משוחחות ומזמרות, יש לו אין ספור אפשרויות, ואילו הרדיו החרדי הוקם עבור אלו שלא רוצים לשמוע נשים, ואם כך מדובר בפסיקה מרושעת, איפה היו הח"כים החרדים שהרשו לה להסתנן לעליון,
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 14:16 |
|
| |
את ההסתייגויות יש להגיש לוועדה לבחירת שופטים במשרד המשפטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 15:12 |
|
| |
זה שלי אין הצעה זה לא אומר שמה שלוין עושה זה לא ילדותי.
עובדה, זה לא יעזור לו. צריך לפעול בחוכמה ולנגוס לאט לאט ובשקט ולא בטפשות טרולית.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 17:12 |
|
| |
האם יש לך רעיונות איך לפעול בחוכמה ולנגוס לאט לאט ובשקט? ומה אם גם ללוין אין רעיונות? לאחרונה יותר קשה להבין את הרציונל בכתיבה שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 19:12 |
|
| |
אני מבין שאם אתה נמצא בפרשת דרכים ואינך יודע מה לעשות, למשל לסדר את החוב לבנק, אתה שם דלי על הראש ויוצא לסיבוב בכיכר השבת?
אי מציאת פתרון לא מחייב נקיטת פתרון אידיוטי וחסר תועלת. שלא לומר מזיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 19:20 |
|
| |
לוין נקט בצעד חכם שמטרתו ליצור פיליבסטר בדיונים ולתקוע את הבחירה לזמן רב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 19:31 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | אני מבין שאם אתה נמצא בפרשת דרכים ואינך יודע מה לעשות, למשל לסדר את החוב לבנק, אתה שם דלי על הראש ויוצא לסיבוב בכיכר השבת?
אי מציאת פתרון לא מחייב נקיטת פתרון אידיוטי וחסר תועלת. שלא לומר מזיק. |
|
אם אני לא יודע מה לעשות בפרשת דרכים ואני רואה מישהו אחר ששם דלי על הראש, אני אבחר לשער שאולי הוא רואה ומבין דברים יותר טוב ממני, לפחות בדברים שאני ודאי לא יודע. בפרט אם אני סתם תייר והוא מציג את עצמו כמדריך טיולים מנוסה באזור (לצורך הנמשל, הוא מגיש מועמדות לכנסת), אני יכול להיות קצת עניו ולא להביע עליו דעה. ככה זה אני, אולי אתם נוהגים אחרת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2024 23:08 |
|
| |
אם אתה נוהה אחרי מי ששם דלי על הראש ומסתובב בכיכר השבת, מי אני שאשנה את דעתך... או במילים אחרות אתה גם חסיד וגם עניו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2024 07:13 |
|
| |
לא נוהה ולא מעריץ, פשוט לא מתערב ולא מעביר ביקורת. לא חייבים להעביר ביקורת על כל אחד, אפילו אם הוא ימני
|
|
|
|
|