| נשלח ב-10/10/2024 22:19 |
|
| |
בקשת מחילה
זה הזמן לבקש מחילה ממי שאולי נפגע/ה מדברים שנכתבו או צוטטו על ידי במשך השנה כאן או בפרטי, שעל אף שהיו אמורים לעלות על הכתב ברוח חברית וטובה, אולי נוסחו בצורה לא מספיק מכובדת, או לגופו של אדם ולא לגופם של דברים.
שנזכה כולנו לגמר חתימה טובה בספרם של רואי מעלת הזולת ולא חסרונו, ושנת בשורות טובות לעם ולאדם.
תוקן על ידי מכמונת ב- 10/10/2024 22:39:08
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2024 00:11 |
|
| |
מצטרף גם לבקשת סליחה ומחילה מכל מי שפגעתי בו, ושיהיה לכולם צום קל, חג שמח וגמר חתימה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2024 01:00 |
|
| |
גם אני מצטרף לבקשת הסליחה והריני סולח ומוחל בלב שלם לכל מי שחשב שהוא פגע בי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-11/10/2024 01:57 |
|
| |
אבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בטעות . סלחתי .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2024 07:17 |
|
| |
בדיוק חשבתי על זה לאחרונה, לאו דווקא בהקשר של יום כיפור. הרבה פעמים בלהט הדיון הכעס או הדעה שאנחנו נעולים עליה, מוציאה מאיתנו אדם אחר ממה שאנחנו. אדם תוקפני, קטנוני, מחפש מומים. מאידך, ככל שאנחנו כותבים יותר זמן, אנחנו רואים שהרבה אנדים טועים, נופלות שגיאות כתיב, יש איזו טעות במידע או בהבנה. אבל עדיין לפעמים אנחנו כותבים בשפה לא יפה (אני מודה שככלל, תקיפות אישיות לא ענייניות, אף פעם לא פגעו בי.. אבל אני לא יכול להגיד שכולם ככה). ועל כולם אני מודה ומבקש מחילה ממעלתכם
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2024 11:00 |
|
| |
תודה. חשוב מאוד. ג"א מצטרף לבקשת סליחה ומחילה ממי שאולי לקח אותי יותר מידי ברצינות ונפגע ממני. זכרו, שבסוף אנחנו רק משתעשעים כאן בזהות אנונימית, וזה לא החיים האמיתיים. וחשוב לא לקחת ללב.
|
|
|
|
|