בית פורומים בחדרי חרדים

מי שפרע מדור המבול הוא נפרע מהרב הלוי שלא עמד בדיבורו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2024 17:07 לינק ישיר 
מי שפרע מדור המבול הוא נפרע מהרב הלוי שלא עמד בדיבורו

כידוע לאנ"ש מזה זמן רב שאני הק' לא כותב כאן מסיבות השמורות עמנו אולם משום עת לעשות לה' ולרגל השמחה הגדולה בה אנו שרויים כעת אני הק' חורג ממנהגי והוא רחום יכפר  ולא ישחית...

הנה ידוע לאנ"ש שמזה שנים שאני הק' פרסמתי כאן לא פעם ולא פעמיים על התנהלות מושחתת ביותר לכאורה של הרב מיכה הלוי (לרבות מסמכים מקוריים שפרסמנו בזמנו) כאשר זכינו בס"ד לעמוד על שורש נשמתו מקרוב (כאשר חלק ממעשיו המושחתים רק בורא עולם ואני הק' יודעים עליהם וד"ל) והנה היום זכינו כולנו לחזות במו עינינו בקיום קללת שפרע כפשוטו כאשר כב' הרב המושחת והצבוע (בעל המראה המתחסד), אשר גרם בהפרת הבטחתו לחילול שם שמים בל יתואר וכאשר על אף היותו אשף ביחסי ציבור והיה בטוח לאורך כל הדרך בנצחונו בבחירות לתפקיד הרב הראשי, ספג  היום מפלה מפתיעה שאין כדוגמתה...

אשרי עין ראתה אלה!

נ.ב.

כאן המקום לגלות שאני הק' זכיתי בזכות אבותי הק' והתגלגלה זכות גדולה על ידי כאשר הייתי בעל השפעה רבה על אחד מחברי הגוף הבוחר אשר תכנן להצביע עבור הרב הלוי בסיבוב הראשון ובס"ד גרמנו לו לשנות את דעתו... ודו"ק ואכמ"ל.

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/10/2024 18:06:01

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 17:19 לינק ישיר 

שטויות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 17:40 לינק ישיר 

הרב זלמנוביץ מסר כי "מי שפרע מדיבורו לא יכול להיות רב ראשי. לשאלת רבים, כפי שאמרתי גם בסבב הקודם וכעת אני עדיין אומר זאת: מי שלא עמד בדיבורו עליו נאמר 'מי שפרע מאנשי הדור המבול הוא יפרע ממי שלא עמד בדיבורו', ברור שזה לא ראוי. מה משמיים יגידו? נראה אחרי הבחירות. כל התירוצים שניתנו לפיהם עבר זמן – זהו מעשה לא יפה".

הח"כ לשעבר הטיח ברב מיכה הלוי: 'רב ראשי לא יכול להית רמאי'

הח"כ לשעבר יהודה גליק, התפרץ לעבר הרב מיכה הלוי במהלך הבחירות לרבנות הראשית לישראל והחל להטיח בו אמירות קשות בעקבות ההתמודדות שלו חרף ההפסד בוועדת הרבנים. צפו במהומה

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/10/2024 17:56:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 18:54 לינק ישיר 

טוב, מי מתנדב לחלוק עמנו באיזו הבטחה הרב לוי לא עמד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 19:14 לינק ישיר 

פשוט מאוד הרב הלוי עזב  את צוהר ואם הוא נבחר אז הוא היה מעמיד את הכשרות ואת התחומים שבאחריותו על רמה נאותה, וכעת  כל הפשרנים למיניהם שמחים שנבחר רב יצוגי שיתמקד יותר בטקסים ויצוגיות מאשר ענייני הלכה, ולא היו ימים טובים לישראל מיום בחירתו של הרב מצגר כיום בחירתו של הרב  הבר 

תוקן על ידי בונדמן ב- 31/10/2024 19:15:02

תוקן על ידי בונדמן ב- 31/10/2024 19:24:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 19:57 לינק ישיר 

יישר כוח: אסור לו לשנות את דעתו על צוהר?! אתמהא. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 14:12 לינק ישיר 

העיתונים נחרדים משתפים פעולה וכולם כותבים 'הגאון הרב קלמן בר' 

היכן ניתן לראות את גאונותו של הרב מטעם ? האם יש איזה ספר חידושים או שו"ת שהוא כתב ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2024 19:43 לינק ישיר 

באבא נראה שיש עוד כתובת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2024 23:24 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

היכן ניתן לראות את גאונותו של הרב מטעם ? האם יש איזה ספר חידושים או שו"ת שהוא כתב ? 
אתה רוצה שנתדיין על כמה אנשים שען כתבו ספרים ודווקא מהם ניתן ללמוד על מידת גאונותם? יש לי כמה רבנים חרדיים כאלה, חלקם אפילו מכונים "גדולי הדור" (כשהחרדים רבים ביניהם הם ממהרים להראות את זה, כל אחד על הרב של השני. ממש עושה חשק לפופקורן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 01:05 לינק ישיר 

בכבוד, אבל אני רוצה לראות דיון בין אנשים שיודעים להבדיל בין גאונים אמיתיים ובין מלאכותיים, ולא נראה לי שפה בפורום יש מבינים כאלו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 03:16 לינק ישיר 

איך אתה יודע לומר אם יש כאן בפורום אנשים אשר יודעים להבדיל בין גאונים אמיתיים ומלאכותיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 07:05 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

מטעם מי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 13:01 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אין לי שמץ של מושג מושג האם אכן הרב הנבחר הוא "גאון" אבל לצערנו ולבושתינו נוכחנו כולנו לראות שהרב  מיכה הלוי שהתמודד מולו הוא רמאי במלוא מובן המילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 13:50 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

היכן ניתן לראות את גאונותו של הרב מטעם ? האם יש איזה ספר חידושים או שו"ת שהוא כתב ?  מטעם מי?

מטעם השלטונות והבג"ץ וכמאה מחללי שבת שבחרו בו, 

כך היה הכינוי בעבר בחו"ל לרב שהשלטונות הצניחו "הרב מטעם" והיחס אליו היה כאל פקיד במשרד הפנים האחראי על רישום לידות ופטירות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 14:51 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

לא מדוייק! רק עיתון אחד -המבשר- כתב עליו 'הגאון'.
ביתד כתבו 'הרה"ג' ובהמודיע 'הרב'.

ז[ה מסתדר עם תמיכת המפלגות. שלו"א תמכו במוצהר בהרב בר, גור-ויז'ניץ בהרב הלוי, והליטאים לא הכריזו רשמית
על תמיכה באחד מהם, אם כי נטיית העסקנים היתה לכיוונו של הרב בר.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2024 13:24 לינק ישיר 

כשהרב מיכה הלוי נבחר בזמנו לרב העיר פ"ת בדיל המלוכלך של ש"ס והציונות הדתית, ביתד דיווחו בזעזוע ולאות מחאה כתבו את שמו הפרטי בלבד ללא תואר הרב. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי שפרע מדור המבול הוא נפרע מהרב הלוי שלא עמד בדיבורו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext