בית פורומים בחדרי חרדים

פניה למכבי : לא להעסיק רופאות שפוגעות בנו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/11/2024 13:15 לינק ישיר 
פניה למכבי : לא להעסיק רופאות שפוגעות בנו

בחדשות 12 התפרסמה כתבה אודות תנועה של נשים דת"ליות המובילות מסע מחאה כנגד עולם התורה והציבור החרדי, ובין המתראיינות היו ממובילי המחאה ד"ר מיכל וילאן רופאת משפחה ממכבי וד"ר פנינה פוגודה רופאת משפחה במאוחדת, 

לגבי ד"ר פוגודה, היא רופאה במאוחדת באזור גוש עציון ופחות ררלוונטית לנו, אבל ד"ר וילייאן היא רופאת משפחה במכבי בבני ברק בסניף הרב כהנמן, והיא התבטאה בצורה קשה כנגד הציבור החרדי, וגם קראה לפגוע להם בכיס, היא מספרת גם שהיא תלתה את תמונות החללים בחדרה שבמרפאה כדי להבהיר לציבור החרדי במה מדובר, כאילו שהציבור החרדי לא שומע על מה שקורה, (לדעתינו חלק מהחללים הם פרי עבודתה של הפצ"רית שמתנגדת לטיהור מבנים מהאויר עקב חשש לפגיעה ב'בלתי מעורבים) 

מותר לנו לטעון שרופאה כזאת שבאה עם אג'נדה טעונה כלפי הציבור החרדי, לא תתייחס באופן הראוי למטופליה, יש לנו את הזכות לפנות למכבי בדרישה להזיז אותה, ולא באנו לפגוע בפרנסתה, אלא לשבץ אותה בסניף אחר מחוץ לבני ברק, ובמקומה להביא רופאה יותר אוהדת לציבור שלנו, 

אנשי קשרי לקוחות, היכן אתם ? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 13:47 לינק ישיר 

יש לכם רופאים משלכם?
לא

אבל חלילה שמישהי חלילה תביע קצת אי שביעות רצון. 

אני מציע גם לאסור על חיילים לעבור ברחובות בני ברק כדי לא לפגוע ברגשות.

תוקן על ידי שאגתשביט ב- 24/11/2024 14:19:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 14:30 לינק ישיר 

בוקר טוב כבר בזמן הקורונה רופאים ממכבי בבני ברק התבטאו בזלזול נגד החרדים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 14:36 לינק ישיר 

יש הבדל בין קצת אי שביעות רצון לבין דברים קשים כנגד המיגזר ממנו היא מתפרנסת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 14:58 לינק ישיר 

אין להשלים עם התנהגות כזאת. נכון להתלונן בפני הנהלות הקופות, והן מצידן 
בוודאות תדאגנה להעמיד את אנשי הצוות הסוררים במקומם. 

אבל חרמות, ודרישות להפסקת העסקה, זה מוגזם. הדבר עלול לפעול כבומרנג. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 15:28 לינק ישיר 

מדוע לרבנים מותר לזלזל בחיילים ולרופאה אסור להגיד את דעתה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 20:36 לינק ישיר 

צריך לפרסם ציטוטים מדבריה בכל מקום אפשרי ,אחרי זה אף מטופלת לא תפקיר את גופה לרופאה המופקרת( עם פה מופקר) הזאת ,אחרי חודש עם דף תורים ריק יעבירו אותה לבד

תוקן על ידי משגיחבשער ב- 24/11/2024 20:40:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 20:38 לינק ישיר 

שמעתי אותה ומצד אחד מאוד לא אהבתי שרופאה מנסה לחנך את החולים שמגיעים אליה. יחד עם זאת, היא גם מספרת שהילד שלה נלחם כבר חודשים רבים ואף אחד סביבה לא טורח לשאול אותה לשלומו. זאת מלמד משהו מאוד לא טוב על האנשים שעובדים שם. אמא של חייל בחזית נמצאת במצב נפשי מאוד לא פשוט, להיות כל היום במקום בו התחושה היא שלאף אחד לא אכפת ממה שאת עוברת זה לא קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 20:41 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
 יש לכם רופאים משלכם?
לא

ונגיד שאין רופאים משלנו! אבל כל הרופאים (למעט שוליים זניחים) מכבד את הציבור החרדי שאיתו הוא עובד. ומי שבוחר שלא לכבד, הציבור צריך להדיר רגליו ממרפאתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 20:50 לינק ישיר 

גרשום

לא אמרתי לבקש את הפסקת העסקתה ולא את פיטוריה, אלא לשבץ אותה במרפאה אחרת, יש בגוש דן עשרות אם לא מאות מרפאות של מכבי, שתתכבד הגברת ותהיה רופאה ברמת אביב, (ושלא תשכח לדווח לנו כמה אחוזים מתגייסים שם) ולשבץ רופאה אחרת במקומה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 21:38 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
מדוע לרבנים מותר לזלזל בחיילים ולרופאה אסור להגיד את דעתה?

מותצר לה להגיד את דעתה, ברור. מי אמר שלא?
אבל אם דעתה היא שצריך לחנוק כלכלית את ציבור הפציינטים שלה, מותר גם לפציינטים לחנוק אותה כלכלית. זה הכל.
או שגם זה אסור להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 21:58 לינק ישיר 

קישור לדבריה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2024 03:08 לינק ישיר 
שתלך לאוכלוסיה שלה

לפח ההתבטאות שלה
היא ממש ממש לא אוהבת את האוכלוסיה שהיא עובדת שם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2024 06:18 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
שמעתי אותה ומצד אחד מאוד לא אהבתי שרופאה מנסה לחנך את החולים שמגיעים אליה. יחד עם זאת, היא גם מספרת שהילד שלה נלחם כבר חודשים רבים ואף אחד סביבה לא טורח לשאול אותה לשלומו. זאת מלמד משהו מאוד לא טוב על האנשים שעובדים שם. אמא של חייל בחזית נמצאת במצב נפשי מאוד לא פשוט, להיות כל היום במקום בו התחושה היא שלאף אחד לא אכפת ממה שאת עוברת זה לא קל.
עליה לפנות לפסיכולוג במידה והיא זקוקה לכך, אין לצפות מפציינט "נורמלי" שלא לומר חולה עם חום גבוה-לפתוח בשיחה עם הרופאה שלו על דא ועל הא, במידה והוא-כן יעשה כך, "השפכטל" שיקבל: אין לי זמן לדיבורים: יש לי עוד אנשים בחוץ שמחכים להיכנס אליי. תכלס, היא לכאורה התבטאה בצורה אנטישמית כלפי הציבור החרדי, ולכן אין יותר צודק מזה מ"לכפות" באמצעים חוקיים על הנהלת מכבי שיפטרו אותה. אסור להשלים עם זה, אנו רק בפתחו של גל עכור ענק שיציף אותנו בקרוב ממש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2024 06:19 לינק ישיר 

timobl כתב:
 יש לכם רופאים משלכם?
לא

ונגיד שאין רופאים משלנו! אבל כל הרופאים (למעט שוליים זניחים) מכבד את הציבור החרדי שאיתו הוא עובד. ומי שבוחר שלא לכבד, הציבור צריך להדיר רגליו ממרפאתו.
ואאלה, כמה כבוד אתם נותנים לאלו שמפרנסים אתכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2024 11:13 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
שמעתי אותה ומצד אחד מאוד לא אהבתי שרופאה מנסה לחנך את החולים שמגיעים אליה. יחד עם זאת, היא גם מספרת שהילד שלה נלחם כבר חודשים רבים ואף אחד סביבה לא טורח לשאול אותה לשלומו. זאת מלמד משהו מאוד לא טוב על האנשים שעובדים שם. אמא של חייל בחזית נמצאת במצב נפשי מאוד לא פשוט, להיות כל היום במקום בו התחושה היא שלאף אחד לא אכפת ממה שאת עוברת זה לא קל.עליה לפנות לפסיכולוג במידה והיא זקוקה לכך, אין לצפות מפציינט "נורמלי" שלא לומר חולה עם חום גבוה-לפתוח בשיחה עם הרופאה שלו על דא ועל הא, במידה והוא-כן יעשה כך, "השפכטל" שיקבל: אין לי זמן לדיבורים: יש לי עוד אנשים בחוץ שמחכים להיכנס אליי. תכלס, היא לכאורה התבטאה בצורה אנטישמית כלפי הציבור החרדי, ולכן אין יותר צודק מזה מ"לכפות" באמצעים חוקיים על הנהלת מכבי שיפטרו אותה. אסור להשלים עם זה, אנו רק בפתחו של גל עכור ענק שיציף אותנו בקרוב ממש...

בודאי שאין לדרוש מהחולים להתענין בחייה הפרטיים של הרופאה.
הביקורת שכתבתי היא כלפי העובדים האחרים במקום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פניה למכבי : לא להעסיק רופאות שפוגעות בנו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext