| נשלח ב-20/1/2025 21:25 |
|
| |
לא נכון,
הוא אמר שהוא ייקח את תעלת פנמה בחזרה.
איך הוא ייקח אותה, ומתי, הוא לא אמר !
בנתיים, זה רק הצהרת כוונות ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2025 21:28 |
|
| |
לא הקשבת לנאום שלו
מה שאתה כותב הוא אמר בכל החודשים האחרונים
היום בנאום הוא הודיע שהתעלה שייכת מהיום חזרה לארה"ב
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2025 21:30 |
|
| |
תרגום מלא של דבריו מאתר כיכר השבת: ספינות אמריקניות גובים מהן מחיר גבוה מדי ולא מתייחסים אליהן באופן הראוי, וזה כולל את הצי של ארה"ב, ומעל הכל, סין היא שמתפעלת את תעלת פנמה, ואנחנו לא נתנו את התעלה לסין, נתנו אותה לפנמה, ועכשיו כעת אנחנו ניקח את התעלה בחזרה. ומעל הכל, המסר שלי לאמריקנים כיום זה שהגיעה העת לשוב ולפעול באומץ, בנחישות, ועם הוויטליות של התרבות הגדולה ביותר בהיסטוריה. בעודנו משחררים את האומה, אנחנו ניקח אותה לגבהים חדשים של הצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2025 23:24 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | תרגום מלא של דבריו מאתר כיכר השבת: ספינות אמריקניות גובים מהן מחיר גבוה מדי ולא מתייחסים אליהן באופן הראוי, וזה כולל את הצי של ארה"ב, ומעל הכל, סין היא שמתפעלת את תעלת פנמה, ואנחנו לא נתנו את התעלה לסין, נתנו אותה לפנמה, ועכשיו כעת אנחנו ניקח את התעלה בחזרה. ומעל הכל, המסר שלי לאמריקנים כיום זה שהגיעה העת לשוב ולפעול באומץ, בנחישות, ועם הוויטליות של התרבות הגדולה ביותר בהיסטוריה. בעודנו משחררים את האומה, אנחנו ניקח אותה לגבהים חדשים של הצלחה.
|
|
אין לי מושג מה אמר טראמפ. כאן כתוב מה שאמר רעיונוביץ
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 01:51 |
|
| |
And we didn't give it to China, we gave it to Panama, and we're taking it back.
זה הנאום כפי שהבית הלבן פרסם. בעברית: לא נתנו את זה לסין, נתנו את זה לפנמה, ואנחנו לוקחים זאת חזרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 10:49 |
|
| |
אכן "taking" משמעו שאנחנו לוקחים את זה עכשיו (כלומר בתקופה הזו).
|
|
|
|
|