| נשלח ב-21/1/2025 11:28 |
|
| |
פייגלין: חייבים להחליף את נתניהו!
הח"כ לשעבר מהליכוד: "חייבים להחליף את נתניהו"
י"ור מפלגת זהות משה פייגלין, שכבר הודיע שיתמודד בבחירות הבאות, פרסום סרטון בו הוא מצהיר כי צריך להחליף את נתניהו: "ביד אחת שלח את מיטב בנינו לקרב וביד השנייה סיפק לאויב מים ודלק"
כיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 12:51 |
|
| |
שמח על הגרופיות שלך, רק תבוא להצביע בזמן:) 5 ימים אחרי השביעי לאוקטובר, הוא די צפה מה שכולם מבינים היום, ושוב היה הילד שצועק "המלך הוא עירום" לפני כולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 13:04 |
|
| |
כשקלעפער תוקף מצד רביעי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 13:14 |
|
| |
החכמה היא לצעוק לפני ה7 באוקטובר...
ובזה פייגלין כשל כמו כולם. ולמרות הכל בשאלה מי עדיף, ביבי או פייגלין ברור שביבי, זה כלל לא תחרות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 13:17 |
|
| |
אני לא מצביע בבחירות בישראל. אם פייגלין בונה עלי מצבו קצת פחות טוב ממה שהוא מפנטז ...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 16:16 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | החכמה היא לצעוק לפני ה7 באוקטובר...
ובזה פייגלין כשל כמו כולם. ולמרות הכל בשאלה מי עדיף, ביבי או פייגלין ברור שביבי, זה כלל לא תחרות... |
|
אני חושש שלא ראית את הסרטון שלננקתי... מדובר שם על התחזית שלו איך בדיוק תיגמר ה"מלחמה"...
לגבי טענותיך הכלליות -
?are you sure הנה- מגוגל ראשוני
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2025 19:33 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | החכמה היא לצעוק לפני ה7 באוקטובר...
ובזה פייגלין כשל כמו כולם. |
|
כולל אותך. לא זכור לי שפרסמת הודעות וסרטונים בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 01:03 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | החכמה היא לצעוק לפני ה7 באוקטובר...
ובזה פייגלין כשל כמו כולם.
כולל אותך. לא זכור לי שפרסמת הודעות וסרטונים בנושא. |
|
תשמע, הבאת את ה"וואטאבאוטיזם" לשיאים. כזה עוד לא ראיתי, אני חייב להודות שזו טענה ניצחת ואני מוכרח לקבל על עצמי את הדין ולשחרר אותך מהחובה להצביע לי לכנסת ואפילו לא לוועד הבית...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 01:37 |
|
| |
אתה כנראה כבר שנים לא כאן, אז אולי אתה לא יודע. פייגלין ובן ארי ואתה בדיוק באותו מעמד מבחינה פוליטית ועם בערך אותם סיכויים להתמודד ו/או להיבחר לכנסת. אם יש לך שאלות על פייגלין למה הוא אמר או לא אמר משהו, תשאל על עצמך את אותן שאלות. אם יש לך תשובות לגבי עצמך תענה אותן על פייגלין. (לתשומת ליבך, גם נתניהו וטראמפ פטרו אותך להצביע להם לכנסת וגם לוועד בית. אם זו דרך שתרד מאיתנו עם עוד ועוד כל מיני אמירות שלא מתאימות לאדם חכם, אז בבקשה קיבלת!)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 03:31 |
|
| |
אולי לא הבחנת אבל שאלתי הופנתה למעריץ שלו, אדם שיבחר בו ולא יבחר בי גם אם תיתן לו הון...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 04:44 |
|
| |
אדם שיש לו 5-7% תמיכה מהעם, מבקש להחליף אדם שיש לו 52% תמיכה מהעם. צריך קודם כל להחליף את העם, ואז יוכל פייגלין להיות ראש ממשלה.
אגב, נראה לנו לפעמים שדעותיו של פייגלין תואמים את דעותינו, אבל תכל'ס יחשוב כל אחד אם באמת היה שם אותו שם בלשכת ראש ממשלה, איזה כאוס היה נוצר אילו באמת היו מטאטאים את כל הערבים החוצה מארץ ישראל, וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 08:10 |
|
| |
לאיש חשוב- את חטאי אני מזכיר היום. גם כשתמכתי בו בעבר, ספציפית נושא החזון שלו לעזה היה נראה לי הזוי. והנה, גילינו איזה כאוס נוצר כשמשמרים את המצב הקיים, אולי כדאי בכל זאת לנסות את הכיוון שלו (אפשר בשלבים, ולא בפעימה אחת) ולראות מה התוצאות...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 08:32 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אדם שיש לו 5-7% תמיכה מהעם, מבקש להחליף אדם שיש לו 52% תמיכה מהעם. צריך קודם כל להחליף את העם, ואז יוכל פייגלין להיות ראש ממשלה.
אגב, נראה לנו לפעמים שדעותיו של פייגלין תואמים את דעותינו, אבל תכל'ס יחשוב כל אחד אם באמת היה שם אותו שם בלשכת ראש ממשלה, איזה כאוס היה נוצר אילו באמת היו מטאטאים את כל הערבים החוצה מארץ ישראל, וכו'. |
|
נסחפת קצת עם ה 5-7%. מעולם הוא לא עבר את אחוז החסימה גם כשזה עמד על 2.5%
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 08:52 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | אדם שיש לו 5-7% תמיכה מהעם, מבקש להחליף אדם שיש לו 52% תמיכה מהעם. צריך קודם כל להחליף את העם, ואז יוכל פייגלין להיות ראש ממשלה.
אגב, נראה לנו לפעמים שדעותיו של פייגלין תואמים את דעותינו, אבל תכל'ס יחשוב כל אחד אם באמת היה שם אותו שם בלשכת ראש ממשלה, איזה כאוס היה נוצר אילו באמת היו מטאטאים את כל הערבים החוצה מארץ ישראל, וכו'.
נסחפת קצת עם ה 5-7%. מעולם הוא לא עבר את אחוז החסימה גם כשזה עמד על 2.5% |
|
למען הדיוק - בבחירות 2019 א' הוא סיים עם 2.74% מהקולות, כשאחוז החסימה היה 3.25% ולכן לא נכנס. יצויין, שבאותן בחירות בנט ושקד גם כן סיימו עם פחות מאחוז החסימה, הם קבלו בערך 138 אלף קולות, והוא קיבל בערך 118 אלף. אני מקווה שאחרי ה-7 באוקטובר, אנשים מבינים שנדרש שינוי, והגיע הזמן להקשיב למי שתמיד צעק "המלך הוא עירום", ולא הקשיבו לו כי היה "הזוי" (משהו שלבושתי גם אני חשבתי כאמור)...
אגב, גם בגין היה נחשב תמיד גורם שולי והזוי, ואחרי מלחמת יוה"כ הגיע המהפך. לא שאני חושב שפייגלין אישית חייב לקבל 52% מהקולות, אבל מותר לו וזאת חובתו להציע אלטרנטיבה ככל שיש לו כזאת.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/01/2025 08:56:29
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/01/2025 08:57:45
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 09:22 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | אולי לא הבחנת אבל שאלתי הופנתה למעריץ שלו |
|
כתבת שהוא "כשל כמו כולם", וכידוע לך הוא כבר מזמן לא התמודד בבחירות. למה אני לא רואה כאן "שאלה למעריץ שהצביע לו"?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2025 13:00 |
|
| |
כשל בתחזית. גם כשלא רץ בפעל הוא מעולם לא ויתר על חלומו. לא ברור לי מה הקטע של חילופי התגובות הללו.
הבה נסכים שגם אני כשלתי, ואני חוטא בכך שאני מבקר פוליטיקאים שכשלו במה שאני כשלתי בו. נקסט...
|
|
|
|
|