| נשלח ב-5/2/2025 13:56 |
|
| |
יש אפשרות שמיעה של תכנית "הפטריוטים"?
הפילטרים מונעים צפיה בתכנית "הפטריוטים". מובן. שאלתי אם יש איזושהי אפשרות לשמיעה, אפילו לא בלייב?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2025 16:18 |
|
| |
ינון מגל אמר פעם שהבחורי ישיבה סיפרו לו שהם שומעים דרך הטלפון .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2025 17:00 |
|
| |
| מלפפוןמתוק כתב: |  | הפילטרים מונעים צפיה בתכנית "הפטריוטים". מובן. שאלתי אם יש איזושהי אפשרות לשמיעה, אפילו לא בלייב? |
|
לה''ו.מכדי לחסוך לך ולכל יושבי הקרנות דק''ק בח''ח ביטיל תיירה, אביא תקציר של כל התכניות.
ביבי המלך. ביבי שמש העמים. ביבי גאון. ביבי ס''ת מהלך, כל שבוע פרשה חדשה, אין על ביבי, בפסקת פרסומות+חזרה של ה' יתברך תמיד אוהב אותי, ותמיד יהיה לי טוב, רק נטוב טוב טוב טוב... עם ביבי.
עוד קצת פויה בגץ שביבי גידל עד שנהיה מפלצת, ביבי המלך, ולקינוח הלפיד היומי על איזה מילה דבילית, ושוב רק ביבי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2025 18:36 |
|
| |
יוטיוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2025 19:19 |
|
| |
|
| נשלח ב-5/2/2025 20:47 |
|
| |
יש קו פוליטיקה אונליין ואני מחפש לך את המספר שלו, יש שם את כל הערוצים לשמוע אונלין
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2025 15:37 |
|
| |
| ליאליא כתב: |  | | יש קו פוליטיקה אונליין ואני מחפש לך את המספר שלו, יש שם את כל הערוצים לשמוע אונלין |
|
מחכה. תודה רבה.
יש לפעמים ב"קול הציבור", ואכן משם שומעים הבחורים וכל מי שאינו צופה באינטרנט, אבל משום מה זה לא קבוע, מה גם שבסוף הערב הם מביאים בד"כ ערוץ12 ושאר התרעלות והתבהלות, וזה כבר נמאס. אנו כבר יודעים שביבי אשם בכל הצרות מאז מלחמת העולם הראשונה, כולל הצונאמי ביפן.
ושוב תודה רבה לכל מי שיעזור.
|
|
|
|
|