| נשלח ב-7/2/2025 08:21 |
|
| |
ראיון מדהים של ראש הממשלה בנימין נתניהו ליעקב ברדוגו
הנה קשור לראיון מדהים של ראש הממשלה בנימין נתניהו,
מראיין יעקב ברדוגו,
ובו מסביר ראש הממשלה בנימין נתניהו
על המדיניות שלו לאורך המלחמה,
על המדיניות שלו במשא ומתן להציל את החטופים,
על הרעיון של טראמפ להוציא מעזה את העזתים,
ולהעביר אותם למדינות אחרות,
על ההכרה של ארצות הברית, בריבונות שלנו על יהודה ושומרון,
על ההזדמנויות האדירות שיש לנו עכשיו,
שצריך לפעול לנצל אותם ולא ח"ו להפסיד אותם.
קצת בסוף על חוק הגיוס (זה יעבור אחרי התקציב)
רק צריך לפעול בפטריוטיות ובחוכמה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2025 08:23:35
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 08:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 09:19 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | |
|
ממש לא,
ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר בעזרת השם בראיון,
האיש חכם מאוד ולכן הוא צודק,
הוא אינו אומר זאת במפורש,
אבל ברור מאוד, מאוד,
שהוא מאוד מתוכנן, עובד לפי תוכנית סדורה,
שהוא עובד מאוד מאוד קשה,
יודע להפעיל את עצמו מתוך בתבונה העצמית שלו, ולא שהחיים מפעילים אותו,
ולכן הוא פועל בחוכמה ובתבונה,
והוא מכיר היטיב, היטיב בשנים האחרונות,
שהקדוש ברוך הוא מוביל אותנו,
ולכן כמעט בכל נאום, אולי בכל נאום,
הוא מזכיר את שם השם, ואומר בעזרת השם באופן תדיר וקבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 12:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 12:34 |
|
| |
רעיונוביץ,
ה"בעזרת השם" של ביבי הוא קישוט לכל נאומיו בסגנון ה"לי יאורי ואני עשיתיני", כדברי פיינשמקער.
זה מזכיר את האלה שנוהגים ברכב יוקרה, שמים מדבקה של "אין עוד מלבדו" וכוונתם ליושב מאחורי ההגה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 12:57 |
|
| |
איזו עין טובה! איזה לדון לכף זכות! איזה שכר שיחה נאה! ובעיקר: איזו ענייניות... צדקו הטוענים שרל"ביזם זו מחלה חשוכת מרפא.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 13:41 |
|
| |
"הקב"ה לא תמיד הגן עלינו, גם לא על אדמת אירופה ועל אדמת אוקראינה" -
ה"בעזרת ה"' של הקיסר...
תוקן על ידי קלעפער ב- 07/02/2025 13:41:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 14:37 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | "הקב"ה לא תמיד הגן עלינו, גם לא על אדמת אירופה ועל אדמת אוקראינה" -
ה"בעזרת ה"' של הקיסר...
תוקן על ידי קלעפער ב- 07/02/2025 13:41:41 |
|
ראש הממשלה התכוון לכך שאדם לא צריך לסכן את עצמו,
בנסיעה לאוקראינה, כשיש מלחמה באוקראינה,
הוא לא חרדי ולא דתי,
והיה צריך להעיר לו על הביטוי הזה, ואולי למחות על הניסוח..............
המציאות היא שחלק גדול מאוד ממקורביו,
הם שומרי תורה ומצוות,
וזה אומר הרבה מאוד.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2025 14:37:44
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2025 16:58 |
|
| |
וזה אומר שהוא מבין פוליטיקה. זה הכל. לא מובן לי הערצה של יהודי חרדי לאיש הזה. חבריו מעידים בו שהוא אינו מאמין. אפילו בן גוריון היה יהודי מאמין בדרכו. אפילו לפיד מאמין, שלא לדבר על גאנץ שמניח תפילין כל יום.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 19:11 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | "הקב"ה לא תמיד הגן עלינו, גם לא על אדמת אירופה ועל אדמת אוקראינה" |
|
אני מבין שלדעתך כל היהודים זכו להגנה שמימית מוחלטת באושוויץ ובבאבי יאר?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 19:53 |
|
| |
בטרם שנחליט האם "הצלחותיו" של נתניהו הן בעזרת ה' או שלא, ר"ל. "צריכים להיזכר בהצלחותיו", אם ישנן כאלה בכלל ? על פניו, זה לא המצב, נתניהו כשל בכל דרך והביא את מדינת ישראל על עברי פי פחת שלא היה כמותו. היזהרו מאלה שעסוקים בלהנדס תודעתכם, ולעשות מכם טמבלים! אדרבה נשמח לדון בהצלחותיו, רק שתספרו לי עליהן...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/02/2025 20:32:05
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 20:03 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | וזה אומר שהוא מבין פוליטיקה. זה הכל. לא מובן לי הערצה של יהודי חרדי לאיש הזה. חבריו מעידים בו שהוא אינו מאמין. אפילו בן גוריון היה יהודי מאמין בדרכו. אפילו לפיד מאמין, שלא לדבר על גאנץ שמניח תפילין כל יום.
|
|
אין לי הערצה לאיש הזה,
יש לה הערכה רבה למה שהוא עושה,
אני מסתכל על מה שהוא עושה בנקודת זמן רחבה,
מניסיון , אני מקשיב לו, עצמו,
(בינינו - אף אחד לא דמיין שהוא עובד 'בדרכו' כבר כמה שנים על הוצאת תושבי רצועת עזה למדינות אחרות )
ולא מקשיב לכל אלה שמברברים, כאילו הם יודעים מה שהוא חושב ומה הוא מתכנן,
בכמעט כל המקרים, הם מדברים מהרהורי ליבם ולא מידע שהם שומעים ממנו,
כי את מה שהוא מתכנן ורוצה לעשות ,הוא מגלה למתי מעט מאוד.
(להבנתי כפטריוט הוא סולד מרוב העסקונה החרדית ומחלק גדול מההנהגה החרדית)
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 08/02/2025 20:05:55
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 21:02 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | בטרם שנחליט האם "הצלחותיו" של נתניהו הן בעזרת ה' או שלא, ר"ל. "צריכים להיזכר בהצלחותיו", אם ישנן כאלה בכלל ? על פניו, זה לא המצב, נתניהו כשל בכל דרך והביא את מדינת ישראל על עברי פי פחת שלא היה כמותו. היזהרו מאלה שעסוקים בלהנדס תודעתכם, ולעשות מכם טמבלים! אדרבה נשמח לדון בהצלחותיו, רק שתספרו לי עליהן...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/02/2025 20:32:05 |
|
אהבתי הודעה עם כל כך הרבה סיסמאות ובסופה דרישה לדיון רציני... בוא ניזכר בתקופת כהונתם של שרון ואולמרט ולפיד ובנט. תראה בעצמך שכולם כשלו איפה שביבי החזיק, רק לפני שנתיים היה לך כאן העלאת מיסים לא הגיונית שנועדה לפנק בדואים וחתולים; מבצע עלות השחר (ובמובן מסוים גם עופרת יצוקה) היה מבצע מביך שהוכיח לתושבי הדרום שצהל לא מנסה לשמור עליהם או עליו. ביבי אמר את האמת, שכל מה שרוצים זה פינוי של כמה התנחלויות והוא יהפוך לשרון/בנט - עובדתית הוא עמד בזה הרבה יותר יפה מהאחרים. ברוב המדדים ביבי יחסית יותר טוב מקודמיו בכל שלב. כמובן שאם יש לך חזון ברור שאתה חושב שהוא טוב יותר, אתה מוזמן להתמודד לכנסת ולנסות לבצע את הרעיונות שלך. אם אתה מוצלח וחכם ואופרטיבי וצודק - יצביעו לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 22:10 |
|
| |
ביבי, כשמדובר על פינוי של יהודים הוא דווקא מאלה שתומך ומזרז את פינוים ואילו בפינוים של ערבים:" חאן אל אחמר" ועוד, שגם הבג"ץ השמאלני הכשיר את פינוים הוא מסרב ונלחם בכל מאודו לשכנע את הבג"ץ להפסיק עם זה ולמה?, כי מדובר באזור אסטרטגי שתיתן רצף טריטוריאלי בעתיד למדינה פלסטינאית, כך גם הבנייה בשטחי c לא מעניינת אותו , כך שאל תספר לי שכל מה שרוצים ממנו זה שהוא יפנה התנחלויות את זה הוא יכול לספר לביהמ"ש, כי הפרוטוקול סובל הכול וזה מה שמחזיק את עדר הטיפשים בחוץ. אם כבר הזכרת את אולמררט ולפיד ושרון, אז אתה גם יודע שרק אצל ביבי בממשלה הנוכחית, גברה כמות העצירים המנהליים כמו שלא הייתה מקום המדינה! בעופרת יצוקה לא הייתה הצלחה יותר קטנה מב"צוק איתן" וכו' הססנותו של ביבי היא ידועה לדוגמה: בעוד שביבי נתן לחיזבאללה להרוס את כל הישובים בצפון הארץ ולהפציץ כאוות נפשו בכל הארץ למשך שנה ויותר מבלי לעשות הרבה, כדי להפסיק מציאות הזויה שכזאת. הגמד תרתי משמע, לא המתין הרבה ל -"גיהד האסלאמי", אלא הנחית עליו מהלומה גדולה מאוד. רק אצל ביבי חיילים שחירפו את נפשם ב"חרבות ברזל" חזרו הביתה לעיי חרבות, וגם בכמות המעצרים המנהלים, ביבי הגיע לשיא של כל הזמנים(נראה שאתה מתכוון לשיא הזה? )כך שמקום המדינה עד לשנתיים האחרונות לא נעצרו כל כך הרבה יהודים במעצר מנהלי מאשר בשנתיים האלה, וזה בעצם היה הזרז לממשל ביידן להטיל סנקציות על מתנחלים! נראה שביבי תומך גדול במעצר מנהליים ליהודים ,אחרת הוא היה צריך לפטר את גלנט על הרקע הזה, אך הוא תומך ללא סייג בזה או שכפי שהוא אמר "החטופים סובלים ולא הורגים אותם" כך גם היהודים במעצר המינהלי?, אחרת, כאמור היינו רואים שעל הדבר הזה הוא היה מפטר את גלנט. כמה מחוות נתניהו עשה לאבו מאזן במשך השנים בכך שהוא שיחרר במשך השנים אלפי פלסטינאיים. לעומתם, רוצחים יהודים שרצחו ערבים, משאירים להירקב בבתי הכלא, ולמה רק כי הם יהודים?! אם אתה מדבר על יוקר המחייה "מחאת הקוטג לא היה בתקופת בנט אלא בתקופתו של ביבי וגם עכשיו הרבה יותר יקר מבתקופת בנט. לסיכום. כבר כעת, תוכל לשמוע את ביבי "ממתן" את הבקשה של טראמפ ליישובם של תושבי עזה במקומות אחרים, ביבי כבר מציע לעזתים את האפשרות של לחזור לרצועה אחרי פינוים, הוא עוד לא שבע מכל הסבבים שעולים בהרבה מאוד דם של יהודים?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/02/2025 22:54:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 23:02 |
|
| |
1. עופרת יצוקה היה מבצע אחד אחרי הרס הרבה יותר ארוך ומסוכן ממה שביבי נתן לחיזבאללה, והמצבע הזה הסתיים בחופזה עם הזנב בין הרגליים, כי אולמרט פחד מאובמה. לעומת זאת כל המבצעים של ביבי היו בתקופת אובמה וביידן. 2. אתה מדבר על בנייה בכמות קטנה ופינויים קטנים, זה לא דומה להתנתקות ולהתכנסות. 3. הסיבה שביבי חיכה עם חיזבאללה היא כי צהל לא יכול לנהל שתי מערכות במקביל, ככה צהל היה בנוי תמיד וזה נכון בכל מצב. 4. מעצרים מנהליים??? אתה רוצה להיזכר במעצרים והפצועים הממש לא מוצדקים בתקופת אולמרט ושרון?! 5. אנחנו יודעים למה לקח זמן לפטר את אלוף ההתנקות, נכון? 6. לגבי תוכנית טראמפ בוא נראה מה יהיה, מהניסיון לפיד ובנט לא היו יותר אכזריים לעזתים מביבי. הזכרתי לך את "מבצע" עלות השחר... בקיצור, אם ביקשת דיון רציני, בוא נשווה ברצינות בין האנשים. ביבי פחות גרוע מכל האחרים וסה כולל את שרון ואולמט הימניים-קיצוניים ואת בנט הדתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 23:15 |
|
| |
במלחמת ששת הימים נלחמו מול 6 מדינות ולא מול ארגוני טרור, כך שלא ניתן לתת סיבה זו כתירוץ לאי הפעלת הצבא מול חיזבאללה באותה עת עם הלחימה מול חמאס, גם כי בסופו של יום לחמנו נגד שניהם. ואל תגיד לי שהצבא כעת יותר חלש, ההפך הנכון.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/02/2025 23:19:14
|
|
|
|
|