|
|
| נשלח ב-24/2/2025 11:30 |
|
| |
עזבו את נתניהו לנפשו, תנו לו לנהל את המדינה
נתניהו לא איש צעיר וכל הנראה מתמודד עם בעיות רפואיות, חבל לקחת ממנו,(ומאזרחי ישראל) את השעות שבהן הוא במיטבו ולבזבז אותן "על כלום": כולנו הרי יודעים שנתניהו הוא לא טלית שכולה תכלת, כולנו גם יודעים שגם אם הוא יימצא אשם במשהו , מן הסתם, יציג מסמכים רפואיים שהוא לא מסוגל לשבת בכלא אז על מה כל הבלה בלה הזה במשפט על עבודות שירות!? אלא אם כן, עינוי הדין ייחשב לו כבר לחלק מהעונש עוד לפני ההרשעה?! אבל מדוע "להעניש בדרך" גם את אזרחי ישראל-בלקיחת הראש ממשלה לשעות של דיונים משפטיים שלכאורה לא יובילו לשום החלטה דרמטית במשפטו? אתמהא
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/02/2025 12:07:35
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2025 12:18 |
|
| |
רק אני נזכר ברב פינטו ובלפוליאנסקי מציגים מסמכים שהם חצי מתים ולא יכולים להישפט ו/או לשבת בכלא? (אצל הרב פינטו הכל עוד יותר חמור, כי אשתו דיכאונית במצב סופני וכו) איכשהו כל הגוססים האלה חיים טוב, והיחיד שהיה גוסס באמת - אריק שרון - לא היה צריך להציג מסמכים רפואיים; יצא זכאי בלי תחנונים לאף אחד; לא עשה צנטור מסיבות פוליטיות, והסוף ידוע. (אגב אני מאחל לנו שאדם עם פרופיל דומה - יצחק עמית - יסיים כמוהו ומהר, ועם כמה שפחות נזקים)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2025 12:31 |
|
| |
מני אז שיהושע בן ציון מנהלו של בנק בריטניה ישראל שהורשע בגניבה וכו' שוחרר מהכלא על סמך מסמכים רפואיים שהוא נוטה למות וחי עוד כמדומני 16 שנה, העצה הזו נכנסה אחר כבוד בספר "סגולות ישראל הריבונית" כסגולה לאריכות ימים
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/02/2025 12:35:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2025 12:46 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | רק אני נזכר ברב פינטו ובלפוליאנסקי מציגים מסמכים שהם חצי מתים ולא יכולים להישפט ו/או לשבת בכלא? (אצל הרב פינטו הכל עוד יותר חמור, כי אשתו דיכאונית במצב סופני וכו) איכשהו כל הגוססים האלה חיים טוב, והיחיד שהיה גוסס באמת - אריק שרון - לא היה צריך להציג מסמכים רפואיים; יצא זכאי בלי תחנונים לאף אחד; לא עשה צנטור מסיבות פוליטיות, והסוף ידוע. (אגב אני מאחל לנו שאדם עם פרופיל דומה - יצחק עמית - יסיים כמוהו ומהר, ועם כמה שפחות נזקים) |
| הרבנית פינטו קיבלה את "ספר דברים" מבעלה והתאוששה לבלי הכר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2025 20:50 |
|
| |
ישנה תזוזה קלה בהבנת ביהמ"ש את צרכיו של נתניהו כראש ממשלה
|
|
|
|