נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרון ברק: אנחנו הולכים לשפיכות דמים ומלחמת אזרחים
נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרון ברק באמירה חמורה ביותר לערוץ 13: אנחנו הולכים לשפיכות דמים ומלחמת אזרחים (אריאל כהנא)
נשלח ב-20/3/2025 20:49
זה ההוא שקיבל כתבת ליקוק וחנופה בעיתון משפחה?
נשלח ב-20/3/2025 21:20
מה חדש? הברק השני אמר את זה כבר מזמן בקשר לגופות בירקון. השמאל מתכנן הפיכה ומלחמת אזרחים ומי שלא רואה את זה פשוט מדחיק. היינו כבר כפסע מזה והקב"ה הביא עלינו ה 7.10 שהציל אותנו מידם. נתפלל שנס ההצלה הבא לא יהיה כרוך בשפיכות דמים חלילה ה"י
נשלח ב-20/3/2025 21:27
אכן בדיוק לשם הם מכוונים
נשלח ב-20/3/2025 22:09
מה הבעיה? שיגיד "נישט אין מיין נאמען" וכולם יגידו קדוש קדוש קדוש...
נשלח ב-20/3/2025 22:46
זה באמת הזוי איך הראש עובד. הרי אהרן ברק היה נשיא בית משפט העליון בתקופת ההתנתקות וכמדומני גם בפינוי עמונה, אירועים נוראיים ואכזריים בכל קנה מידה. באותם ימים הוא היה בסדר גמור עם זה וגם כנשיא הדיקטטורה הוא הכשיר את הכל. פתאום עכשיו מפטרים אדם שהודה בפירוש שעליו לפרוש והבטיח שיעשה את זה (אלא שהוא הציב תנאים לפרישתו, שזו חוצפה שאין כדוגמתה). על מה הם רבים בכלל? הבחור היה אמור לפרוש לבד, ומי ישמע מעיפים אותו ואת כל המועצה המקומית שלו מבתיהם באכזריות איומה. כולה פיטרו אותו מהעבודה כי הוא טחד האחראים למחדל מהקשים במדינה. על מה הרעש...
נשלח ב-21/3/2025 00:05
תגיד איך את(ם) עדיין משתמשים בטיעון העבש של ההתנתקות שבהם הקיסר תמך בפה מלא. אתה מצפה מברק שיתנגד כשהליכוד הימיני מעביר את ההתנתקות או יותר מדויק הגירוש של יהודים מחבלי ארצם?
הימין מבצע גירוש יהודים ואת מי מאשימים? את השמאל. לא יאומן!
נשלח ב-21/3/2025 00:36
קלעפער כתב:
תגיד איך את(ם) עדיין משתמשים בטיעון העבש של ההתנתקות שבהם הקיסר תמך בפה מלא. אתה מצפה מברק שיתנגד כשהליכוד הימיני מעביר את ההתנתקות או יותר מדויק הגירוש של יהודים מחבלי ארצם?
די עם השקר הסמולני המטופש !
כל מי שהיה שאותה תקופה זוכר עד כמה הימין היה נגד ההתנתקות,
עשרות אלפי פעילי ימין פעלו ככל יכולתם נגד הגירוש,
ההסברים של בנימין נתניהו נגד הגירוש נגוש קטיף, עודדו אותם מאוד,
היה משאל של כל חברי הליכוד שהצביעו נגד ההתנתקות.
מה שהיה מטורף, זה ההתארגנות של מערכת המשפט לפעול בצורה חסרת היגון ובטירוף מוחלט,
כמו מעצרים של נערות צעירות מאוד בגיל 14
(הנה קישור של ידיעה על מעצר עד תום ההליכים ! ! ! של ילדה בת 14 שחסמה כבישים)
מה אכפת לי מהימין ומביבי ולא יודע מי. אני שואל מאהרן ברק על אהרן ברק. מעולם חא שמעתי על טיעון שאם הימין עושה משהו שמאלני אז בג"צ לא אמור להתערב
נשלח ב-21/3/2025 01:21
הדיבוק כתב:
זה באמת הזוי איך הראש עובד. הרי אהרן ברק היה נשיא בית משפט העליון בתקופת ההתנתקות וכמדומני גם בפינוי עמונה, אירועים נוראיים ואכזריים בכל קנה מידה. באותם ימים הוא היה בסדר גמור עם זה וגם כנשיא הדיקטטורה הוא הכשיר את הכל. פתאום עכשיו מפטרים אדם שהודה בפירוש שעליו לפרוש והבטיח שיעשה את זה (אלא שהוא הציב תנאים לפרישתו, שזו חוצפה שאין כדוגמתה). על מה הם רבים בכלל? הבחור היה אמור לפרוש לבד, ומי ישמע מעיפים אותו ואת כל המועצה המקומית שלו מבתיהם באכזריות איומה. כולה פיטרו אותו מהעבודה כי הוא טחד האחראים למחדל מהקשים במדינה. על מה הרעש...
מצופפים שורות בחונטה
נשלח ב-21/3/2025 03:13
הקשבתי לדבריו של אהרון ברק והתרשמתי שהוא מזהיר מפני אלימות וזה מה שצריך לעשות בימים אלה כל איש בעל השפעה.
נשלח ב-21/3/2025 04:49
רעיונוביץ כתב:
די עם השקר הסמולני המטופש !
כל מי שהיה שאותה תקופה זוכר עד כמה הימין היה נגד ההתנתקות,
עשרות אלפי פעילי ימין פעלו ככל יכולתם נגד הגירוש,
ההסברים של בנימין נתניהו נגד הגירוש נגוש קטיף, עודדו אותם מאוד,
היה משאל של כל חברי הליכוד שהצביעו נגד ההתנתקות.
מה שהיה מטורף, זה ההתארגנות של מערכת המשפט לפעול בצורה חסרת היגון ובטירוף מוחלט,
כמו מעצרים של נערות צעירות מאוד בגיל 14
(הנה קישור של ידיעה על מעצר עד תום ההליכים ! ! ! של ילדה בת 14 שחסמה כבישים)
הליכוד אינו ימין? ביבי אינו ימין! ומי שהיה אז גם זוכר כמה מנדטים קיבל הליכוד אחרי ההתנתקות, 12. כלומר שהימין הצביע לשרון שעשה את ההתנתקות שביבי תמך בה בפה מלא. הוא אף אמר שבמשאל עם הוא יתמוך בה.
כמות היהודים שנוכל זה גירש מביתם בארץ היא גדולה משל הרומאים...
נשלח ב-21/3/2025 04:51
הדיבוק כתב:
מה אכפת לי מהימין ומביבי ולא יודע מי. אני שואל מאהרן ברק על אהרן ברק. מעולם חא שמעתי על טיעון שאם הימין עושה משהו שמאלני אז בג"צ לא אמור להתערב
חשבתי שבגץ אמור להיות קשוב לרצון הציבור. והציבור ברובו למרבה הצער תמך בהתנתקות. מבצעי ההתנתקות זכו לקדנציה נוספת למרות ששרון עצמו לא רץ. אם היה רץ הניצחון שלו היה אף מוחץ יותר.
נשלח ב-21/3/2025 07:20
הציבור ברובו תמך בהתנתקות? יש לך רוח הקודש או שניתנה לך נבואה? עד כמה שאני זוכר לא היה משאל עם בנושא. אלא אם הציבור מבחינתך כולל את האחים המוסלמים שותפי ממששת בנט וגם איתם אני לא בטוח שהיה רוב בציבור להתנתקות. השטות הנוספת שכתבת שבגץ אמור להיות קשוב לרצון הציבור מעלה בי את החשש שכנראה מדובר באופציה השניה.
נשלח ב-21/3/2025 07:32
המדינה שכל כך מפריע לה שיש לומדי תורה שבזכותם היא חיה ונושמת נקלעה לשנאת אחים הזויה בגלל כבודו הגדול של ראש השב"כ כשמוחם סתום מלהבין שהם חיים בזכות בני הישיבות ולא בני הישיבות חיים בזכות כוחם ועוצם ידם, המדינה נמצאת במדרון חלקלק לשאול תחתית בשל גאווה וכפירה בבורא עולם וחוסר הערכה אמיתית ללומדי תורה
נשלח ב-21/3/2025 09:03
קלעפער כתב:
חשבתי שבגץ אמור להיות קשוב לרצון הציבור. והציבור ברובו ...
למה חשבת ככה? זה לא נראה לי נכון אפילו בהגדרות התפקיד של בג"צ (בדיוק בגלל זה הוא לא נבחר ע"י הציבור)