| נשלח ב-30/4/2025 18:53 |
|
| |
למה השב"כ לא הודיע על ההתארגנות להצתות?
איפה השב"כ????
למה עדיין עומד בראשות השכ"ב אדם שהוא לא עושה את עבודתו כמו שצריך ???
ההצתות בכל הארץ מאורגנות,
עשרות רבות של הצתות,
מהדרום ועד הצפון,
מהנגב בואכה עזה ועד עפולה,
דרך אלעד ופרוזדור ירושלים,
זה מאורגן ! ! !
איפה השכ"ב???????
זה תפקידו לאתר את המארגנים,
זה תפקידו להודיע לכל הגורמים להתארגן לשריפה,
זה תפקידו לתפוס את המציתית
זה לא התפקיד של המשטרה ! ממש לא ! ! !
התפקיד של השב"כ הוא למצוא אנשים שפועלים נגד המדינה מתוך המדינה,
לפעול נגדם, ולתפוס אותם ולהעביר אותם למשטרת ישראל,
כדי שהיא תעמיד אותם לדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 19:09 |
|
| |
המזרחן ד"ר מדרכי קידר
כאשר שרותי הביטחון של ישראל עסוקים בלהעליל עלילות על נוער הגבעות ובחקירת עניינים פליליים כמו שריפת שדות, עקירת עצים ואף רצח (שאני מתנגד להם באופן טוטאלי), הם לא שמים לב שיש מי ששורף לנו את הארץ בשם הג'יהאד. ג'יהאד השריפות בארץ שורף חורשות ויערות, ובאירופה - כנסיות.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/04/2025 19:09:23
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 19:41 |
|
| |
העיתונאי תמיר מורג
פרסום ראשון: מדעני אקלים מכל העולם נוהרים לאזור כדי לחקור את העמידות המדהימה של הצמחייה ביו"ש לפגעי ההתחממות הגלובלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:19 |
|
| |
שוב נמצאו האשמים...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:31 |
|
| |
"מספיק מחבל אחד, בשביל לשרוף יער שלם"..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:37 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | שוב נמצאו האשמים... |
|
אני די בטוח, שאיכשהו בעלה של קמלה האריס אשם בשריפות היום וגם בשריפה בכרמל. הרי בטח אם הוא היה איזו פעולה היה נוצר איזה פקט פרפר שאיכשהו היה משנה משהו אצל מישהו. (אחריות כזו, לטעמי, יש גם לבת הדודה של שכנתו של נשיא פפואה גינאה). אבל אם אתה שואל מי האשם הישיר והקונקרטי, חד משמעית שאם יש התארגנות שמטרתה להזיק למדינה וליושביה (כמו השריפות היום, וכמו ההתארגנות הלא דמוקרטית של ה"מחאות" לפני שנתיים, וכמובן ההתכוננות כמו של חמאס לשמח"ת דאשתקד), תפקיד השב"כ לעקוב אחריה להתריע ולמנוע אותה. הוא ולא אחר.
תוקן על ידי הדיבוק ב- 30/04/2025 20:37:31
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:40 |
|
| |
העיקר שביבי חף מפשע, כל היתר פחות חשוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:48 |
|
| |
1/ צופה בתמונות השריפה המשתוללת והדם שלי רותח! זה זרק אותי ישר לעימות שהיה לי עם השר המיועד בן גביר לקראת כניסתו לתפקיד, על רקע רכישת מסוקי הבלאקהוק לכיבוי. רכישת המסוקים הייתה תוצאה של עבודת מטה ארוכה ורצינית שהובלתי מול המל"ל, משרד רוה"מ והאוצר, ואושרה גם ע"י רוה"מ בנט.
2/ זו הייתה עבודה שנולדה מהחלטת ממשלה מקיפה שיזמנו – תכנית לאומית למאבק בשריפות ענק (החלטה 1091), שעברה בפברואר 2022. בן גביר, במסגרת העימותים המדומים והילדותיים שיזם מול המפכ"ל, המציא שקר לפיו רכישת הבלאקהוקים נועדה "לשימוש המפכ"ל" – והוציא כותרות מופרכות על "בזבוזים במשטרה"
3/ זה היה כל כך הזוי ומטופש – כי רכש המסוקים נועד בכלל עבור הכבאות ולא עבור המשטרה! לא יכולתי לשתוק כששמעתי את השקרים בוועדת הכנסת. ניסיתי בכל כוחי להבהיר שמדובר במסוקי כיבוי שאמורים לשדרג את היכולת האווירית של ישראל. כמובן, זה היה כמו לדבר עם הקיר.
4/ הטיעונים השקריים בלמו את פרויקט הבלאקהוקים – ומנעו מאיתנו להיות היום, שנתיים וחצי אחרי, עם חיזוק חיוני למאבק בשריפות הענק. אין דוגמה מובהקת יותר לחוסר האחריות והמסוכנות של מינוי בן גביר לשר. אני צופה בלוחמי האש, בטייסת "אלעד", בשוטרים הגיבורים – ופשוט מתפוצץ מכעס.
תומר לוטן:לשעבר מנכ״ל המשרד לביטחון הפנים
תוקן על ידי קלעפער ב- 30/04/2025 20:49:07
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 20:52 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | 1/ צופה בתמונות השריפה המשתוללת והדם שלי רותח! זה זרק אותי ישר לעימות שהיה לי עם השר המיועד בן גביר לקראת כניסתו לתפקיד, על רקע רכישת מסוקי הבלאקהוק לכיבוי. רכישת המסוקים הייתה תוצאה של עבודת מטה ארוכה ורצינית שהובלתי מול המל"ל, משרד רוה"מ והאוצר, ואושרה גם ע"י רוה"מ בנט.
2/ זו הייתה עבודה שנולדה מהחלטת ממשלה מקיפה שיזמנו – תכנית לאומית למאבק בשריפות ענק (החלטה 1091), שעברה בפברואר 2022. בן גביר, במסגרת העימותים המדומים והילדותיים שיזם מול המפכ"ל, המציא שקר לפיו רכישת הבלאקהוקים נועדה "לשימוש המפכ"ל" – והוציא כותרות מופרכות על "בזבוזים במשטרה"
3/ זה היה כל כך הזוי ומטופש – כי רכש המסוקים נועד בכלל עבור הכבאות ולא עבור המשטרה! לא יכולתי לשתוק כששמעתי את השקרים בוועדת הכנסת. ניסיתי בכל כוחי להבהיר שמדובר במסוקי כיבוי שאמורים לשדרג את היכולת האווירית של ישראל. כמובן, זה היה כמו לדבר עם הקיר.
4/ הטיעונים השקריים בלמו את פרויקט הבלאקהוקים – ומנעו מאיתנו להיות היום, שנתיים וחצי אחרי, עם חיזוק חיוני למאבק בשריפות הענק. אין דוגמה מובהקת יותר לחוסר האחריות והמסוכנות של מינוי בן גביר לשר. אני צופה בלוחמי האש, בטייסת "אלעד", בשוטרים הגיבורים – ופשוט מתפוצץ מכעס.
תומר לוטן:לשעבר מנכ״ל המשרד לביטחון הפנים
תוקן על ידי קלעפער ב- 30/04/2025 20:49:07 |
|
מסוק בלק הוק בקושי נושא כמות מים משמעותית,
רק 1000 גלון שזה 3785 ליטר ( כל מטוס כיבוי ישראלי נושא 3000 ליטר ועולה הרבה הרבה פחות)
הוא לא בנוי כלל לשריפות גדולות !
הוא טוב מאוד לשריפות קטנות, לא ליותר מזה.
עוד משהו, נרכשו אז 4 מטוסי כיבוי נוספים, במקום ארבעת המסוקים שעלותם יקרה ואחזקתם יקרה פי כמה וכמה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/04/2025 21:09:39
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:09 |
|
| |
זה לא שהוא ביטל את זה ובתמורה הכין למשהו גדול יותר, שהיה ידוע שאפשרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:15 |
|
| |
טייס חיל האוויר לשעבר 'שי קלך'
לטרור ההצתות הערבי-איסלאמי-לאומני הזה היה צריך להיערך מזמן.
לא רק על ידי רכש מטוסי כיבוי (כיפת ברזל), או כבאיות (גדר חכמה), אלא באמצעות עבודת מטה נכונה, הכוללת, הערכות שב״כ, חיל אוויר וכוחות מיוחדים למשימה, הכוללת, תכנית ענישה קולקטיבית שתיצור הרתעה, הכוללת, מדיניות של יחס למציתים כאל פצצה מתקתקת.
אבל, כשהשב״כ עסוק במציאת תאי צינוק עם עכברים ליהודים, וראש השב״כ עסוק בשימור כסאו - זו התוצאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:27 |
|
| |
אדם עם ניק בשם 'שחף' פרסם
שב"כ קחו טיפ: זה לא עץ שצמח מוזר. צולם לפני חודש.

|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:31 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | זה לא שהוא ביטל את זה ובתמורה הכין למשהו גדול יותר, שהיה ידוע שאפשרי. |
|
תקרא את סוף ההודעה שמעליך, נשמע שכן קנו מטוסים יעילים יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:31 |
|
| |
מאיר רובין מנכ"ל פורום קהלת פרסם ביום 2 ביולי 2021 תפסתי על חם קבוצת ערבים בהצתת היער בחרבת סעדים, סמוך לירושלים. הזעקתי מיד מכבי אש ומשטרה, וגם צילמתי את הרכב של המציתים כשניסו לברוח מהמקום והעברתי את התמונות למשטרה. באותו הלילה, המציתים שבו ליער וניסו להצית את ילדיי ואותי, לתקוף אותנו ולהפיל אותנו מהכביש.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/04/2025 21:31:27
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2025 21:39 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | טייס חיל האוויר לשעבר 'שי קלך'
לטרור ההצתות הערבי-איסלאמי-לאומני הזה היה צריך להיערך מזמן.
לא רק על ידי רכש מטוסי כיבוי (כיפת ברזל), או כבאיות (גדר חכמה), אלא באמצעות עבודת מטה נכונה, הכוללת, הערכות שב״כ, חיל אוויר וכוחות מיוחדים למשימה, הכוללת, תכנית ענישה קולקטיבית שתיצור הרתעה, הכוללת, מדיניות של יחס למציתים כאל פצצה מתקתקת.
אבל, כשהשב״כ עסוק במציאת תאי צינוק עם עכברים ליהודים, וראש השב״כ עסוק בשימור כסאו - זו התוצאה. |
|
יש מישהו ממונה מטעם העם לוודא שזה נעשה, שכחתי את שמו, אבל כל פעם שהשב"כ מצליח הוא שם כדי לקבל קרדיט והוא גם הראשון לזהות סכנות...תזכיר לי את שמו... משהו עם שומר ביטחון ישראל...
|
|
|
|
|