|
|
| נשלח ב-15/5/2025 15:36 |
|
| |
מצפייה בתיעודים מבית שמש, נראה שאיתמר בן גביר הוא תינוק מגודל
אין לי שום דבר טוב לומר על הקיצוניים מבית שמש, וכמובן שזכותו של בן גביר, כמו שזכותו של כל אחד אחר, לטייל בכל רחבי מדינת ישראל, אף שלא ברור לי מה הוא בדיוק חיפש שם, ומה הוא חשב לעצמו שיצא מהרכב הממוגן שלו לטפל בדגלים כאחרון השוטרים. נראה שהמאבטחים מנסים לשכנע אותו לחזור לרכב, אך ללא הצלחה, ויש תיעודים בהם נראה בן גביר עצמו נראה רץ בחמת זעם לעבר אלו שצעקו לו. מה הוא חושב לעצמו? שזה תפקידו לרוץ לעבר מפגינים ולתת להם מכות?
נראה אותו עושה את זה בקפלן.
מול היועמ"שית הוא הפך להיות סמרטוט, חתם על כל ההגבלות ההזויות שהיא שמה עליו, הוא תחת פיקוחה. אבל בבית שמש הוא גבר גבר ויוצא בעצמו מהרכב הממוגן להתעמת עם המפגינים.
ולסיום, כמובן אין לצפות מהתקשורת שתבקר ותתקוף את המשטרה על זריקת רימוני הלם לעבר מפגינים. כשזרקו רימון בקפלן, המדינה סערה, התקשורת געשה ורעשה, השמאל גינה, וכמובן הקצין שזרק את הרימון פוטר מהמשטרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 15:48 |
|
| |
הוא "קנאי" כמותם. שניהם באותו ראש, זה לצד זה וזה לצד זה. אבל באותו ראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 15:59 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | הוא "קנאי" כמותם. שניהם באותו ראש, זה לצד זה וזה לצד זה. אבל באותו ראש. |
|
בעניין האידיאולוגי אפשר להרחיב ולדון בזה. אני מתייחס להתנהגות שלו, אכן זה מתאים אם היה עומד מולם כאחרון מפגיני עוצמה יהודית או כהנא, אבל הוא בתפקיד שר.
עקרונית אני סבור שטוב וחשוב שיהיו מפלגות ימין, גם של בן גביר, מפלגות שיאגפו את נתניהו מימין, אבל אני לא רואה למשל את סמוטריץ' נקלע לאירוע כזה ומתפקד כמו שבן גביר תפקד.
אולי את כל התסכול שלו מכך שאין לו שום מילה וסמכות מול המשטרה, לאחר כל ההגבלות שהטילה עליו היועמ"שית, והוא כמובן שיתף פעולה וחתם והתחייב על הכל, אולי את התסכול הזה הוא ניסה להוציא מול החרדים הללו שלא נהנים מהגנה כלשהי, ושם להראות כמה הוא "גבר".
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 16:14 |
|
| |
נו טוב, תפקיד שר בממשלה הנוכחית הוא כלום ושום דבר . זה שהוא מתנהג כך, לא יותר גרוע מתפקודם של שרים אחרים בממשלה הזו. אבל בכל זאת, תמיד רצינו שרים שיתנו דוגמה אישית ולא איזה גולדקנוף שמזמין את המשטרה כדי לחלץ אותו מכמה זבי חוטם ומצורעים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 17:01 |
|
| |
כל ה 120 הם תינוקות מגודלים בצורה כזו או אחרת. גנון זה מחמאה לאיך שהכנסת מתנהלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 18:02 |
|
| |
דווקא בקטע של ההנהגה העממית, השובבית, אנטי המכובדות של "שר". כאשר חולצתו גם מרושלת. זה דווקא מה שתופס טוב בדור הזה.
ולהבדיל בין חול לקודש. גם בצד החרדי, החסידי, הרי הרב בידרמן, עם ההופעה המרושלת המפושלת, האנטי כבודה - הוא סוחף את כל הקהל החסידי, במקום שאדמורי"ם הלבושים כמו פריצים גליציאניים, מהוקצעים ומשקיענים, לא הצליחו כמותו. הדור של היום אוהב "גובה עיניים". גם טראמפ הוא חלק מהעניין. ויש להניח שגם בקרב ראשי הישיבות, הדור של היום לא אוהב את השוויצרים של פעם, המהוקצעים והמגוהצים. נאדה. גדלות האדם היא היסטוריה. אולי זה מעיד על פתיחות, על פנימיות ולא חיצוניות. ואולי דווקא על רדידות, כי רוב הדוגמאות לעיל יש בהם גם מן הרדידות, והקב"ה הועיד את מי שהועיד לדור הזה דייקא. לחזק לבבות ולבטל כל הגזירות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 19:38 |
|
| |
הענין הוא לבריון הזה אין מה להציג, הוא איים בקול רעש גדול וחזק שאם יעבור סיוע לעזה הוא יפרוש, עובר סיוע ודלק והוא שותק כדג מת. המשילות בקנטים, בממשלת השינוי היה יותר משילות מעכשיו, שריפות קשות, פיגועים, והוא נוסע במסוק משטרתי למירון... אז מה עושים? מוצאים איזה שעיר לעזאזל קבוצה של קנאי שכולם יכולים לשנוא ועושים עליהם "אבו עלי"...
חבל שאינכם מקשיבים, מזמן הסברתי לכם שמדובר בבריון. בלון עם אוויר חם...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 23:43 |
|
| |
שלא יובן לא נכון הוא יותר ראוי כמעט מכל מי שיש לשמאל להציע כיום. לא הם הבשורה, ובטח לא בנט הנוכל. היו לו כוונות טובות והרבה רצון לחולל שינויים אמיתיים במה שנדרש, כולל בפשיעה המאורגנת ובפשיעה הערבית, והוא גם עשה דברים טובים, בעניין כיתות הכוננות, בעניין תנאי המחבלים. זה לא סוד שתקעו לי בלי סוף מקלות בגלגלים, והגבילו אותו, עד למצב אבסורדי שהוא חתם ליועמ"שית על מסמך משפיל ומגביל מאוד, ששולל ממנו כמעט הכל..
בעניין ה"עממיות", הכל טוב ויפה, אבל לא נראה לי שבדיוק הוא שצריך לפזר הפגנות ולהתעמת עם מפגינים. אם היה עושה את זה באזור של בני דודים, זה היה יכול להיגמר מאוד רע עבורו. ואם זה היה קורה בקפלן, שהוא מתעמת עם המפגינים תוך שימוש ברימוני הלם על מפגינים, הוא היה מסיים את הקריירה הפוליטית (בבית שמש מול חרדים, התקשורת והיועמ"שית סלחנים).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2025 00:09 |
|
| |
למה להשוות אותו לשמאל ולא לימין המתורבת והשפוי? בימין הוא כלומניק. שום מקלות בגלגלים, סתם חוסר מעוף ויכולת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2025 00:17 |
|
| |
אין טעם להתכחש לעובדות ולמציאות
היועמ"שית לקחה לו כמעט את כל הסמכויות, והשב"כ לא מעוניין (מסיבות בעיקר פוליטיות) לשתף פעולה בעניין הפשיעה המאורגנת והפשיעה הערבית.
מי זה "הימין המתורבת והשפוי"?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2025 04:12 |
|
| |
הסיפור עם היועמשית הוא מלאחרונה. היה לו מספיק זמן לעשות משהו, חוץ מפרובוקציות ילדותיות.
בענין הימין, תחפש...אם לא תמצא תעבור לשמאל...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2025 02:44 |
|
| |
והנה שוב חזר השר הכושל לסחוט מעט קולות על גב החרדים בבית שמש.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|