| נשלח ב-15/6/2025 07:16 |
|
| |
המודיע הגזימו הפעם לגמרי
הבעיה של כל העיתונים השבועיים ביום שישי היתה, שהמתקפה על איראן החלה ב3 בלילה ועד לשעה זו היה זה סוד מוחלט. העיתונים הופיעו בבוקר יום שישי ללא כל איזכור למלחמה הגדולה הניטשת עכשיו. היית מצפה שהבוקר - יום ראשון - יהיו כותרות ראשיות גדולות בצבע, על המתקפה באיראן. אך לא, כמעט כל העמוד הראשון מוקדש להתפטרותו של גולדקנופף "היום נכנסת לתקופה התפטרותו של השר גולדקנופף", זועקת הכותרת הראשית! כשבצד כתוב באותיות גודל בינוני על איזה מתקפה באיראן, ושהמשך הכתבה בהמשך דפי העיתון.
מי יסביר להם שלא כל העולם מסתובב סביב גור גולדקנופף, ושעיתון המודיע אינו מחולק רק למנויי גור יש עשרות אלפי אנשים שאינם חסידי גור, ומנויים על עיתון זה. כל הארץ "על גלגלים", ואסון התפטרותו של גולדקנופף הוא אסון פרטי של גור.. מוצדק ככל שיהיה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 15/06/2025 07:32:24
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 07:30 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 07:53 |
|
| |
העיתון רצהלמנוע הרהורי כפירה שמא פרישתו של גולדקנופף מהממשלה היא שהביאה להצלחה שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 08:20 |
|
| |
האדמור מגור ישוב ארצה וגולדקנוף חוזר על ארבע לממשלה . המודיע מזכיר למי שצריך שעוד לא מאוחר למשוך חזרה את מכתב ההתפטרות מהממשלה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 08:36 |
|
| |
גישה חרדית אופיינית, ובוודאי גישה של גור אני ואני ורק אני וכל העולם חג מסביבי , ולנו נשאר רק להקיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 09:30 |
|
| |
גישה של חסרי דעת
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 09:38 |
|
| |
| עורב_צחור כתב: |  | | גישה חרדית אופיינית, ובוודאי גישה של גור אני ואני ורק אני וכל העולם חג מסביבי , ולנו נשאר רק להקיא. |
|
למה "גישה חרדית אופיינית"? כי חרדי אופייני הוא אגואיסט?
גישה אופיינית של חוזר בשאלה אכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 09:40 |
|
| |
המבשר כמובן נתנו כותרות נורמליות

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 15/06/2025 09:50:43
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 09:44 |
|
| |
זה עלון פנימי של גור מה ציפית?! לא מבין את מי שלא חסיד גור ועדיין משלם מנוי (כולל כמה מבני משפחתי) כדי לקבל אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 10:28 |
|
| |
אמנם הקטע על המלחמה הוא הקטע הראשון והוא באדום, וגולדקנופף פרש למען כבוד התורה... אנשים מתים ומלאים חרדה, והמודיע מתאר באריכות קטע נקודתי, הם רוצים להראות שהם לא טעו, וכל העולם מתעניין בפיטורים של גולדקנופף . המודיע ירדו פלאים, המודיע של יום שישי משעמם בענק, זו ההזדמנות לעזוב את המודיע
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2025 11:11:12
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 12:11 |
|
| |
המעיישה הנורא עם הכותרת הראשית של המודיע היום מזכירה לי נשכחות. אני נזכר ביום שבו מאסתי ב'עיתון' המכונה 'יתד נאמן'. היה זה במעשה של תהלוכה של חב"ד בל"ג בעומר שעשתה דרכה ברח' דסלר בבני ברק, הלכו 'שקצים' והוציאו מבית מדרש סמוך ספסלים והעמידןם באמצע הרחוב כמחסום להפריע לתהלוכה. משתתפי התהלוכה כצפוי העיפו את הספסלים לכל רוח, ואולי גם נתפרקו.בריאות ומדע למחרת הייתה כותרת ראשית צעקנית בפמפלט המפלגתי הזה, לאמר: 'חוליגנים פרצו והשחיתו בית כנסת'. המצחיק והמדאיב בכל זה שבתוך הידיעה תואר המאורע כפי שהיה וכפי שתיארתיו, ללא קשר עם תוכן הכותרת. לנוכח ההיתייחסות הזו לקוראיהם כמטומטמים, חדלתי מאז להסתכל בפמפלט זה, פרט למקרים בודדים ואקראיים (חוץ מזה שמראיתו ככספומט שכולו עשוי כסף, מבפנים ומבחוץ). עכשיו הגיעה השעה לשקול הפסקת המינוי שעדיין החזקתי בו, בדף הידיעות הגורי, שבעיקר החזקתי בו מתוך אינרציה ומתוך התנגדות לפילוג ששבר את אגו"י. לעגלים המפוטמים הללו יש להראות שיש תוצאות לפעולתם.
תוקן על ידי נצל ב- 15/06/2025 12:12:37
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 14:00 |
|
| |
בושה וחרפה שהם עושים כותרת מכך שחרדי התפטר מלהיות שר, מלכתחילה היה אסור לו לקחת את התפקיד הזה, גדולי ישראל של האגודה ויהדות התורה קבעו לאורך השנים כי אין לקחת תפקיד של שר בממשלה, למה הוא לא למד לקח מליצמן שהיה הראשון לשבור את האיסור מאז פרישת הרי"מ לוין וסיים בבושת פנים,
שלפחות ילכו לבקש סליחה משרי פא"י המנוחים.
תוקן על ידי בונדמן ב- 15/06/2025 14:00:13
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 14:43 |
|
| |
מפרסמים בעלי תשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 15:35 |
|
| |
מצדיע לפותח האשכול על ההתפכחות מ 4 לפנות בוקר שאז הוא עוד לימד זכות על גולדקנופף וסופסוף נפל לו האסימון שגור מעניין אותם רק את עצמם בכל שעה ובכל מצב אני ואפסי עוד. טוב מאוחר מלעולם לא
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2025 15:41 |
|
| |
בדקתי במהלך ליל שישי וגם ביום שישי עצמו ובהמשך במוצ"ש אתרי חדשות בחו"ל, ברובם המכריע ההתקפה על איראן אפילו לא הופיעה בעמוד הראשון, בטח שלא כאייטם ראשי. היו בודדים ממש שזה הופיע כאייטם שלישי או רביעי, אחרי המטוס שנפל בהודו. היום המצב קצת השתפר...
|
|
|
|
|