לאחרונה כל מי שנכנס לפורום רוטר נט מקבל פרסומת קופצת ומודעות פרסומת המכילות תמונות זימה מהרמה הנמוכה ביותר התמונות מכילות קישור לאתרי תועבה .
עזבתי את פורום בחדרי לטובת רוטר נט הפעיל יותר ( תראו מתי כתבתי הודעה אחרונה ) עד שזהווו אי אפשר פשוט להכנס לשם ולהתעדכן בלי שתקפוץ לך תמונת תועבה מול העיניים !!!!
תוקן על ידי בן0תורה ב- 19/06/2025 23:04:58
נערך ע"י בחדרי חרדים
נשלח ב-19/6/2025 22:41
נורא ..
אבל עם כל אחד יקיש על הX ויקיש על "פרסום בלתי הולם" גוגל תבין לבד ..
יש שם גם פרסומות על אמונה בנוצרים ובמשיחם המדומה
נשלח ב-19/6/2025 22:44
זה לא עוזר .
אנשים שזה הפריע להם ניסו לפתוח שם אשכול בנושא וכמובן שהוא נמחק
קטע איתך, הודעתך האחרונה בפורום פה היה לפני כשנה וחצי, ופתאום היום אתה מגיח פה עם תלונה על פורום אחר שאינו קשור לפלטפורמה זו, מה יותר פשוט שתפנה את הטענות שלך לרוטר ככה יהיה יותר הגיוני וסביר. נחכה לך בשנה הבאה.
נשלח ב-19/6/2025 23:11
באג אלפיים .
זה מה שכתבתי בהודעה .
נטשתי את בחדרי לטובת פורום פעיל פי אלף .
עד שזהוו .... אי אפשר יותר להיות שם ! כל כניסה לאשכול מביאה לך פרסומות לתמונות הזויות !
נשלח ב-20/6/2025 00:15
האם עמותות חרדיות למיניהן מפרסמות ברוטר נט?
נשלח ב-20/6/2025 01:07
חוסם פרסומות לא עוזר ?
נשלח ב-20/6/2025 04:29
אתה כנראה מודע לכך שגוגל מביא לך פרסומות לפי תחומי העניין ואתרים שביקרת שם לפני כן...
נשלח ב-20/6/2025 06:20
אין לי תחומי עניין כאלו .
זאת תופעה שהתלוננו עליה רבים מגולשי רוטר הדתיים והלא דתיים .
הפירסומות לאתרי 18*** קופצות אך ורק ברוטר בלבד ! ולא בשום אפליקציית חדשות אחרת
נשלח ב-20/6/2025 11:22
עלינו אפשר אולי אולי לעבוד אבל על גוגול אי אפשר, והם מביאים פירסומת רק מתחומים שהתעניינת בהם בעבר, אז אל תתפדח עם הודעות מיתממות, מטמטמות, ואל תתבזה בפומבי. ועמך הסליחה.
נשלח ב-20/6/2025 12:39
כנס ידידי לאפליקציית רוטר ותראה בעצמך מה זה יביא לך .
נשלח ב-20/6/2025 13:04
אני משתמש באפליקציה האדומה, לא רואה פרסומות בכלל (גם לא באפליקציות אחרות או בדפדפן כרום)
הפתרון:
צריך להגדיר בטלפון DNS פרטי ולכתוב dns.adguard.com
זה שרת חוסם פרסומת, בעצם כל הגלישה מסוננת ע"י ומסתירה את הפרסומות.
בטוח לשימוש.
לפעמים באזור בלי קליטה טובה, הטלפון ימליץ לכבות את ההגדרה הידנית הזאת, ולחזור למצב אוטומטי.
נשלח ב-20/6/2025 15:09
אולי אפשר כבר לערוך את כותרת האשכול? לא מתאים לפרהסיה של חרדים התיאור המפורט הזה. בכלל מיצינו את הענין, הבנו, לא יודע כמה הסתכלויות אסורות נזקפות עכשיו על ראשו של בן0תורה. ב"ה לא הייתי מאלו שהלכו לבדוק את הנושא. רק מזכיר דברי חז"ל על המסתכל וכו' אפילו באצבע קטנה, קל וחומר בטינוף המתואר כאן ודברי המ"ב, שעובר על ולא תתורו ואפילו יש בידו תורה ומעש"ט לא יינקה מדינה של גיהנום.
נשלח ב-20/6/2025 16:01
איש_חשוב כתב:
אולי אפשר כבר לערוך את כותרת האשכול? לא מתאים לפרהסיה של חרדים התיאור המפורט הזה. בכלל מיצינו את הענין, הבנו, לא יודע כמה הסתכלויות אסורות נזקפות עכשיו על ראשו של בן0תורה. ב"ה לא הייתי מאלו שהלכו לבדוק את הנושא. רק מזכיר דברי חז"ל על המסתכל וכו' אפילו באצבע קטנה, קל וחומר בטינוף המתואר כאן ודברי המ"ב, שעובר על ולא תתורו ואפילו יש בידו תורה ומעש"ט לא יינקה מדינה של גיהנום.
אתה כותב על עצמך מנהל הפורם. אם למחוק כותרת שאינה מתאימה אתה לא יכול אז במה מתבטא הניהול שלך?
נשלח ב-20/6/2025 19:01
אני מנהל של כמה פורומים, בתוך הפלטפורמה של בחדרי, אבל לא של פורום "בחדרי חרדים" וכמובן לא אני כתבתי על עצמי 'מנהל', זה קורה אוטומט. אחד הפורומים המוצלחים - טיפים עצות ומתכוניםמומלץ!