| נשלח ב-18/7/2025 11:59 |
|
| |
ואולי כך ניצל בבציק מציפורניה המושחזות של היועמשית?
היועמשית "מנקה את השולחן שלה" בגלל שהיא הפנימה שהפיטורין שלה אל חזור. עכשיו, היא מנסה בכמה ימים שעוד נותרו לה בתפקיד להזדרז ולהורות על חקירות אישי ציבור שעניינם פתוחים ועומדים בפרקליטות . אולי בבציק תקף את ביבי כדי שהיועמשית לא תקבל החלטה בעינינו ...יצוין שבבציק לא רק לכלך על ביבי אלא שפתאום הוא גילה את "אורו הגדול" של הצדיק בנט: כידוע שבנט מעולם לא שיקר לציבור בוחריו וקיים את כל הבטחותיו לציבור, במילים אחרות, הוא מתלונן על שקרן אחד, ובאותה עת משבח את השני?! זה כבר אומר דרשני, אבל רציני עם כל הפירושים, נראה, שמנסה להטות את הכף לטובת השמאל על פני כל מועמד אחר של אנשי ימין הראויים לכס ראשות הממשלה ובכך להציל את עורו?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/07/2025 12:39:11
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/07/2025 12:48:41
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2025 12:57 |
|
| |
לא הייתי בונה על פיטוריה במצב הנוכחי שאין לקואליציה רוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2025 15:50 |
|
| |
אין מצב שחרדים לא מצביעים בעד פיטוריה של זרש
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2025 23:57 |
|
| |
לא מן הנמנע שיש דברים בגו.
לא טרחתי לקרוא את כתבת הליקוק של צמד רקדני המה יפית עם בבצ'יק, אך אני רואה שהזכירו כאן שבבצ'יק שיבח את בנט, אז רק אציין, שבבצ'יק מתאים לבנט, ובנט מתאים לבבצ'יק.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2025 11:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | אין מצב שחרדים לא מצביעים בעד פיטוריה של זרש |
|
עבור מצלצלים, העסקנים יטהרו גם יטהרו את השרץ בק"ן טעמים. ובלי קשר, בנושא הנידון מסכים עם פותח(ת) האשכול.
תוקן על ידי momeir ב- 20/07/2025 11:18:10
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2025 20:29 |
|
| |
עד שמישהו סוף כל סוף מעיז להגיד את האמת, פתאום אוהבי חילונים והתחלנות תוקפים אותו. בגלל ביבי המצב היום בשפל שלא היה כמוהו מימי בן גוריון, היועמשי"ת חוגגת ובקרוב תכריח את הצבא לעצור בחורים שלא מתגייסים, המדינה עומדת לרעוד, והבחרוים שלנו הקרבן. לא לדבר על זה שיש בתים שרגילים ליסוע לחו"ל כל שנה ופתאום אין אפשרות כזו אחרי שהזמינו כרטיסים (יהיו כאלו שזה ייראה להם שולי, נו שלא יסעו, אבל זה נסיון קשה לבחורים שבאים מבתים כאלו) ובייחוד מי שינסה לברר מה קורה בישיבות שתמיד היו על הגדר כגון מערבא נהורא וכדו' שם המצב ממש קשה הולכים הרבה הרבה פחות לישיבות שחורות כבר היום. ביבי הוביל אותנו בכחש, ולא התעסק בזה עד השבוע האחרון דחיינותו עבדה נגדינו ולא נראה שעניין אותו כל כך להעביר חוק. צודק בבצ'יק שבנט היה יותר טוב לחרדים אין ספק בזה, נכון שהוא רימה את בוחריו זה פחות ענינינו אנחנו בודקים מי הזיק לעולם התורה ומי שיקר את עולם התורה, ביבי שהבטיח הרים וגבעות בסוף התקציב של השרידים שלא קוצצו מפאת העדר חוק שווה למה שנתן בנט, וזה עוד מי שבזכותינו הוא ראש ממשלה, לעומת מי שתקפנו אותו כמו את היטלר בערך. אבל אשמים אנחנו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2025 21:04 |
|
| |
לא הייתי מכנה את האנשים כאן אוהבי התחלנות אבל אני מסכים לדבריך. ח"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2025 02:36 |
|
| |
אכן ההבדל בין בנט לביבי -
בנט הודיע קבל עם ועולם "אני נוכל, ותאכלו אותה" ביבי, נוכל שקט, מסתיר את נכלוליתו, דוחה כל יום למחר "תצביעו בעד התקציב ומיד אחר כך הכל יסתדר"
כל אחד כאן יביע את דעתו, לדעתי ביבי גרוע מבנט. נוכל שמסתיר את שקריו, מסוכן יותר, לנו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2025 18:18 |
|
| |
בבציק אאין לו תפקיד רשמי .הוא היה עוזר של ליצמן הכתבים הם חסידי גור אז מה יש לצפות מכל הראיון הזה ?????.
|
|
|
|
|