בית פורומים בחדרי חרדים

איזה תורה הם לומדים? איזה מוסר ??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2025 19:37 לינק ישיר 
איזה תורה הם לומדים? איזה מוסר ??

אני רואה את הסרטונים מההפגנות ואני מתבייש!!! 

איזה תורה הם לומדים שגורמת להם להתנהג ככה?? איזה ספר מוסר גרם להם לאבד את המוסריות ??? 

איפה העדינות של בן תורה? איפה המידות? איפה הדרך ארץ שקדמה לתורה? 

לקרוא לשוטר חמסניק? נאצי? 
לקרוא לחיילים תמותו ולא נתגייס ?? 

אפי' בעולם הפשע שמחסלים אנשים מכבדים את השוטרים! ירדתם יותר נמוך מעבריינים !!! 
השוטר עושה את תפקידו ועבודתו ואולי הוא מכבד את התורה ולמדיה ואולי לא אבל בטוח הוא לא הכתובת לטמטום שלכם!! 

ר' עמרם בלוי מנהיג הקנאים היה הולך בראש השירה מכניס את הראש לתוך הקופה וחוטף מכות ולא אמר מילה! לא קילל וגידף את השוטרים אלא רק צעק שבת שבת 
אז הקיצונים החדשים שנולדו לפני כמה שנים המציאו תורה חדשה... עזבו את דרך הרב שך אבל גם לא הלכו בדרך הקנאים.. פשוט אבדו את הדרך.. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2025 20:44 לינק ישיר 

תוצאה הכרחית
מי שרוצה יכול ללמוד את כל המוסר בעולם ולהכשיר בעזרתו את הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2025 22:25 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

איזה תורה הם לומדים שגורמת להם להתנהג ככה?? איזה ספר מוסר גרם להם לאבד את המוסריות ??? 

השוטר עושה את תפקידו ועבודתו ואולי הוא מכבד את התורה ולמדיה ואולי לא אבל בטוח הוא לא הכתובת לטמטום שלכם!! 

ר' עמרם בלוי מנהיג הקנאים היה הולך בראש השירה מכניס את הראש לתוך הקופה וחוטף מכות ולא אמר מילה! לא קילל וגידף את השוטרים אלא רק צעק שבת שבת 
אז הקיצונים החדשים שנולדו לפני כמה שנים המציאו תורה חדשה... עזבו את דרך הרב שך אבל גם לא הלכו בדרך הקנאים.. פשוט אבדו את הדרך.. 

ר עמרם לא לקח שקל מהמדינה ..

הם לוקחים הרבה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2025 23:44 לינק ישיר 
פלוני שלמד תורה ראו כמה מקולקלין מעשיו....

פלדלפי כתב:

אתה צודק לגמרי. 

אבל מי שקורא ושונה ומשמש ת"ח ואין משאו ומתנו באמונה ואין דבורו בנחת עם הבריות מה הבריות אומרות עליו? אוי לו לפלוני שלמד תורה, אוי לו לאביו שלמדו תורה, אוי לו לרבו שלמדו תורה.

פלוני שלמד תורה ראו כמה מקולקלין מעשיו וכמה מכוערין דרכיו ועליו הכתוב אומר "באמור להם עם ה' אלה ומארצו יצאו?!" (יומא דף פו).

תוקן על ידי momeir ב- 23/07/2025 23:45:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 08:21 לינק ישיר 

אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר הציבורי

או שתגיד ישר שאתה לא מזדהה עם מטרת המחאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 09:44 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני ממש לא מזדהה עם פוסקת הדור היועמשי"ת האוטואנטישמית  הארורה!
אני מזדהה עם השולחן ערוך!!!
הקפלניסטים ואנשי הפלג , הצד השווה שבהם שהם גזלנים 
רשעים ארורים שאין להם כפרה עד שיתחרטו , יתוודו
ויבקשו סליחה מכל מי שפגעו בו.
" עבירות שבין אדם לחבירו אין יוה"כ מכפר עד שירצה את חבירו" !!!
ברור לי שתנסה לטהר את השרץ בק"ן טעמים כמו: " עת לעשות לה' הפרו תורתך "
אז כבר קדמוך הנאצים והקומניסטים שטענו  את אותו הדבר בלשונם הטמאה: 'המטרה מקדשת את האמצעים'. 
אין כאן שום קנאות!. רובא דרובא סה"כ מחפשים 'אקשן' וצ'ומי. יש כאן הרבה גסות רוח, גזילת זמן של הזולת, וחילול ה'! 

תוקן על ידי momeir ב- 24/07/2025 09:54:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 10:58 לינק ישיר 

אם היו מפגינים וחוסמים את המעבר לכנסת ולבית המשפט עוד ניחא, אבל מה אשם כלל הציבור שרק מעוניין להגיע הביתה אחרי עמל היום? מה אשם מי שחס וחלילה נזקק לשירותי עזרה ראשונה וכדו'? למה כלל הציבור שלא חטא ולא פשע נדרש להשתתף בכוח ובכפיה במחאה ולא משנה אם היא הכי צודקת שבעולם??? ג.נ. זה נכון לכל הפגנה מכל סוג שהוא, ועל אחת כו"כ כשזה נעשה ע"י ציבור האמון על הלכות בן אדם לחבירו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 15:54 לינק ישיר 
פלדלפי

פיינשמקער כתב:

אלו האורים ותומים שלך??? זו הדמות למופת? יש לך תמונה שלה בסלון??

אם היא הכשירה את השרץ אז תאכל אותו?? 

לי יש את התורה וממנה אני לומד!! 
לראות בחורים מכים מבוגרים שיצאו לצעוק עליהם שהם חוסמים אותם זו פשיטת רגל של כל הפלג! 

מסירות נפש זה לא לרקוד ולעשות צחוקים במכתיזת אלא לשבת ללמוד גם כשאין תקציב וגם כשעוצרים אותך 
האברכים שיושבים ולומדים גם כשאין הנחה במעון וגם שאין תקציב הם אלו שעושים מסירות נפש לא אלו שגוזלים את הרבים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 16:48 לינק ישיר 

נעשה כאן סלט, וצריך להפריד בין הדברים.
הארץ צריכה לבעור! וצריך להפגין בכל הארץ, (ואכן איזורים חילוניים דווקא) הפגנה היא חסימת כבישים מה לעשות.
מעצר שלושת האברכים האלו על אי התגייסותם לצה"ל, הוא סמל המאבק, על מעצר זה/שחרורם עומד פרשת הדרכים של - החרדים לאן.
אם ישתקו ולא יהפכו את כל המדינה, מעצרים יהפכו להיות נורמה, וזה יכול להיות כל אחד מאיתנו/בן/אח.
כבר עכשיו על ההתחלה המדינה צריכה לראות תגובה חריפה כל כך, שתחשוב פעמיים לפני מעצרים הבאים.
עד כאן הצדקת ההפגנות, על אש גבוהה.

מכאן ועד לקרוא לשוטרים נאצים, הדרך ארוכה ושונה, אין הצדקה לכנות אף יהודי בכינוי זה.
הענין הוא שרוב מוחלט של המפגינים אינו צועק נאצים, ולא הוגן להטיל מכאן על כל אלפי המפגינים.
(הסיפור של הכאת מבוגרים וכו', לא בדיוק ככה, המבוגרים האלו יצאו מהרכבים שלהם והיכו מפגינים ומשכו בכוח, אי אפשר לבוא בטענות של אלימות למי שבעצמו בא באלימות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 17:54 לינק ישיר 

הארץ אולי צריכה לבעור אבל בצורה מכובדת ומסודרת סטייל הפגנת המיליון ליד בגץ לפני 26 שנה ולא בצורת אספסוף פורע שרק משבש את החיים לאזרח הקטן, גורם אנטי וחילול ה' וממש לא מזיז למקבלי ההחלטות היושבים במגדל השן ונהנים כל רגע מהמחלוקת והקיטוב. עובדה שהאדמו"רים והרבנים לא הוציאו הוראה לצאת להפגין וכנראה שדעתם שונה ממך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 19:41 לינק ישיר 

ומה בדיוק הזיזה הפגנת המליון נגד בית המשפט?
כלום.
לעומת זאת, המדינה כן תחשוב פעמיים לפני שתעצור שוב בחורי ישיבות / אברכים, כשתראה איזה בלגן זה מביא.
דבר גדול מאוד מונח כאן על כף המאזניים
היהדות החרדית נלחמת על המשכיותה
אין המשך לחרדים, אם כולם מתגייסים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 20:12 לינק ישיר 

לא נעים לי אבל לראשונה כששמעתי שהשוטרים הרביצו למפגינים, לא מאוד הצטערתי. יש משהו שאנחנו לא מצליחים להבין, החרדים מאבדים את הציבור הכללי. אני לא מדבר על שונאי החרדים שתמיד שנאו חרדים אלא אנשים רבים שראו בחרדים אחים, אנשים מסורתיים ודתיים. ההתבטאויות המטומטמות של חברי כנסת ועסקנים שלא מוכנים להבין כאב אמיתי של אחרים. חסימת כבישים שגורמת גם לחרדים נורמליים להתעצבן ועל אחת כמה וכמה אנשים שכבר יש להם בטן מלאה על החרדים. הם פשוט מטומטמים מכדי להבין שהם רק מלבים את האש. כשחבר כנסת אומר "אנחנו נעזוב את המדינה" הוא לא מבין שבציבור הכללי לא רואים את זה כאיום אלא להיפך. אתה לא מאיים על ילד בממתקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2025 20:41 לינק ישיר 
אתה לגמרי צודק!

אלי_ו כתב:
לא נעים לי אבל לראשונה כששמעתי שהשוטרים הרביצו למפגינים, לא מאוד הצטערתי. יש משהו שאנחנו לא מצליחים להבין, החרדים מאבדים את הציבור הכללי. אני לא מדבר על שונאי החרדים שתמיד שנאו חרדים אלא אנשים רבים שראו בחרדים אחים, אנשים מסורתיים ודתיים. ההתבטאויות המטומטמות של חברי כנסת ועסקנים שלא מוכנים להבין כאב אמיתי של אחרים. חסימת כבישים שגורמת גם לחרדים נורמליים להתעצבן ועל אחת כמה וכמה אנשים שכבר יש להם בטן מלאה על החרדים. הם פשוט מטומטמים מכדי להבין שהם רק מלבים את האש. כשחבר כנסת אומר "אנחנו נעזוב את המדינה" הוא לא מבין שבציבור הכללי לא רואים את זה כאיום אלא להיפך. אתה לא מאיים על ילד בממתקים.

'לא תונו איש את עמיתו' הוא לאו מדאורייתא לא פחות מהלאו של: 'לא תבעירו אש ביום השבת'.
האיסור לצער את הזולת ולגזול את זמנו הוא איסור לא פחות חמור מאכילת חזיר! (אדרבה, יותר חמור!כי זה גם עניין של בין אדם לחבירו).
רק במדינת ישראל בני התורא גסי הרוח מרשים לעצמם להתנהג כגרועים שבאומות. 
זו התנהגות מקוממת, מטומטמת, שלא מועילה, ורק מביאה לחילול ה'. לשנאת חרדים !
מתפלא על הרבנים, ראשי הישיבות ששותקים.
הלימוד הזכות היחיד שיש לי עליהם , שאולי הם לא יודעים מה קורה בשטח... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה תורה הם לומדים? איזה מוסר ??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext