| נשלח ב-27/7/2025 17:17 |
|
| |
הכנה למצוות מעצר
אולי אני פסימי אבל אני רואה מעצרים בהיקפים נרחבים ואין הכנה!
יש ציבורים שבהן כל ילד מגיל 9 יודע מה עושים אבל לטאי/ספרדי מיינסטרים ממש לא
אני סתם פסימי או שיש לכם עצות מועילות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2025 17:49 |
|
| |
"רואה מעצרים בהיקפים נרחבים"????
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2025 23:09 |
|
| |
לפני שאתה מטפל בנושא הכנה למצווה. מה נראה לך? המדינה לא תתהפך? החרדים ישבו בבית כשהבנים בכלא? אי אפשר לעצור מליון אנשים שהופכים את המדינה. יווצר כאוס ואין צורך להסביר איך. המשטרה לא תוכל להשליט סדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2025 10:36 |
|
| |
יומיים כאוס ואחר כך נאדה. יקימו מחנות מעצר בבקעה או בנגב הלוהט. ובחורים ירוצו להתגייס. נחיה ונראה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 10:15 |
|
| |
באלו שעות המשטרה הצבאית מופיעה ? מה גודל הצוות שמגיע ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 11:25 |
|
| |
ובניגוד למחשבות של ראשי ישיבה, דווקא הטובים יתגייסו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 12:33 |
|
| |
מה נראה לך שמליון אנשים יהפכו את המדינה לתשעה מליון והם ישתקו? המשטרה לא תוכל להשליט סדר ומי יסבול? ברור המיעוט.
| איש_חשוב כתב: |  | לפני שאתה מטפל בנושא הכנה למצווה. מה נראה לך? המדינה לא תתהפך? החרדים ישבו בבית כשהבנים בכלא? אי אפשר לעצור מליון אנשים שהופכים את המדינה. יווצר כאוס ואין צורך להסביר איך. המשטרה לא תוכל להשליט סדר. |
|
תוקן על ידי ben_nahum ב- 06/08/2025 12:33:28
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 14:25 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | | מה נראה לך שמליון אנשים יהפכו את המדינה לתשעה מליון והם ישתקו? המשטרה לא תוכל להשליט סדר ומי יסבול? ברור המיעוט. |
|
עד היום הטענה שלך לא תפסה, ובמדינות בהם מליון איש יצאו להפגנות, הממשל קרס, והמליונים הרבים האחרים שלך לא יצאו להשליט את הסדר.
נ.ב. מאוד קשה לצטט אותך בגלל המנהג המוזר שלקחת, לכתוב את תגובותיך ב"נושא ההודעה".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 14:45 |
|
| |
בדרך כלל על כל אחד שיוצא להפגין יש כמה וכמה שתומכים אבל לא יוצאים, במקרה הנדון כל החרדים יצאו, מליון איש, אין עוד ולכן זה מליון נגד שבעה מליון, ובהתאם לזה ההפגנות הגדולות ביותר היו של החרדים אבל זה לא הפחיד את הפוליטקאים החילונים כי אלו לא המצביעים שלהם, קאפש?
| איש_חשוב כתב: |  | מה נראה לך שמליון אנשים יהפכו את המדינה לתשעה מליון והם ישתקו? המשטרה לא תוכל להשליט סדר ומי יסבול? ברור המיעוט.
עד היום הטענה שלך לא תפסה, ובמדינות בהם מליון איש יצאו להפגנות, הממשל קרס, והמליונים הרבים האחרים שלך לא יצאו להשליט את הסדר.
נ.ב. מאוד קשה לצטט אותך בגלל המנהג המוזר שלקחת, לכתוב את תגובותיך ב"נושא ההודעה". |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 16:14 |
|
| |
אתם שוכחים שבאיזה שלב יהיו גם הפגנות נגדיות, ואז נראה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 17:46 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | בדרך כלל על כל אחד שיוצא להפגין יש כמה וכמה שתומכים אבל לא יוצאים, במקרה הנדון כל החרדים יצאו, מליון איש, אין עוד ולכן זה מליון נגד שבעה מליון, ובהתאם לזה ההפגנות הגדולות ביותר היו של החרדים אבל זה לא הפחיד את הפוליטקאים החילונים כי אלו לא המצביעים שלהם, קאפש?
|
|
אני כתבתי "מליון איש יהפכו את המדינה" הפכת את זה ל"הפגנה", ואז יש לך מה לענות על כך, שזה לא יפחיד את הפוליטיקאים החילונים. יפה, דרך מענינת בויכוחים.
להפוך מדינה - כולל עצירה מוחלטת של כבישים מרכזיים במאות מקומות, שיבוש וכאוס של ממש בשדה תעופה, אין יוצא ואין בא. לא הכללתי כאן את החוליגנים של נטורי קרתא, אבל מן הסתם הם גם "יגרמו לנזקים של ממש". אין למדינה מספיק כוח לעצור את זה, ולא ממש מענין אם הפוליטיקאים החילונים תומכים או לא, כי מדובר בשיתוק של ממש של המדינה. וזה יקרה כמובן אם יתבצע כפשוטו כותרת האשכול, מעצרים בכמויות אדירות של חרדים.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 06/08/2025 17:51:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 22:33 |
|
| |
אתה באמת חושב שכל החרדים מטומטמים עד כדי כך? מי יכרות את העץ עליו הוא יושב?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2025 23:21 |
|
| |
לא חושב שזה נכון או נדרש. זה סתם יגרום למאבק מיותר בין חובבי אקשן לשוטרים אלימים והתוצאות עלולות להיות הרות אסון. ב"ה אנחנו לא בנויים להפגנות סטייל הקהילה האתיופית לטוב ולמוטב. אין לצבא יכולת מעשית או רצון לעצור מאות או אלפי עריקים בו זמנית. יעצרו לכל היותר לכמה ימים כפי שעוצרים את סרבני המצפון / התפקיד למיניהם מצהלה / רמת אביב והסביבה וישחררו עם פטור או עם התרעה ואז פטור במעצר הנוסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2025 01:00 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | אתה באמת חושב שכל החרדים מטומטמים עד כדי כך? מי יכרות את העץ עליו הוא יושב?
|
|
אויש אתה מזכיר לי את הכתבה של איזה כתב שמאלן ירושלמי לפני כמה שנים, בו הוא פירט איך כל חרדי מקבל 17 אלף שקל לחודש מהמדינה. ואז כולנו שאלנו איפה התור לקבלת הכספים. אני לא מקבל שום הטבה מהמדינה, משלם ביטוח לאומי למדינה יותר ממה שאני מקבל ממנה. משלם כל חודש המון מיסים, הרבה יותר מהפרוטות הזעומות שהמדינה נותנת לחינוך ילדי. המדינה יושבת עלינו, ודוגרי, אם כך נראית מדינת ישראל, עוצרת חרדים כי הם מעונינים לשבת בישיבות וללמוד, הייתי שמח אם ארה"ב היתה מספחת אותנו אליה.. כך שאני גם לא צריך את הוצאות הביטחון הגדולות שנועדו לשמר את האחיזה של כמה יהודים חילונים פה, ועל הדרך כבר נהיה גם צבא מקצועי בשכר שלא מגייס את אזרחיו בכפיה. המדינה ה52 של ארה"ב, נשמע לא רע, אפילו ממש טוב.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/08/2025 01:01:13
|
|
|
|
|