בית פורומים בחדרי חרדים

לזכרו של הרב קוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2025 07:55 לינק ישיר 
לזכרו של הרב קוק

לא זכיתי לגדול על תורת הרב קוק. נתקלתי בשיעור הזה של הרב גיא אלאלוף, קשה לי לומר שהתחברתי לסגנון של הרב אבל השיעור מענין וחידש לי על דרכו של הרב קוק שהשבוע היארצייט שלו. השיעור הוא על דרכו של הרב קוק ואיך הצליחו להשחית ולהרוס את תורתו. אני חושש שהשיעור לא תמיד נעים לאוזניים חרדיות ועוד פחות לאוזניים מזרוחניקיות. https://youtu.be/3D7IaGpg2wk?si=xhetd4nBr4t1YEyv

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2025 23:13 לינק ישיר 

גיא אלאלוף הוא איש מוכשר, ההרצאות שלו מעניינות, מחוסר ידע הוא מעליל עלילות על החרדים בצורה קשה וכו', ההרצאות שלו מעניינות יותר עם הזמן, הוא נחשב רב והוא פוסק מה שבא לו, הוא חר"דלי, ההרצאות שלו די מבוקשות, הוא איכפתי, הוא נותן לי להגיב לו קצת על ההסתה המופרעת שלו, ואז הוא לא מבין ונעלם. אני כבר לא מקשיב לברנש הזה

תוקן על ידי רציף ב- 01/09/2025 00:03:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2025 08:42 לינק ישיר 

רציף כתב:
גיא אלאלוף הוא איש מוכשר, ההרצאות שלו מעניינות, מחוסר ידע הוא מעליל עלילות על החרדים בצורה קשה וכו', ההרצאות שלו מעניינות יותר עם הזמן, הוא נחשב רב והוא פוסק מה שבא לו, הוא חר"דלי, ההרצאות שלו די מבוקשות, הוא איכפתי, הוא נותן לי להגיב לו קצת על ההסתה המופרעת שלו, ואז הוא לא מבין ונעלם. אני כבר לא מקשיב לברנש הזה

התואיל לפרט?
איזה עלילות הוא מעליל על החרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2025 23:46 לינק ישיר 

מואדיב כתב:

התואיל לפרט?
איזה עלילות הוא מעליל על החרדים?
אני כבר לא זוכר, זה לא מעסיק אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2025 20:18 לינק ישיר 

האמת שמעתי עוד שני שיעורים שלו. יש לו נטיה לכותרות קצת בומבסטיות ולהקצנה, אולי כדי למשוך קהל, אבל הוא באמת מענין. שמעתי שיעור על "איך החסידות ניוונה את עצמה", הכותרת צעקנית ואפילו מקוממת אבל הדברים מענינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2025 23:08 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
האמת שמעתי עוד שני שיעורים שלו. יש לו נטיה לכותרות קצת בומבסטיות ולהקצנה, אולי כדי למשוך קהל, אבל הוא באמת מענין. שמעתי שיעור על "איך החסידות ניוונה את עצמה", הכותרת צעקנית ואפילו מקוממת אבל הדברים מענינים.
במקום המשפט: "אבל הדברים מעניינים" צ"ל: "אבל הדברים נכונים". קבל את האמת ממי שאמרה! צריך להתייחס לגופם של הדברים! ו לא לגופו של האיש (חיצוניות, אופיו וכו' )

תוקן על ידי momeir ב- 08/09/2025 23:10:37

תוקן על ידי momeir ב- 08/09/2025 23:11:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לזכרו של הרב קוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext