| נשלח ב-25/10/2025 22:42 |
|
| |
תינוק שמיני מחוגי הקנאים נפטר מסיבוכי חצבת
בחודשים האחרונים נפטרו 8 תינוקות שהוריהם החליטו שלא לחסן אותם. ההורים נקראים הורגים בשוגג?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 00:48 |
|
| |
ממש לא קשור לחוגי הקנאים. קשור לאנשים שהם נגד חיסונים (חלקם מזדהים עם המדינה בוחרים בבחירות וכו').
בדצ העדה החרדית פסק כבר יותר מפעם אחת שיש חיוב לחסן את הילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 01:58 |
|
| |
לפני שמאשימים את ההורים אוטומטי, צריך לזכור שרק מגיל 6 חודשים ניתן לחסן, ושגם תינוקות מחוסנים יכולים לחלות.
לינק בנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 08:35 |
|
| |
זו לא שאלה של הבנת הנקרא אצל האיש לא חשוב
ברוך דיין האמת: בבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים נפטרה הינדא פפנהיים ע"ה, תינוקת בת שנתיים שאושפזה בשל סיבוכי מחלת חצבת וחוברה למכשיר האקמו מאז אושפזה לפני 10 ימים.
| איש_חשוב כתב: |  | לפני שמאשימים את ההורים אוטומטי, צריך לזכור שרק מגיל 6 חודשים ניתן לחסן, ושגם תינוקות מחוסנים יכולים לחלות.
לינק בנושא
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2025 16:19 |
|
| |
אתה רוצה להגיד לי שלא שמת לב לחלק השני של ההודעה בקשר לילדים מחוסנים שגם הם יכולים לחלות? אל תמהר להאשים אחרים בחוסר הבנה, לפעמים דוקא אתה יוצא הטמבל..
בכלל, דיברתי כאן בכלליות על להאשים הורים שילדיהם מתו מחצבת, ללא קשר למקרה זה. אילו הייתי מדבר על המקרה הזה של פפנהיים, הייתי כותב שאני מדבר על מקרה זה. כתבתי "לפני שמאשימים הורים".
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 26/10/2025 17:02:42
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 10:41 |
|
| |
למה מחקת את הא הידיעה של "לפני שמאשימים את ההורים אוטומטי" שכתבת כתגובה
| איש_חשוב כתב: |  | אתה רוצה להגיד לי שלא שמת לב לחלק השני של ההודעה בקשר לילדים מחוסנים שגם הם יכולים לחלות? אל תמהר להאשים אחרים בחוסר הבנה, לפעמים דוקא אתה יוצא הטמבל..
בכלל, דיברתי כאן בכלליות על להאשים הורים שילדיהם מתו מחצבת, ללא קשר למקרה זה. אילו הייתי מדבר על המקרה הזה של פפנהיים, הייתי כותב שאני מדבר על מקרה זה. כתבתי "לפני שמאשימים הורים".
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 26/10/2025 17:02:42 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2025 12:59 |
|
| |
מה הבעיה ב"לפני שמאשימים את ההורים"? הכוונה על כל ההורים וכל האשכולות שנפתחו כאן לאחרונה בנושא.
פותח האשכול כתב
תינוק שמיני מחוגי הקנאים נפטר מסיבוכי חצבת
בחודשים האחרונים נפטרו 8 תינוקות שהוריהם החליטו שלא לחסן אותם. ההורים נקראים הורגים בשוגג?
עניתי לו. אולי פשוט תודה שטעית וחסל?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 27/10/2025 13:02:28
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2025 01:32 |
|
| |
למה שפני נסיונות? כל תרופה וחיסון עוברים הרבה שלבים עד שמאשרים אותם ועד שהם מוגשים לציבור. בין השלבים מנסים אותם על אנשים שמתנדבים לענין, אף פעם לא תופסים אדם מהרחוב וכופים עליו להיות שפן נסיון.
אגב, אם לפני שנותנים לאדם רשיון לנהוג על רכב הוא עובר הרבה לימודי נהיגה וטסטים, על אחת כמה וכמה שצריך ללמד אנשים להיות הורים, למרבה הצער אין דבר שכזה, וכל הורה בן עשרים נהיה חכמולוג לעצמו, שומע במקוה שטויות, שומע מחברים בשטיבל עוד כמה שטויות ומחליט על הילד שלו שלא יתחסן כי פלוני קשקש לו ככה. יתכן והרווחה אכן צריכה לטפל בכל הורה שמפקיר את ילדיו ולא מחסן אותו כראוי. לפני 100 שנה פלוס תמותת תינוקות וילדים היתה מאוד גבוהה, כי לא היו את החיסונים והתרופות של היום, ברוך השם תוחלת החיים גבוהה יותר, ותמותת תינוקות וילדים כתוצאה ממחלות ירדה במאות אחוזים, למה לחזור לימים של פעם אם אפשר להציל את הילדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2025 16:21 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בחודשים האחרונים נפטרו 8 תינוקות שהוריהם החליטו שלא לחסן אותם. ההורים נקראים הורגים בשוגג?
הם אינם חפצים, שהתינוקות שלהם.
יהפכו לשפני ניסיונות...
כמו שהם!
https://rambam-medicine.org.il/parents-were-forced-to-vaccinate-under-threats/
למה שפני נסיונות? כל תרופה וחיסון עוברים הרבה שלבים עד שמאשרים אותם ועד שהם מוגשים לציבור. בין השלבים מנסים אותם על אנשים שמתנדבים לענין, אף פעם לא תופסים אדם מהרחוב וכופים עליו להיות שפן נסיון.
אגב, אם לפני שנותנים לאדם רשיון לנהוג על רכב הוא עובר הרבה לימודי נהיגה וטסטים, על אחת כמה וכמה שצריך ללמד אנשים להיות הורים, למרבה הצער אין דבר שכזה, וכל הורה בן עשרים נהיה חכמולוג לעצמו, שומע במקוה שטויות, שומע מחברים בשטיבל עוד כמה שטויות ומחליט על הילד שלו שלא יתחסן כי פלוני קשקש לו ככה. יתכן והרווחה אכן צריכה לטפל בכל הורה שמפקיר את ילדיו ולא מחסן אותו כראוי. לפני 100 שנה פלוס תמותת תינוקות וילדים היתה מאוד גבוהה, כי לא היו את החיסונים והתרופות של היום, ברוך השם תוחלת החיים גבוהה יותר, ותמותת תינוקות וילדים כתוצאה ממחלות ירדה במאות אחוזים, למה לחזור לימים של פעם אם אפשר להציל את הילדים? |
|
לא בכל חיסון ותרופה!
עושים בדיקות (כיאות. אם בכלל!)
דבר נוסף, לא כל דבר בודקים באובייקטיביות!
יש הרבה כסף וכבוד. בדברים הללו!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2025 01:29 |
|
| |
הזוי.. עשרות שנים מאות מליוני אנשים קיבלו את החיסון נגד חצבת לא מספיק לך בשביל ניסוי?
אוהב ציטוטים? תקרא בויקיפדיה על החיסון -
היתרון של חיסון חצבת במניעת מחלות, נכות ומוות תועד היטב. במהלך 20 השנים הראשונות לאחר קבלת הרישיון בארצות הברית, חיסון נגד חצבת מנע כ-52 מיליון מקרים של המחלה, 17,400 מקרים של מוגבלות שכלית ו-5,200 מקרי מוות. [14] מ-1999 עד 2004, אסטרטגיה שהובילה ארגון הבריאות העולמי ו־UNICEF הובילה לשיפורים בכיסוי החיסונים נגד חצבת, שמנעו על פי הערכות 1.4 מיליון מקרי מוות מחצבת ברחבי העולם. [15] החיסון נגד חצבת הוביל לחיסול כמעט מוחלט של המחלה בארצות הברית ובמדינות מפותחות אחרות.[1
ההשפעות השליליות הקשורות לחיסון MMR כוללות חום, פריחה, כאבים באתר ההזרקה ובמקרים נדירים, שינויי צבע אדומים או סגולים בעור הידועים כ־thrombocytic purpura, או התקפים הקשורים לחום ( התקף חום ).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2025 03:47 |
|
| |
כל הכבוד איש חשוב! חן חן על הדברים הנכוחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2025 12:54 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | הזוי.. עשרות שנים מאות מליוני אנשים קיבלו את החיסון נגד חצבת לא מספיק לך בשביל ניסוי?
אוהב ציטוטים? תקרא בויקיפדיה על החיסון -
היתרון של חיסון חצבת במניעת מחלות, נכות ומוות תועד היטב. במהלך 20 השנים הראשונות לאחר קבלת הרישיון בארצות הברית, חיסון נגד חצבת מנע כ-52 מיליון מקרים של המחלה, 17,400 מקרים של מוגבלות שכלית ו-5,200 מקרי מוות. [14] מ-1999 עד 2004, אסטרטגיה שהובילה ארגון הבריאות העולמי ו־UNICEF הובילה לשיפורים בכיסוי החיסונים נגד חצבת, שמנעו על פי הערכות 1.4 מיליון מקרי מוות מחצבת ברחבי העולם. [15] החיסון נגד חצבת הוביל לחיסול כמעט מוחלט של המחלה בארצות הברית ובמדינות מפותחות אחרות.[1
ההשפעות השליליות הקשורות לחיסון MMR כוללות חום, פריחה, כאבים באתר ההזרקה ובמקרים נדירים, שינויי צבע אדומים או סגולים בעור הידועים כ־thrombocytic purpura, או התקפים הקשורים לחום ( התקף חום ).
|
|
אוההה! ויקיפויה, אצלך. זה תורה מסיני!!!
ההטיות שם, כבר ידועות...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2025 20:31 |
|
| |
מבלי להיכנס לויקיפדיה, כל אחד יודע שחיסוני חצבת נתנו עשרות שנים ברחבי העולם למליוני אנשים. מה הקשר לומר היום שאתה לא רוצה להיות שפן נסיונות בחיסוני חצבת?
|
|
|
|
|