בית פורומים בחדרי חרדים

למה אנו צריכים נציגים חרדים בכנסת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2025 14:13 לינק ישיר 
למה אנו צריכים נציגים חרדים בכנסת?

לפי מה ששמעתי לא מעניין אותם כלום
שום כלום בבעיות התחבורה הציבורית כנראה ש-לחברי הכנסת יש רכב פרטי בזכותינו ולכן לא מעניין אותם שנסבול בדרכים.
שום כלום במצוקת הדיור, שמעתי שגולדקנוף אמר שאין מצוקת הדיור, כנראה שבאמת אין לו מצוקה וכנראה שגם לשאר החכי"ם שמתפרנסים בזכותינו אין מצוקת דיור ולכן לא מעניין אותם מציבור שולחיהם שלא יכולים להשיג דירה ומשלמים הון עתק לשכירות
שום כלום ביוקר המחיה כנראה שבזכות המשכורת ושאר ה............. שיש להם בזכותינו לא מרגישים את יוקר המחיה, ושהציבור יתמודד.
הדבר שסמכנו עליהם בעיניים עצומות ואמרנו שבגלל זה לבד צריך אותם בכנסת, זה חוק הגיוס ולאחרונה ראינו שגם את זה הם לא מסדרים, אז למה צריכים אותם בכנסת? אולי עדיף שנחליף את הסוסים ? למה שנמשיך לבחור באנשים שעם הכוח שלנו הם דואגים רק לעצמם והציבור לא מעניין אותם בכלל????
ואם זה לא נכון, והם כן דואגים ועושים משהו לציבור אשמח לשמוע

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 14:21 לינק ישיר 

במקום ללכת על דרך השלילה
בוא ותציג כאן מה עושה מחר "ח"כ מזמור שיר"..
איך אתה מסדר לנו את יוקר המחיה?
איך אתה מסדר את התחבורה הציבורית?
דיור?
משהו שכל 120 החכ"ים לא מצליחים
אדרבה מחפשים אנשים מוכשרים כמוך
רק תציג כאן משנה, איך אתה מסדר הכל.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/11/2025 14:21:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 14:35 לינק ישיר 

תסלח לי מיסטר איש חשוב, מה התשובה שלך? תמיד אתה בא עם יציאות שלא מראה על בינה יתירה, יש לך מה לענות ולהתייחס לגופו של עניין לשאלת פותח האשכול או המגיב בבקשה, ואם אין לך משהו עניני או משהו חכם אז פשוט תעבור הלאה. כמו שנוהגים כאן רבים וטובים באשכולות שאתה מגיב בהן, ממליץ לך לאמץ את השיטה הזו וגם אתה תתנהג ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 15:32 לינק ישיר 

יש הגיון בדברי אלה הסבורים שהציבור החרדי המונה 18 מנדטים, יכול למקסם את הישגיו
אם יפעל כגוף חוץ פרלמנטרי וע"י תמיכה או התנגדות למפלגות הגדולות ובכך להשפיע על
תוצאות הבחירות באופן מובהק. 

במקום להתחנן בפני מפלגת השלטון, הקערה הייתה מתהפכת. המפלגות הגדולות הן אלה
שיבואו להתחנן אצל מנהיגנו כדי לקבל את תמיכת הציבור החרדי. ההישגים שאפשר לקבל
במצב כזה גדולים יותר מאשר בריצה נפרדת לכנסת כמפלגת נישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 17:21 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
במקום ללכת על דרך השלילה
בוא ותציג כאן מה עושה מחר "ח"כ מזמור שיר"..
איך אתה מסדר לנו את יוקר המחיה?
איך אתה מסדר את התחבורה הציבורית?
דיור?
משהו שכל 120 החכ"ים לא מצליחים
אדרבה מחפשים אנשים מוכשרים כמוך
רק תציג כאן משנה, איך אתה מסדר הכל.

טענו חיטין והגיב בשעורין.

אולי חסר לי בהבנת הנקרא,
אבל לא ראיתי שפותח האשכול טען שהוא יודע איך לפתוך את הבעיות או ש*בהכרח* מישהו אחר יכול להצליח יותר.
הוא שאל, מכיוון שבפועל הם לא משיגים כלום, אז למה צריכים אותם? הם מיותרים.
והציע להחליפם ב"סוסים צעירים" ולבדוק אולי יצליחו יותר. (כי הוא "שמע" שהח"כים הנוכחיים "לא מעניין אותם כלום")
אפשר לא להסכים עם ההצעה והניתוח שלו, אבל עדיין השאלה במקומה עומדת:  למה צריכים אותם? 

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 10/11/2025 17:26:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 17:42 לינק ישיר 

מסכים בהחלט. כמו שגרשום כתב, בהצבעה ישירה נשיג לאזרח הקטן הרבה יותר. הבעיה שהעסקנים ומלחכי הפינכא לא יתנו לזה יד ועד זיבולא בתרייתא נצביע בחוב קדוש לפרנסתם של אוכלי חינם למיניהם. ולא הייתי מזלזל בטירחה הקטה פעם בכמה שנים לטובת פרנסתם של מספר יהודים אילו לפחות היו שותקים ולא מלהגים שטויות ומכניסים אותנו למיגננה כל שני וחמישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 17:43 לינק ישיר 

איתות כתב:
תסלח לי מיסטר איש חשוב, מה התשובה שלך? תמיד אתה בא עם יציאות שלא מראה על בינה יתירה, יש לך מה לענות ולהתייחס לגופו של עניין לשאלת פותח האשכול או המגיב בבקשה, ואם אין לך משהו עניני או משהו חכם אז פשוט תעבור הלאה. כמו שנוהגים כאן רבים וטובים באשכולות שאתה מגיב בהן, ממליץ לך לאמץ את השיטה הזו וגם אתה תתנהג ככה.

רגיל אני לא מתייחס לניקים של עשר תגובות לשנה, מה שמורה על ניק משני של מישהו שנעלב, ושולח את הניק הנסתר להגיב במקומו.
דווקא כאן אני עניתי לגופו של ענין נטו, ושאלתי אותו איזה פיתרון הוא היה נותן כח"כ, לכל הבעיות שהוא בציג, וש120 חכי"ם לא הצליחו למצוא להם פיתרון
אתה הוא זה שנעלבת, וענית לגופו של אדם, כולל הדרכה מפורטת איך ומתי להגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 17:45 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אולי חסר לי בהבנת הנקרא,
אבל לא ראיתי שפותח האשכול טען שהוא יודע איך לפתוך את הבעיות או ש*בהכרח* מישהו אחר יכול להצליח יותר.
הוא שאל, מכיוון שבפועל הם לא משיגים כלום, אז למה צריכים אותם? הם מיותרים.
והציע להחליפם ב"סוסים צעירים" ולבדוק אולי יצליחו יותר. (כי הוא "שמע" שהח"כים הנוכחיים "לא מעניין אותם כלום")
אפשר לא להסכים עם ההצעה והניתוח שלו, אבל עדיין השאלה במקומה עומדת:  למה צריכים אותם? 

טענתי היא שלא ניתן למצוא פיתרון לכל הבעיות האלו, העומדות כבר עשרות בשנים, תחבורה, יוקר מחיה.
אם צריך ריענון שורות - אדרבה, אבל לא בגלל הטענות שהועלו כאן.
מה זה "למה צריכים אותם"?
ובשביל מה צריכים את כל ה120 חכ"ים שלא מצליחים לפתור את הבעיות האלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 17:58 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

רגיל אני לא מתייחס לניקים של עשר תגובות לשנה, מה שמורה על ניק משני של מישהו שנעלב, ושולח את הניק הנסתר להגיב במקומו.
דווקא כאן אני עניתי לגופו של ענין נטו, ושאלתי אותו איזה פיתרון הוא היה נותן כח"כ, לכל הבעיות שהוא בציג, וש120 חכי"ם לא הצליחו למצוא להם פיתרון
אתה הוא זה שנעלבת, וענית לגופו של אדם, כולל הדרכה מפורטת איך ומתי להגיב.

הנה גם כאן אתה עונה לא לעניין, 

תאמין לי שאין כאן אף אחד שנעלב ממך, הכל לפי ........
וזה בדיוק העניין שישנם ניקים עם מעט תגובות כי לא בוער להם לצבור הודעות ולהוכיח כמה הם חכמים, אלא מגיבים רק אם יש להם מה להגיב ולא כמוך שחש חוב קדוש להגיב בכל אשכול לענין או לא לענין. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 18:40 לינק ישיר 

muki28 כתב:
מסכים בהחלט. כמו שגרשום כתב, בהצבעה ישירה נשיג לאזרח הקטן הרבה יותר. הבעיה שהעסקנים ומלחכי הפינכא לא יתנו לזה יד ועד זיבולא בתרייתא נצביע בחוב קדוש לפרנסתם של אוכלי חינם למיניהם. ולא הייתי מזלזל בטירחה הקטה פעם בכמה שנים לטובת פרנסתם של מספר יהודים אילו לפחות היו שותקים ולא מלהגים שטויות ומכניסים אותנו למיגננה כל שני וחמישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 18:41 לינק ישיר 

אתם יכולים לתת מספר ? בכמה משרות מדובר  שישנם  בזכות המעורבות הפוליטית  המקסימלית בצורה הנוכחית  ?

בעשרת אלפים משרות ? פחות ? יותר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 19:08 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מי אמר שאנחנו (החרדים) צריכים אותם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 19:55 לינק ישיר 

איתות כתב:

.

הניק מהבוידעם שמגיב פעם שניה באותו יום
אירוע מסעיר לכל הדעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2025 19:59 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מי אמר שאנחנו (החרדים) צריכים אותם?

בשביל מה ההיתממות הזאת?
אנחנו צריכים את החכי"ם החרדים בשביל האצבעות שלהם בחוקים הטובים לחרדים ואנטי חרדים
וכי המפלגות החרדיות רצות על הטיקט של תחבורה ויוקר המחיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2025 11:32 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אנחנו צריכים את החכי"ם החרדים בשביל האצבעות שלהם בחוקים הטובים לחרדים

אוקי.
מה הם החוקים "הטובים לחרדים"? אפשר פירוט?
תן כמה דוגמאות מה הם ההישגים של הח"כים החרדים בקדנציה האחרונה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2025 11:55 לינק ישיר 

נראה שאתה זה שמיתמם פה, תספר לנו מה בדיוק הועילו הח"כים למעצרים של בחורי הישיבות  על ידי המשטרה הצבאית מה הם עזרו למנוע את עשרות הבחורי ישיבה שזה כמה חודשים נמקים בכלא צבאי? איזה חילול שבת הם מנעו? 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אנו צריכים נציגים חרדים בכנסת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext