אם מדובר בעבודה במקום חילוני, או תחת אדם חילוני בחברה חילונית, זה לטובה. מכל הרדיפות שאנחנו עוברים, המעצרים, הבוז היריקות, דווקא התקרבות לחילוני ועבודה ביחד במקום אחד מזיקה הרבה יותר.
נשלח ב-13/11/2025 06:55
הרי ר' חיים פרץ אמר שהם טפשים. הם לא מבינים כמה כדאי להעסיק חרדים.
נשלח ב-13/11/2025 14:32
בסופו של יום זה יפעל כבומרנג, החרדים שיש להם כוח קניה עצום יטילו חרם כלכלי על כל מי שמסרב להעסיק חרדים או על מי שמפרסם את אותו עסק ויהיה ששון ושמחה, גם אם נניח שאותו עסק לא נזקק ישירות לכוח החרדי, עדיין אפשר לטרטר אותם, נניח משרד רו"ח שסירב להעסיק חרדי, וקופ"ח לאומית מנהלים את התיקים שלהם במשרד הספציפי הזה, יתחיל לחץ על הקופ"ח, או שאתם עוזבים את המשרד הזה, או שהלקוחות החרדים עוזבים על אתר,
בעקבות הגזירות האחרונות יש רעב גדול לתפוס איזה שעיר לעזאזל מהמיגזר המסית, ולהטיל עליו חרם צרכנים למען ישמעו וייראו,
צריך להכניס לחילונים בראש אחת ולתמיד, שבמדינה דמוקרטית כמו שהם מתיימרים להיות, השירות הצבאי לא אמור להיות נושא בכלל, בארה"ב כשמישהו מתמודד על משרה כלשהי האם בודקים את עברו הצבאי ? וככה זה בכל המדינות המערביות,
נשלח ב-13/11/2025 15:33
ויש את הפתרון הכי טוב, כמו שהתפרסם היום ששני חסידי גור קנו את קניון ערב ב-40 מיליון ש"ח. אנחנו פשוט נקנה את העסקים ונפעיל אותם בעצמינו, ואז לא נצטרך שיעסיקו אותנו.
הקמפיין הבא של האנטישמים החדשים יהיה אז, 'החרדים לוקחים את מקומות העבודה של החילונים'.
נשלח ב-13/11/2025 19:20
שימו לב : הסגנון של כל המשתתפים, הוא כוח ! ! !
בכוח נפתור את הבעיה,
כשהציבור החרדי משתמש בכוח, הכוח הזה הופך לבעיה,
והחילוני מתמש גם בכוח ,ומפטר.................
המציאות היא שרוב רובם של מקומות העבודה הם חילוניים,
ולפני כמה שנים, השתנה משהו באווירה בין חרדים לחילונים,
והתוצאה, הרבה מאוד חרדים מצאו עבודה במקומות חילוניים,
ולרובם היחס מאוד סובלני, חלק מהם, מאוד מאוד סובלני,
והם מוצאים את החרדים, כעובדים מסורים וישרים,
מקצועיים וסבלניים, ואוהבים לעבוד ולתת מעצמם.
אם האווירה בין חרדים לחילונים תשתפר,
והיא לא תהיה כוחנית,
התוצאה אלפי מקמות עבודה לחרדים.
לצערי חלק האדמורי"ם שחיים על תרומות מחו"ל,
לא מעניין אותם בכלל, הנזק העצום שהם גורמים לחרדים אחרים,
העיקר קצת פרסומת בציבור החרדי.
נשלח ב-13/11/2025 20:00
הפיתרון הוא שחרדים יעבדו במקומות עבודה של חרדים, וחרדים יקנו מחרדים. לא בכוח, במוח.
ועירבוב של חרדים עובדים במקומות עבודה של חילונים, הוא דבר רע. עדיף להתבדל כמה שיותר.
נשלח ב-13/11/2025 20:57
איש_חשוב כתב:
הפיתרון הוא שחרדים יעבדו במקומות עבודה של חרדים, וחרדים יקנו מחרדים. לא בכוח, במוח.
ועירבוב של חרדים עובדים במקומות עבודה של חילונים, הוא דבר רע. עדיף להתבדל כמה שיותר.
מסכים. גם אני בעד שחרדים יעבדו רק במקומות עבודה חרדים. אני בעד שיבנו בתי חולים חרדיים שהרופאים, האחים וכו' הם חרדים. אני בעד שיקימו חברת חשמל שכל המהנדסים , הטכנאים וכו' כולם הם חרדים. אני בעד לעודד משרדי אדריכלות שכולם אדריכלים , מעצבים, וכו' הם חרדים. אני בעד ליזום בתי מרקחת עם רוקחים חרדים. אני בעד להקים חברות היי-טק שפיזיקאים, ביולוגים , כימאים, מתכנתים וכו' הם חרדים כדי לממש את החזון , עלינו להתחיל מיידית בבניית מכללות ואונברסיטאות חרדיים להכשרת העובדים האקדמאיים החרדים. להכשיר את הנוער בלימודי ליבה לקראת ההכשרה המקצועית האקדמית שתהיה על טהרת החרדים. אגב, אני גם בעד להקים חברות אבטחה ושמירה מול המוסלמנאצים על טהרת לוחמים חרדים. ובשם ה' נעשה ונצליח!
תוקן על ידי momeir ב- 13/11/2025 20:58:54
נשלח ב-13/11/2025 21:06
*יש חילונים קיצוניים ... *יש לא מעט חרדים שמציעים עבודה
נשלח ב-13/11/2025 23:51
momeir כתב:
מסכים. גם אני בעד שחרדים יעבדו רק במקומות עבודה חרדים. אני בעד שיבנו בתי חולים חרדיים שהרופאים, האחים וכו' הם חרדים. אני בעד שיקימו חברת חשמל שכל המהנדסים , הטכנאים וכו' כולם הם חרדים. אני בעד לעודד משרדי אדריכלות שכולם אדריכלים , מעצבים, וכו' הם חרדים. אני בעד ליזום בתי מרקחת עם רוקחים חרדים. אני בעד להקים חברות היי-טק שפיזיקאים, ביולוגים , כימאים, מתכנתים וכו' הם חרדים כדי לממש את החזון , עלינו להתחיל מיידית בבניית מכללות ואונברסיטאות חרדיים להכשרת העובדים האקדמאיים החרדים. להכשיר את הנוער בלימודי ליבה לקראת ההכשרה המקצועית האקדמית שתהיה על טהרת החרדים. אגב, אני גם בעד להקים חברות אבטחה ושמירה מול המוסלמנאצים על טהרת לוחמים חרדים. ובשם ה' נעשה ונצליח!
תוקן על ידי momeir ב- 13/11/2025 20:58:54
רעיון מעולה..
אבל יהיו כמה חניוקס שלא יתנו שרעיון יעבוד
נשלח ב-14/11/2025 03:16
momeir כתב:
וכי אין היום חרדים אדריכלים, מהנדסים, מתכנתים, טכנאים מכל הסוגים, ועורכי דין חרדים? כל אלו אינם צריכים בכלל להתערבב במשרדים חילונים, ואכן יש כיום גם הרבה משרדים חרדים לגמרי. רופאים חרדים אין הרבה, ממילא ייתרנו את הצורך להקים בתי חולים חרדיים. כל היתר אכן מומלץ לפתוח משרדי עורכי דין חרדים, אדריכלים וכו'. חרדי שהולך מידי יום למקום עבודה חילוני, מדבר עם חילונים ויוצר איתם קשר יומיומי שעות ארוכות, מושפע מהם. וכי לא בדיוק על זה כיון הרמב"ם שאסור לאדם לדור בין רשעים, ואם אין לו ברירה, ילך וידור במדבריות שמא ילמד ממעשיהם? ולא יאמר אף אחד, שהוא קיבל חינוך מספיק חזק, והוא יכול לעמוד בכך.
מכללות ולימודי ליבה כבר נאסרו על ידי רבותינו, להם אנחנו נשמעים בעוז, ו'לא שמים קצוץ' על דעותיך בענין.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 14/11/2025 03:44:46
נשלח ב-14/11/2025 08:12
איש_חשוב כתב:
וכי אין היום חרדים אדריכלים, מהנדסים, מתכנתים, טכנאים מכל הסוגים, ועורכי דין חרדים? כל אלו אינם צריכים בכלל להתערבב במשרדים חילונים, ואכן יש כיום גם הרבה משרדים חרדים לגמרי. רופאים חרדים אין הרבה, ממילא ייתרנו את הצורך להקים בתי חולים חרדיים. כל היתר אכן מומלץ לפתוח משרדי עורכי דין חרדים, אדריכלים וכו'. חרדי שהולך מידי יום למקום עבודה חילוני, מדבר עם חילונים ויוצר איתם קשר יומיומי שעות ארוכות, מושפע מהם. וכי לא בדיוק על זה כיון הרמב"ם שאסור לאדם לדור בין רשעים, ואם אין לו ברירה, ילך וידור במדבריות שמא ילמד ממעשיהם? ולא יאמר אף אחד, שהוא קיבל חינוך מספיק חזק, והוא יכול לעמוד בכך.
מכללות ולימודי ליבה כבר נאסרו על ידי רבותינו, להם אנחנו נשמעים בעוז, ו'לא שמים קצוץ' על דעותיך בענין.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 14/11/2025 03:44:46
עובדתית, אין היום חרדים אדריכלים !
לא ידוע לי על חרדי אחד ! שלמד באוניברסיטה בארץ וקיבל תעודת אדריכל, (הלימודים מאוד מאוד קשים)
יש מגמה בבית הספר בצלאל ללמד חרדיות שיהיו אדריכליות, (רק לנשים)
אני בספק אם הן יוצאות משם חרדיות כמו שהן נכנסו,
יש מאות חרדים הנדסאי אדריכלות, לחלק גדול מהם אין עבודה ! ! !
והם סתם בזבזו את זמנם בלמודי ערב שלוש שנים.......
יש כמה חרדים בודדים שנהיו מהנדסים חרדים, ממש בודדים,
כולם למדו באוניברסיטת 'אריאל'
לי יש תחושה שמונעים באוניברסיטאות מחרדים להיות מהנדסים באופן מאורגן !
כפי שמנעו מחרדים בעבר הלא כל כך רחוק לקבל תואר ראשון במקצוע יישומי.
לכן, הדבר הכי חשוב היום, להקים אוניברסיטה חרדית מקצועית,
שתהיה ברמה גבוהה, (אם היא תהיה ברמה נמוכה, לא יהיה תועלת בלימודים שם)
אין מה לעשות עם תעודה בשוק החופשי כשיודעים שאי מאחורי התעודה שום דבר.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 14/11/2025 08:14:39
נשלח ב-14/11/2025 08:22
ואיך בתוך החרדים עצמם ? שוויון מלא מלא ?
תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 14/11/2025 08:24:18
נשלח ב-14/11/2025 11:24
ההנהגה החרדית הנוכחית, וכנראה גם לא העתידית בטווח הנראה לעין, לא תסכים להקים אוניברסיטה חרדית. ובוודאי שלא לגברים. זה נוגד את כל סגנון החשיבה שעליה בנוייה שיטת ההשקפה החרדית. ואכמ"ל.