| נשלח ב-10/3/2026 18:40 |
|
| |
לבקשת החרדים: בוטל חוק שיתמרץ בעלי קרקעות לבנות ובכך יוזיל את מחירי הדיור
לבקשת החרדים: הטלת מס על קרקעות פנויות הוצאה מחוק ההסדרים גד ליאור|16:09 ראש הממשלה בנימין נתניהו הורה להוציא את הפרק הדן בהטלת מס של אחוז וחצי על קרקעות פנויות מחוק ההסדרים - אחד מהדגלים של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בתקציב לשנת 2026. גורמים ממשלתיים אמרו כי החוק הוצא לבקשת חברי הכנסת החרדים, שכן ראשי קהילות ואדמו"רים הם בעלי קרקעות כאלה והמס החדש היה צפוי לפגוע בעיקר בהם. לעומת זאת מס אחר, על הבנקים, שנחשב כחשוב לשר האוצר, נשאר בחוק ההסדרים וצפוי רוב לאישורו בוועדת הכספים בשבוע הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2026 19:06 |
|
| |
בלי קשר לזה שזה הוצא מחוק ההסדרים גם בימי ממששת בנט ויהיר, לא מבין למה העסקנים החרדים מתעסקים בכלל בסעיפים כגון זה ולא מתעסקים אך ורק בדברים שהם בציפור נפשינו ומשאירים ללוביסטים של האוליגרכים החילונים לטפל בדברים האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2026 19:06 |
|
| |
זה לא לבקשת החרדים,
זה מועיל לאדמו"ר מסויים שממש אינו אהוד על רוב רובם של החרדים,
אני מעריך שזה מגיע לבקשת אנשי שלומו.
חוץ ממנו אני לא מכיר חרדים שהם בעלי קרקעות בהיקפים גדולים.
אם מישהו מכיר שיכתוב.......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2026 19:41 |
|
| |
זה אומר שגולדקנופף ןבבצ'יק חוזרים לתמוך בנתניהו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2026 05:36 |
|
| |
אם כל מה שכתבי ויינט כותבים על החרדים הוא נכון, אז זה מה שקרה. תלוי אם אתה צרכן ויינט "חובב חרדים".. אני אאמין לכל הזבל הזה, אם וכאשר אשמע אותו גם ממקור חרדי, שיודה שאכן כך הענין, שהיו חרדים שהעדיפו טובת פרט על פני טובת הכלל, ואז לא אחסוך ביקורת. בינתים ניתן לגד ליאור את ה"אמון" המגיע לעיתונאי שמאלני של ויינט כשהוא מתזכר חרדים, ונאחל לחריף ומקשה, התפלשות נעימה ברפש.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/03/2026 05:38:01
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2026 20:12 |
|
| |
הבעיה היא לא אם זה נכון, אלא שכאשר אתה שומע את הפרשנות , אתה אומר יכול להיות, על ר' אהרן לייב ועוד לא אמרו פרשנויות כאלו
|
|
|
|
|