בית פורומים בחדרי חרדים

קרעסטיר, התחלתם ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2026 13:06 לינק ישיר 
קרעסטיר, התחלתם ?

מהבוקר אני מקבל צינתוקים מברכת ישעיה/דרכי ישעיה/בורקס ישעיה וכו' לתרום לצדיק, בכולם אני משתדל ללחוץ על מקש 1 ולהביע מחאתי בפני הטלפנית המסכנה על הצינתוק המפריע באמצע תפילה/לימוד/ עבודה, בתקוה שהדברים יחלחלו לבוס הגנב התורן, הגדיל לעשות אחד הצינותקים כשהוא משמיע לי הקלטה מהרב יגאל כהן המזרחי שיסביר לחסיד כמוני מי זה הצדיק מקרעסטיר. 

חבורות נוכלים, 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2026 13:37 לינק ישיר 

הנוכלים האלה עושים את זה כי זה משתלם להם, אני ואתה מנתקים להם בפרצוף ויש תמימים שתורמים להם והרבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2026 17:28 לינק ישיר 

אני אשריי וטוב לי . אני מתפלל רק לקדוש ברוך הוא באופן ישיר ללא מתווכים. לא אוהב לשלם דמי תיווך .סורי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2026 00:42 לינק ישיר 

אני אישית כן מאמין במתווך ועורך דין בכיר (מליץ יושר) כמו רבי ישעיה  מקרעסטיר זי"ע, ראיתי ישועות גדולות על ציונו, זה גם ציון שבו הזלתי דמעות פיזיות רבות, אבל מבחיל אותי העושק הציני לחלוב כספים מהזולת ביום הילולתו, שזה היה ההיפך מהמהות של הצדיק הזה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2026 14:47 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
אני אשריי וטוב לי . אני מתפלל רק לקדוש ברוך הוא באופן ישיר ללא מתווכים. לא אוהב לשלם דמי תיווך .סורי.
בורא עולם רצה, שי'היו מתווכים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2026 16:52 לינק ישיר 

לא מובן איך מדינת ישראל לא עושה סוף לדבר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2026 17:48 לינק ישיר 

אירוע חריג בהילולת רבי ישעיה׳לה מקרעסטיר בהונגריה, מאות חסידים ואורחים עם תסמיני הרעלת מזון קשים כולל הקאות וקלקול קיבה, חשד לתקלה במוקד הסעדה מרכזי, רבים קטעו שהותם וצוותים העניקו טיפול ראשוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2026 07:43 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
אני אשריי וטוב לי . אני מתפלל רק לקדוש ברוך הוא באופן ישיר ללא מתווכים. לא אוהב לשלם דמי תיווך .סורי. בורא עולם רצה, שי'היו מתווכים!
מנין לך שזה רצונו ? אגב בורא עולם ברא הרבה תמימים וחסרי דעת עדיין זה לא מצווה להיות פתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2026 14:12 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
אני אשריי וטוב לי . אני מתפלל רק לקדוש ברוך הוא באופן ישיר ללא מתווכים. לא אוהב לשלם דמי תיווך .סורי. בורא עולם רצה, שי'היו מתווכים! מנין לך שזה רצונו ? אגב בורא עולם ברא הרבה תמימים וחסרי דעת עדיין זה לא מצווה להיות פתי
משה רבינו למה!?! יהושע למה!?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2026 15:53 לינק ישיר 

לא כל הרוצה ליטול את השם יבוא ויטול. אל תעשה לי השוואות כאלה .עידן הנביאים תם מזמן. אבל הנה בשבילך נבואה קטנה ממני . היות והמיזם הנל הצליח מעבר למשוער אני בטוח שבטווח 20 שנה הקרובות תשמע על הרבה צדיקים חדשים בעלי מופת שפתאום ובהפתעה יצוצו לך משום מקום .התעשיה הזו עובדת מצויין לבקש כסף מאנשים תמימים שמחפשים ישועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2026 19:25 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
לא כל הרוצה ליטול את השם יבוא ויטול. אל תעשה לי השוואות כאלה .עידן הנביאים תם מזמן. אבל הנה בשבילך נבואה קטנה ממני . היות והמיזם הנל הצליח מעבר למשוער אני בטוח שבטווח 20 שנה הקרובות תשמע על הרבה צדיקים חדשים בעלי מופת שפתאום ובהפתעה יצוצו לך משום מקום .התעשיה הזו עובדת מצויין לבקש כסף מאנשים תמימים שמחפשים ישועה
נכון! לא כל הרוצה ליטול! אך מי שמונה משמים...!?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קרעסטיר, התחלתם ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext