זו השנה ה-12 וכל פעם מתרגשת מחדש
12 שנים חלפו מאז אותו מוצאי ל"ג בעומר בו גמלה בלבי החלטה להקים כולל קטן בליל ל"ג בעומר, אבל בלבי היה חלום שיום אחד אזכה שיהיו לנו 24 אלף לומדים שילמדו ברוטציה של 24 שעות בכל העולם לכבוד רבי שמעון בר יוחאי בו ישבו וילמדו תורה במשך שעתיים מתוך תענית דיבור.
במשך שנה אספתי כסף ממעשרות, היה לי תקציב ל- 36 אברכים, אממה... אף אחד לא רצה לארגן בתואנה שאנשים נוסעים לרבי שמעון או הולכים עם הילדים למדורות ואני התעקשתי שילמדו בלילה, לבסוף איכשהו הצלחנו לארגן בני ברק, צפת וירושלים. לאחר שנה כבר היו לנו חמישה כוללים עם 120 לומדים, שנה לאחר מכן כבר היו כ- 370 לומדים וכך מידי שנה זה גדל והתרחב לעשרות כוללים בכל הארץ מחיספין בצפון ועד ירוחם בדרום ועוד 2 כוללים בצרפת. כל שנה פונים אלינו עוד ועוד ראשי כוללים בבקשה שנצרף אותם למיזם של ליל לימוד ל"ג בעומר.
שנה שעברה זכינו שישבו ולמדו 1654 אברכים אשר למדו שעתיים בתענית דיבור. 198480 דקות של לימוד תורה. והזכויות האלו כולם שלכם.
חשוב לי לציין שזו יוזמה פרטית ומשפחתית, בו אחיי, הורי, ילדיי ועוד חברים שותפים לעשייה, אשר עוזבים את עיסוקם בימים האלו ומתמסרים לארגון הזה בהתנדבות מלאה לשם שמים, כל תרומה הולכת במלואה ללומדים.
כיצד זה עובד? אנחנו משלמים 150 ש"ח לכל לומד + 10 ש"ח השתתפות בסעודה. איך מעבירים? ניתן להעביר דרך ביט או פייבוקס למספר 0522574450
מי שרוצה לקבל קבלה מוכרת במס לפי סעיף 46 ניתן להעביר:
משכן התורה בית שמש בנק מרכנתיל - 17 סניף בית שמש - 725 חשבון - 3372 ולציין "עבור כולל רשב"י"
כמו"כ לשלוח לי בהודעה פרטית,: מספר תעודת זהות, או ח.פ של העסק, כתובת מגורים [או של העסק] וכתובת מייל על מנת שנוכל להעביר קבלה עם חתימה דיגיטלית.
אפשר לשלוח שמות לתפילה בהודעה פרטית תזכו למצוות
כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק
 |
|
|