בית פורומים בחדרי חרדים

חילונים וסרוגים מתכננים לחסום ביום שישי הקרוב את הכניסות לבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2026 00:26 לינק ישיר 
חילונים וסרוגים מתכננים לחסום ביום שישי הקרוב את הכניסות לבני ברק

זה התוצאה של חילול השם הגדול שנעשה היום תוך רמיית הגאון הגדול מרן הרב משה הלל הירש שליט"א 

למאות תושבי גבעת שמואל ורמת גן נמאסו מהפקקים ומהחסימות על ידי המשתמטים החרדים, והם החליטו להשיב מלחמה.
מזה תקופה ארוכה שתושבי האזור נאלצים להתמודד עם שיתוק מוחלט של צירי התנועה המרכזיים בידי מפגינים חרדים המוחים נגד הגיוס לצה"ל, גם בעיצומה של מלחמה.
כעת, קבוצת פעילים חילוניים ודתיים לאומים החליטה שלא להבליג יותר, והם מארגנת הפגנת תגובה בכניסה לבני ברק בכניסת השבת כדי לגרום לחוסר נוחות מרבי.

ההפגנות מתוכננת להתקיים מדי יום שישי בשעות הצהריים בשבוע שהיה בהם חסימת כבישים.

המארגנים מבהירים כי מטרתם היא להציב מראה למציאות המורכבת ולהמחיש למגזר החרדי את המחיר של חסימות הכבישים הפוגעות בשגרת יומם של אזרחים משרתים ועובדים.

לפי המארגנים, הפעולה נועדה להבהיר כי חסימות כבישים אינן כלי ששמור לצד אחד בלבד, וכי הגיע הזמן לדרוש שוויון מלא בנטל וכיבוד החוק.

הקבוצה קוראת לתושבי האזור שהסבלנות שלהם פקעה להצטרף למאבק ולהגיע להפגנות עד שרבני ועסקני המגזר החרדי יורו על הפסקת חסימת הכבישים באמצע השבוע.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 25/06/2026 00:28:40

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 00:35 לינק ישיר 

ואתה - איש או"ם - כמובן, מתכונן לתת גם להם מוסר, שזה לא בסדר לחסום כבישים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 00:40 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ואתה - איש או"ם - כמובן, מתכונן לתת גם להם מוסר, שזה לא בסדר לחסום כבישים..

הם קוראים את הפורום הזה?

הם יודעים מה פירוש 'חילול השם'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 01:00 לינק ישיר 

אז לך!
לך לפורומים שלהם ולקבוצות שלהם בפיכסבוק בטוויטר ובכל הכתות למיניהם שעדיף לא לפרט כרוכלא, לך תפרסם שם את הגיגיך.
ואגב, לפי התגובות כאן בפורום נראה שיש כאן יותר סרוגים מחרדים, אתה יכול בהחלט להעביר להם כאן מסרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 04:54 לינק ישיר 
וביום ראשון יחסמו את גבעת שמואל

שדת"ל מצטרף לחילוני, זה סימן ברור מה צריך לעשות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 09:34 לינק ישיר 

מצוין, הם יחסמו ביום שישי, ואנחנו נחסום בשבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 18:17 לינק ישיר 

חסימת הכביש היא הפעלת אלימות נגד אנשים תמימים שלא עשו לך אישית שום עוול. כידוע " אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו" לכן כל מי שמפעיל אלימות נגד אחרים, ללא הבדל דת, גזע ומין צריך לענות לו באותה שפה. זה לא משנה אם האלימים הם קפלניסטים, סרוגים, חרדים, אתיופים, נכים , חסידים, מובטלים , ערבים וכו' ....  כל מי שחוסם כביש (וזה מעשה אלים)  צריך לפנות אותו בכוח! להעמיד אותו לדין על הפרעה לסדר הציבורי. גם לקנוס אותו בהרבה כסף וגם להכניס אותו לקלבוש, למען ישמעו וייראו. 
אבל...
לצערי....
"בימים ההם אין מלך בישראל... איש הישר בעיניו יעשה ..."
אין משילות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2026 18:20 לינק ישיר 

עו"ד איילת השחר סיידוף, מייסדת וראש תנועת אימהות בחזית, תקפה בריאיון לאולפן ynet את המפגינים החרדים אתמול, ואמרה כי "זו חבורה אנרכיסטית שלא מכירה במדינה, ואנחנו נותנים לה להשתמש בחופש הביטוי - ביטוי למה? החבר'ה האלה עבריינים, הם צריכים להתגייס". בהמשך הוסיפה: "בכל הפגנת חרדים קרה אסון, אין להם ערך לחיי האדם שלהם! אם הם לא יתחברו למציאות ויבינו שיש חוקי מדינה והמשטרה לא תעשה סדר - אנחנו נעשה. בשישי נחסום את בני ברק - חסימות ייענו בחסימות".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2026 15:11 לינק ישיר 

לצערינו הייתה הפגנה חילונית,

חסמו את הכניסה לבני ברק, מה שיצר פקקים גדולים,

כצפוי, המשטרה הייתה סלחנית לחילונים החוסמים .........

והכי עצוב, חילול השם גדול 

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/06/2026 15:17:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2026 15:37 לינק ישיר 

ציטוט מדבריו של מרן ר' דב לנדאו שליט"א: 

"כל מיני סוגי מחאות אחרות שלא שמענו עליהן מרבותינו בדורות הקודמים אינן דרכנו....הרבה פעמים המחאות האלו גורמות לפגיעה חמורה בתדמית של הציבור החרדי. צריך לזכור שעיקר העיקרים הוא ההתעמקות, העמל והשקיעות בלימוד התורה. זהו הקידוש השם הגדול ביותר, ואין ספק שכל חיזוק בלימוד התורה בתוך ההיכלים הוא זה שיועיל כנגד הגזירות והקשיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2026 17:05 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

לצערינו הייתה הפגנה חילונית,

חסמו את הכניסה לבני ברק, מה שיצר פקקים גדולים,

התיאור כאן דווקא מביא תמונה אחרת -
"לאחר ההצהרות הבומבסטיות על חסימת בני ברק בערב שבת, פעילי מחאה הגיעו היום בצהריים לרחוב כהנמן בעיר ולנסות לשבש את התנועה באזור.
לפי דיווחים מהשטח, למרות ההבטחות על חסימה משמעותית של העיר, למקום הגיעו מספר מצומצם של מפגינים בלבד. במקום התפתחו עימותים בינם לבין תושבי בני ברק, שהתנגדו לניסיון לחסום את הרחוב בשעות הרגישות שלפני שבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2026 17:26 לינק ישיר 

אני חייב לציין שאני ממש מופתע מכל הדו שיח האינפנטילי פה.
במשך שנים כל מי שבא לו חוסם כבישים, (אני לא מדבר על שיעורי הצלחה, שהמזרחיסטים לא הצליחו כל כך כי הבג"ץ נלחם בהם, אבל בהתנתקות שזה היה חשוב למזרחיסטים וואוו איזה חסימות כבישים הם ניסו לעשות, הגיעו מכל הארץ לחסום את הכניסה לירושלים, וניסו לעשות ימי שיבוש.
כנ"ל השמאל שהיה להם גיבוי של המערכת בכלל, כל עשר אנשים יורדים לכביש ועוצרים את המדינה.
ופה שזה מגיע לציפור נפשינו פתאום "זה חילול ה" אוי ואבוי, מה יאמרו, איך אפשר להפריע לתנועה של אנשים.
חברה, ברומא מתנהגים כמו רומאים, זה הצורה בה מביעים כאב, ומצליחים במדינה, יכול להיות שהקב"ה זימן את כל הפגנות השמאל כדי שלא ילחמו בנו כמו שנלחמו במזרחיסטים היפי נפש האלו "אם זו התורה מה לי ולה" למה בהתנתקות ששפכו שמן רותח על שוטרים לא אמרו השמאל "אם זו תורה מה לי ולה"? באוסלו שהפגינו ועשו מיצגים של ארון מתים לא אמרו "אם זו התורה מה לי ולה" אנא הפסיקו להטיף לנו.
ולא נראה לי שיש לאומרים גם ככה יותר מידי חלק בתורה לפי ההתנהגות שלהם, באמת התורה שלהם שונה, שימשיכו להזדהות עם החילונים ולישון עם בנות בטנק, וללכת בבני עקיבא יד ביד עם בנות (כמובן לא כולם, אבל הם זה "אותו תורה") שיהיה להם בהצלחה.

תוקן על ידי מהפךבחררה ב- 26/06/2026 17:27:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2026 17:27 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:
שכחתי כמנהג אנשים להגדיל את המילים כדי לעשות רושם אז הנה:
אני חייב לציין שאני ממש מופתע מכל הדו שיח האינפנטילי פה.
במשך שנים כל מי שבא לו חוסם כבישים, (אני לא מדבר על שיעורי הצלחה, שהמזרחיסטים לא הצליחו כל כך כי הבג"ץ נלחם בהם, אבל בהתנתקות שזה היה חשוב למזרחיסטים וואוו איזה חסימות כבישים הם ניסו לעשות, הגיעו מכל הארץ לחסום את הכניסה לירושלים, וניסו לעשות ימי שיבוש.
כנ"ל השמאל שהיה להם גיבוי של המערכת בכלל, כל עשר אנשים יורדים לכביש ועוצרים את המדינה.
ופה שזה מגיע לציפור נפשינו פתאום "זה חילול ה" אוי ואבוי, מה יאמרו, איך אפשר להפריע לתנועה של אנשים.
חברה, ברומא מתנהגים כמו רומאים, זה הצורה בה מביעים כאב, ומצליחים במדינה, יכול להיות שהקב"ה זימן את כל הפגנות השמאל כדי שלא ילחמו בנו כמו שנלחמו במזרחיסטים היפי נפש האלו "אם זו התורה מה לי ולה" למה בהתנתקות ששפכו שמן רותח על שוטרים לא אמרו השמאל "אם זו תורה מה לי ולה"? באוסלו שהפגינו ועשו מיצגים של ארון מתים לא אמרו "אם זו התורה מה לי ולה" אנא הפסיקו להטיף לנו.
ולא נראה לי שיש לאומרים גם ככה יותר מידי חלק בתורה לפי ההתנהגות שלהם, באמת התורה שלהם שונה, שימשיכו להזדהות עם החילונים ולישון עם בנות בטנק, וללכת בבני עקיבא יד ביד עם בנות (כמובן לא כולם, אבל הם זה "אותו תורה") שיהיה להם בהצלחה.

תוקן על ידי מהפךבחררה ב- 26/06/2026 17:27:03

תוקן על ידי מהפךבחררה ב- 26/06/2026 17:28:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2026 18:01 לינק ישיר 

ציטוט מדבריו של מרן ר' דב לנדאו שליט"א: 

"כל מיני סוגי מחאות אחרות שלא שמענו עליהן מרבותינו בדורות הקודמים אינן דרכנו....הרבה פעמים המחאות האלו גורמות לפגיעה חמורה בתדמית של הציבור החרדי. צריך לזכור שעיקר העיקרים הוא ההתעמקות, העמל והשקיעות בלימוד התורה. זהו הקידוש השם הגדול ביותר, ואין ספק שכל חיזוק בלימוד התורה בתוך ההיכלים הוא זה שיועיל כנגד הגזירות והקשיים".

תוקן על ידי momeir ב- 28/06/2026 18:03:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2026 18:08 לינק ישיר 

חושבני שהייתי מצליח לקרוא גם אם הפונט היה קטן יותר. תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2026 23:07 לינק ישיר 

אם הרב הירש היה רק אומר את דבריו בפונט גדול כזה, בטח היה מומאיר מקבל את דעתו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חילונים וסרוגים מתכננים לחסום ביום שישי הקרוב את הכניסות לבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext